Şimdi Ara

Yeni Suzuki Vitara (ANA KONU) (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.138
Cevap
189
Favori
1.007.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında sipariş/kapora kırmızı/siyah içindi ama "bir bak" dediler
    beğenirsem hemen verecekler, yoksa ay sonu k/s olacak.

acaba diyorum kırmızı alsam tavanı filme siyah kaplasam nasıl olur.
    zaten araçta film işçiliği olacak,
    camlar uv koruma 3M yapılacak, ayna, kapı araları karbon desen siyah kaplanacak vs...

görelim bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Dün akşam 1.4 turboyu 2. Kere inceleme fırsatı buldum.
    İlk incelemem biraz alelacele olmuştu ama farkettiğim bir detay vardı bagaj kapağı bıraktığınızda kapanmıyordu illa bir güç uygulamanız gerekiyordu!
    İlkinde birşey sıkıştı yada bana öyle geldi demistim; ama bu ikinci araçta da aynı problem var!
    Kafama takıldı bayide GLX vardı onu deneyeyimdedim. Aynı mesafeden hatta daha aşağıdan bıraktım ve tamamen kolayca kapandı. Diğer Kapılarda sorunlu kolayca kapanmıyor!
    GLX te öyle değil tık diye kapanıyor.
    Onun dışında bagaj ufak ama sorun değil.
    İç düğmeler, plastikler, dikiz aynası, vites topuzu, hız-devir-bilgi göstergeleri kötü hiç premium havası yok ama araç dışardan güzel duruyor.
    Koltuklar çok güzel premium!
    Önde ve arkada kolçak olmaması kötü olmuş özellikle ön çok boş kalmış!
    Direksiyon iyi ancak altı düz olsaydı daha spor olurdu...
    Ses sistemi mükemmel değil ama yeterli!
    GLX e göre araç daha yüksek ve görüş açıları daha iyi ama cam tavan olmaması aracı biraz basık yapmış! GLX daha ferah geldi. (Cam tavanda rüzgarlık ve sineklik yok!)
    Araç kullanım zevkini tattıracak performanslı ve yakışıklı ama premium değil! Eksik!
    Bir yerden sonra bu fiyata bu diyorsunuz!

Sonuç olarak tam bir fiyat performans aracı ancak benim gibi "100K ya yakın para vereceğim, takıntılıyım, kalite algım yüksek, premium istiyorum!" diyorsanız çok kararsız kalıyorsunuz...
    Alırmıyım bilemiyorum! Gerçekten çok kararsızım; gidip gidip geliyorum ve kendi kendime diyorumki "sanki araç aceleye getirilmiş süper bir motor bulmuşlar kasa zaten güzel gerisini setpiştirmişler." Galiba biraz daha beklemesi gerekiyor bana çok sorun çıkaracak gibi geldi.
    Tabii bunlar benim görüşlerim kimseyi bağlamasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmxcakir -- 26 Ağustos 2016; 15:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mmxcakir kullanıcısına yanıt
    Evet kapılarda öyle bir sorun var. Diğer araçlardaki alışkanlıkla kapıyı çektiğinizde kapanmıyor. Alışıyorsunuz fakat yabancı biri bindiğinde ilk seferde kapıyı kapatamıyor.
    İç düğmeler konusunda katılmıyorum. Tuşlara bastığınızda kaliteli ve sağlam bir his veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlindWatchmaker

Evet kapılarda öyle bir sorun var. Diğer araçlardaki alışkanlıkla kapıyı çektiğinizde kapanmıyor. Alışıyorsunuz fakat yabancı biri bindiğinde ilk seferde kapıyı kapatamıyor.
    İç düğmeler konusunda katılmıyorum. Tuşlara bastığınızda kaliteli ve sağlam bir his veriyor.

Merhaba dostum sağlamalığına birşey demiyorum.
    Ancak saydığım noktalar(düğmeler, göstergeler, vites topuzu, dikiz aynası vs.) premium değil biraz ağır olacak kusura bakmayın ama dacia duster havası var.
    O güzelim dış dizayna bu iç hiç olmamış(koltuklar dışında)...
    Yani arabanın dışı motoru koltukları Suzuki içi Duster...
    Benim nacizane görüşüm bu ama kesinlikle bu aracı almam demem alınabilecek, belkide alacağım araba şimdilik Toyota C-HR yi bekleyeceğim ve son kararımı vereceğim... Saygılar...

• mmxcakir kullanıcısına yanıt
    merhaba bu araca makyaj geldi mi bilmiyorum ama gelirse kapı sorunu olsun, bagaj kapağı sorunu olsun bu tür sorunlar çözülecektir. iç mekan kalite algısı biraz daha yükselecektir. günümüzün içeride olmazsa olması kolçak ve kol dayama da eklenecektir muhtemelen. ancak bu haliyle bana göre alınabilir bir araç olacaktır.

bunlar benim fikirlerim. alanlar bunları bilerek aldıkları için hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın derim.
  • Bagaj kapağı için çözüm mevcut.
    Bagaj kapağı üzerinde ayarlı takozlar mevcut. O takozların boyunu en kısa haline getirilmesi gerekiyor.
  • İstanbul Pendik Aykon'dan fiyat aldim bugun. GL+ için liste fiyati uzerinden 1000 TL, GLX icin 500 TL indirim yapiyorlar. (Bunu anlamadim normalde daha ust ve pahali pakette daha cok olur indirim) ancak aksesuar vb hediye etmiyorlar diger bayiler gibi. Kol dayama ek 500 TL mesela. Ya Suzuki'de fiyatlandirmayi yapan arkadas Turkiyenin aliskanliklarini bilmiyor (indirim/pazarlik) ya da arac cidden peynir ekmek gibi satiyorlar. 80 bin TL'lik aracta ancak 500 TL dusmek %1 bile indirim degil cunku, komik biraz :)))

• Evet herkes daha kaliteli olsun içerisi diyor ama kaliteli olsa bu sefer daha pahalı olacak. Yani şu bizim milletin kalite algısını anlamıyorum ben, sert plastikten bu kadar korkan bir millet ben daha görmedim.

Motoru, şanzımanı, donanımı, güvenlik notları, fiyat/performans oranı bu kadar başarılı olan bir aracın iç plasitğine bakarak eleştirmek bana biraz saçma geliyor. Bu plastik solmuyorsa, trim sesi yoksa, beni hiç ilgilendirmez. Gayet tok bence iç dizaynı. Bu kadar takıntılı olanlar Focus'a baksın, bıçak atsam açılacak ön göğüs sünger gibi
    Ayrıca Dacia Duster benzetmesi daha da komik te neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerDogan -- 26 Ağustos 2016; 16:00:12 >
  • Bu arada şunu da belirtmek istiyorum teknoloji, programlama işlerinden vs. anlayan varsa bu aracın Android multimedya sisteminden çok güzel işler başarabilir. Android = Özgürlük

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerDogan

Evet herkes daha kaliteli olsun içerisi diyor ama kaliteli olsa bu sefer daha pahalı olacak. Yani şu bizim milletin kalite algısını anlamıyorum ben, sert plastikten bu kadar korkan bir millet ben daha görmedim.

Motoru, şanzımanı, donanımı, güvenlik notları, fiyat/performans oranı bu kadar başarılı olan bir aracın iç plasitğine bakarak eleştirmek bana biraz saçma geliyor. Bu plastik solmuyorsa, trim sesi yoksa, beni hiç ilgilendirmez. Gayet tok bence iç dizaynı. Bu kadar takıntılı olanlar Focus'a baksın, bıçak atsam açılacak ön göğüs sünger gibi
    Ayrıca Dacia Duster benzetmesi daha da komik te neyse..

Aracı henüz teslim almadım fakat suzukiye kadar yaklaşık 6 aydır 100bin tl civarı araçları inceledim. Bu araçta bulunan özellik benim aradığım kriterlerde en iyisi idi. Otopark incelemelerinde şu sözü çok defa kullanırlar, sert plastik takıntısı olanlara ithafen sanki aracı ön göğüs üzerinde klima paneline oturarak sürecekler diye. Bu fiyata zaten premium, (bu kelimeyi de pek sevmem aslında kalite diyelim) Bu fiyata bu donanımlarda başka alternatif yok subaru xv ile arasında kaldım belki kalite olarak bir basamak iyi olabilir fakat suzuki'den pahalı.

• Alev alev........
    gittim bayide kırmızı S gördüm,
    yanıyor resmen....

Ama siyah/kırmızıyı bir hafta daha bekleme kararı aldım....
    bunun üzerine sırada bekleyen izmir dışı arkadaşı arayıp çağırdılar....

şimdilik zam görünmüyormuş, istanbuldan teyitlendi,
    ama %1 de olsa pay bırakmak lazım, Türkiye burası....

• redloves kullanıcısına yanıt
    Evet malesef kaliteli olsun isteyince fiyat artıyor, ucuz olsun deyince kalite düşüyor.. Bu ikisini bir arada veren firma henüz piyasada yok. Bizim için donanım kalitesi daha önemli olduğu için Vitara dedik. Ancak bütçe biraz daha yüksek olsa XV veya Levorg bakabilirdik.

• beğenmeyen gider honda c-rv hemde dizel alır 160 bin verir. premium olsaydı fiyatıda 130 bin den aşağı olmazdı onada çok pahalı derlerdi. bu fiyata (80 - 90 bin civarı) alınabilecek en iyi araçların içinde ilk sıralarda gelir suzuki vitara bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaaann -- 26 Ağustos 2016; 17:51:48 >
  • 310.000₺ verip Bmw 520 alan bile eksik bişeyler buldıktan sonra,
    bizimkisi solda sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 26 Ağustos 2016; 17:55:01 >
  • Sanırım kapılar sonradan alışıyor bu gün yine denedim normal bir araba kapısı gibi kapanıyor, bagaj da aynı şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmxcakir

Merhaba
    Dün akşam 1.4 turboyu 2. Kere inceleme fırsatı buldum.
    İlk incelemem biraz alelacele olmuştu ama farkettiğim bir detay vardı bagaj kapağı bıraktığınızda kapanmıyordu illa bir güç uygulamanız gerekiyordu!
    İlkinde birşey sıkıştı yada bana öyle geldi demistim; ama bu ikinci araçta da aynı problem var!
    Kafama takıldı bayide GLX vardı onu deneyeyimdedim. Aynı mesafeden hatta daha aşağıdan bıraktım ve tamamen kolayca kapandı. Diğer Kapılarda sorunlu kolayca kapanmıyor!
    GLX te öyle değil tık diye kapanıyor.
    Onun dışında bagaj ufak ama sorun değil.
    İç düğmeler, plastikler, dikiz aynası, vites topuzu, hız-devir-bilgi göstergeleri kötü hiç premium havası yok ama araç dışardan güzel duruyor.
    Koltuklar çok güzel premium!
    Önde ve arkada kolçak olmaması kötü olmuş özellikle ön çok boş kalmış!
    Direksiyon iyi ancak altı düz olsaydı daha spor olurdu...
    Ses sistemi mükemmel değil ama yeterli!
    GLX e göre araç daha yüksek ve görüş açıları daha iyi ama cam tavan olmaması aracı biraz basık yapmış! GLX daha ferah geldi. (Cam tavanda rüzgarlık ve sineklik yok!)
    Araç kullanım zevkini tattıracak performanslı ve yakışıklı ama premium değil! Eksik!
    Bir yerden sonra bu fiyata bu diyorsunuz!

Sonuç olarak tam bir fiyat performans aracı ancak benim gibi "100K ya yakın para vereceğim, takıntılıyım, kalite algım yüksek, premium istiyorum!" diyorsanız çok kararsız kalıyorsunuz...
    Alırmıyım bilemiyorum! Gerçekten çok kararsızım; gidip gidip geliyorum ve kendi kendime diyorumki "sanki araç aceleye getirilmiş süper bir motor bulmuşlar kasa zaten güzel gerisini setpiştirmişler." Galiba biraz daha beklemesi gerekiyor bana çok sorun çıkaracak gibi geldi.
    Tabii bunlar benim görüşlerim kimseyi bağlamasın...

Tam sırası madem benim dediklerimi gören biri daha var bende devam edeyim.
    Aynen arkadaşım ben de GL+ aracı inceledim bagajı kapatmada sıkıntı var aynı şekilde bu kapılarda bile var illaki sert çarpmak gerekiyor.
    Kaldıki reno clio 2004 model aracımda bile kapılar bundan iyi desem abartmış olmam şimdi tepkiler gelecek.
    Sonra dedim ki ben 2011 model focus hb titanium aracımın yanında bunun içi Lada gibi kalır dedim tepki geldi epey:)
    Ne ses sistemi ne direksiyon ne iç malzeme preimiumu geç yarı premium bile değil, aynı şekilde koltuklarda hiç değil.

Kusura bakmayın aracı gerçekten merak ederek incelemiştim sırf dış tipi süperrrr hoşuma gidiyor diye ama iç mekan vs görünce soğudum:(
    Aracın tek iyi yanı Turbo S motoru ve 4x4 desem diğerlerine katlanırsanız alınız, Ha birde kilosu birkaç ay yemek yememiş pehlivan gibi olmuş:)

Sorun çıkarırmı bilmem ama çıkarırsa gerek servisleri az olmasından gerek pahalı malzeme olmasından hayli iyi bir masraf çıkarır.
    93 bin küsür verebilecek bir kişi az daha fazla da vererek başka markalara neden yönelmesin?

Bunlarda benim görüşlerim kimse kızmasın, aracının keyfini çıkarsın. Amacım tartışma çıkarmak demek değil ama bunları çoğu kişi görüyor ve yazmıyor bence.

• SezerDogan kullanıcısına yanıt
    Multimedya ile yaptıklarınızı bizimle de paylasirsaniz seviniriz. Sonuçta daha yeniyiz öğrenmek zaman alacak. Ancak şunu söyleyebilirim aldıktan sonra bu araçta beni en çok tatmin eden bu android ekran oldu.

• GLX aracımı 1 hafta önce teslim aldım. İç mekan konusundaki eleştirileriniz biraz abartılı geldi. Anlaşılan sizin beklentilerinizi karşılamamış. Fakat beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Özellikle sizce basit bence oldukça sade ,sağlam ve kullanışlı olan iç mekan aracı almamda etkili oldu..Sonuç ;fiyat-performans olarak şu an alınabilecek tek 4x4..Aracım mavi beyaz..Sürüden ayrıldığım için çok mutluyum..Herkese tavsiye ederim. Kapılarda da sorun yok bu arada...

• Fıratce F kullanıcısına yanıt
    Ben de malesef uzağım o konulara, eğer bu işlerden anlayanlar varsa iyi işler çıkarabilirler.

• dijima kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, mavi beyaz var mıydı? Ben ilk defa duydum, güzel olmalı.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.