arkadaslar ben nvdia nın son surucusu olan 163.71 i indirdigimde kartımın sıcaklık degerleri bi anda firliyor bostayken 58-59 oyun oynarken 68 filan oluyor acaba bu olay sadece gostermelik mi cunku vdtool dan abktıgımda hala yesil guvenli kızımda gorunuyor bar.Bu arada ekran kartım palit 7600gs gonic agp.tekrar 90 lı bir driver kurdugumda duzeliyor.ve butun 100 kodlu driverlarda aynı problem oluyor
hocam takılma falan varsa sorun diyebiliriz ama yoksa bence hiç sorun etme yani ben 80 küsürlerde 8800gts ile oynayınca belkide o sıcaklıklar bana az geliyorduro da başka mesele tabiben senin yerinde olsam ekran kartım çağın gerisinde kalana dek en son driver ile kullanırım
kesinlikle takılma donma yok garip olanda o zaten anlıamadım gitti ama sıcaklık 10 derece arttı gorunuyor ki 7600gs sonicler hic ısınmaz
Belki yeni sürücüde saat hızlarıyla ilgili bir iyileştirme vardır.
Arkadaşım aynı sorun bendede var.Ve aynı ekran kartı palit 7600gs sonic agp.Bende senin gibi 93.71 değilde yeni bir sürücü kurayım dedim.100 serisinden 3-4 tane farklı yükledim hepsindede yükler yüklemez sıcaklık 2-3 sn de bir hızla artmaya başladı.öylece beklesem 5dk da yanacak kart.2-3 dk içinde 70 dereceyi buldu ve sürekli arttı.hemen sildim.eskisini yükledim değerler normale döndü.Arkadaşım zannedersem bu anakart uyuşmazlığından olabilir.Eski anakartlarda yeni sitem kart pek mantıklı gelmiyor bana.Ayrıca ben bu ekran kartını ilk aldım günde vidyo surunu yaşadım bilmem sendede oldumuı?Herşey normaldi oyunlar falan süper ama bir video,film dosyası açamaya kalktığımda bilgisayar kitleniyodu.kafayı yemiştim.Sorun anakartın agp driverından mış.benim anakart msi 746f ultra idi.sis agp drveri var.msi in sitesine girip sis agp driverı indirdim kurdum sorun çözüldü.Senin anakartın modelini merak ettim.şu ascrcok diye bir anakart var eski ve yeni sitemleri destekliyo.üstünde hemp agp hemde pc ex16 slotuvar.hemde ddr ve ddr2 hemde intelin 4 çekirdek işlemcilerin,i detekliyo.bulsam hemen alırım.eski sistemi kardeşime verdim.sadece anakart ve işlemci alcam ilk etapta.ama canavar gibi olur.
dostum ben ne diyeyim masaüsütnde 70 derece oyunda 90 derece oluyor kartım
merhaba...saatlerdir bu konuyla ilgili interneti hallaç pamuğu gibi çevirirken arkadaşın açtığı konuyu görünce inanın çocuk gibi sevindim...Palit 7600GT kartım var...En baba oyunu(F.E.A.R,GRAW vb...) 53 derecede oynatan masaüstünde 47 dereceyi geçmeyen ekran kartım yeni sürücülerle yük altında 95 dereceyi görüyor...Korkumdan oyunları açamaz oldum...Tik oldu iki dakkada bir masaüstüne dönüp sıcaklığa bakıyorum...Ama sıcaklığı gösteren ibreler ancak sarı bölgeye geliyor...Bunun ne anlama geldiğini bilen arkadaşlardan acele yardım bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler........