|
Yeni Superman filmi test gösterimlerinin ardından büyük bir değişim yaşadı

-
-
Daha superman
-
Baştan kurgulayıp yeni sahnelerle JLA to JLA Snyder Cut gibi bir şey yaparlarsa iş yapabilir; ama sanmıyorum, konsept günümüz sinema filmi için uygun değil. Halen 80'ler havası var. Marvel'ın FF'da yaptığı gibi Retro Superman ismiyle yapsalar hiç lafım yok.
-
"Katranı kaynatırsın olmaz şeker" diye bir atasözü vardır yani çöp çöptür makyajla çöp'lük ten çıkaramazsın. Umuyorum ki Gunn/Dc ekibinin bu soytarılıkları ellerinde patlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Henry cawill öpsün sizi desem sevinecek adamlar, superman filmi çekiyor..
-
yüzbin ton ağırlığındaki binayı iki eliyle tutabilmesi saçmalığından gına geldi, snyder bunu düzeltmişti ama bu filmde yine görüyoruz. Gücü vardır tutar ama bina iki ele oluşturduğu basınç ile üstüne yıkılır.
-
Orjinale uygun olsun istiyorlar ama yeni nesil cizgiroman mi okuyor bilmem kac yuz tarihi eser ciltleri? Ne yapsin bolumunu kurgusunu. Evet orjinali guzel ama ben dahil pek az bir azinlik icin.
Ben bile artik snyder cut supermenini gormek istiyorum kim ne yapsin comics deki supermani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 11 Haziran 2025; 10:54:14 >
-
Darseid geldi derken sil baştan olmadı
-
Dün süpermen serilerini izledim ve son serisimiydi bilmiyorum ölüyordu batman ve süpermen serisiydi) sorum şu süpermen 3 çü serisi varmı öldüğü filmin devamı varmı varsa ne diye geçiyor
-
Superman'in gözlerinden lazer çıkan pelerinli bir köpeği var. Görür görmez kapadım.
-
Superman’in öldüğü film BATMAN V SUPERMAN ADALETİN SAFAGI filmi. Bu filmi izlediyseniz devamında Justice League filmini izlemeniz lazım. Fakat enteresan bir durum var.Filmin yönetmeni ile alakalı bazı sorunlar yaşandığı için bu filmin kurgusunu başka bir yönetmene yaptırıp yarısını değiştirmişlerdi. 2017 yılında yayınlandı. Bir de 2021 yılında orijinal yönetmeninin hbo max internet platformunda yayinlanan Zack Synder’s Justice League diye bir versiyonu var. Şahsi görüşüm bu son yazdığım versiyonunu izlemeniz. Dc’nin eski evreninde birbirine bağlı 3 4 tane film var zaten. Diğer filmler biraz alakasız ilerliyordu. Zack Synder’s Justice League filminden sonra The Flash filmini izleyip evrene veda edebilirsiniz. Bir ay sonra da yeni evren başlayacak işte onunla yeni bir sayfa açıyor DC. İyi seyirler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X