Bildirim
Yeni stream'de olacak skin kodu hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kodu 1 saat içinde herkes girebilicek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öylede yarın gece 12 ye kadar yayın var bizde insanız dışarıdamı çıkmayalım -
Evet bütün tantana 1 tane graves kodu için zaten herkes onun peşinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: BestSupport
Aynen öylede yarın gece 12 ye kadar yayın var bizde insanız dışarıdamı çıkmayalım
pazar yok mu? -
ya bişey sorcam bir kişi birden çok hesapla yapabilr dimi bunu ? yani muhafız lux kodunda bir pcden alabilioduk sadece -
Link verin la. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan0012
ya bişey sorcam bir kişi birden çok hesapla yapabilr dimi bunu ? yani muhafız lux kodunda bir pcden alabilioduk sadece
Onlar hesaba ekliyo diye biliyorum elimize kod geçmiycek bizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 6 Eylül 2013; 12:15:52 > -
quote:
Aynen öylede yarın gece 12 ye kadar yayın var bizde insanız dışarıdamı çıkmayalım
O yüzden DH için site açıldı hani kod paylaşımı falan filan. -
quote:
Bugünün işini yarına bırakma. -
peki toplam 15 kod dağıtacaklar alan aldı mı olacak -
kodlar 1 saat içinde kullanılmak zorunda ama evde olmayacam ffuuuu -
bir kod için 3 gün boyunca yayın izleyemem mesela ben işteyim şimdi 1 saat sonra kod paylaşılcak ee ben giremicem kodu 1 kodla kaçırcam mesela saçmalıktan başka bişey değil madem dağıtıyonuz herkeze versinler işlerim nedeniyle hiçbir beleş kodu alamıyom -
quote:
Orijinalden alıntı: Herlighét
quote:
O yüzden DH için site açıldı hani kod paylaşımı falan filan.
pm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X