Şimdi Ara

Yeni Steve Jobs Filmi (2015) | Danny Boyle-Michael Fassbender-Kate Winslet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yeni Steve Jobs Filmi (2015) | Danny Boyle-Michael Fassbender-Kate Winslet

Apple'ın efsane ismi Steve Jobs'ı temel alması beklenen biyografik film "Steve Jobs", 9 Ekim 2015'te vizyona giriyor. Slumdog Millionaire ve 127 Hours gibi filmleri yöneten Danny Boyle'ın yönettiği filmde Steve Jobs rolünü Michael Fassbender üstleniyor.
    Fassbender'a Kate Winslet (zamanında Macintosh'un başındaki isimlerden Joanna Hoffman rolü ile),Seth Rogen (Apple'ın ortak kurucularından Steve Wozniak rolünde) ve Jeff Daniels (Eski Apple CEO'larından olan John Sculley rolünde) gibi isimler eşlik ediyor.
    Görüldüğü gibi filmin hem yönetmeni hem de kadrosu gayet iddialı. Bunlara bir de senaryo kısmını ekleyelim. Hikaye tarafında da The Social Network ve HBO'nun The Newsroom'u gibi projelerin arkasındaki Oscar Ödüllü isim olan Aaron Sorkin var.
    Filmdeki hikayenin, Apple tarihinde yer etmiş 3 önemli markanın arkaplanını yansıtması bekleniyor. Bunlar: Apple Mac bilgisayar, Apple Next ve orijinal iPod müzik çalar.
    Bakalım bizi bu kez nasıl bir film bekliyor...
    Hatırlarsanız yakın bir zamanda Ashton Kutcher'ı Steve Jobs rolünde izlediğimiz "Jobs" isimli film vizyona girmiş ve pek beğenilmemişti. Gerçekçilikten uzak olarak nitelendirilen filmi Steve Wozniak da beğenmediğini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 4 Mart 2015; 17:14:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Christian Bale-David Fincher.. bu ikili olursa top 250 olur
  • Bekliyorum

• Kaliteli bi jobs filmi gormek isterim

• Yerimizi alalım güzel film olur inşallah

hoş Bale varsa güzel olur
  • Christian Bale varsa izlenir
  • Hayret Leonardo Di Caprio'nun adı geçmemiş bu sefer

Eğer haber kesinleşmişse ve bu ikili varsa izlenmez mi aga ya. Merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 21 Mart 2014; 22:49:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C.Bale varsa ilk izleyenlerden olurum.
  • Bale-Fincher varsa ben de varim.

• Ben de bu haberi dün okumuştum. Christan Bale, en sevdiğim aktörlerin başında gelir. Film çıksın, kesinlikle izlemeyi düşünüyorum.
  • Fincher neyin peşindesin? Gerilim ve gizem konusunda en başarılı atmosfer yaratan adamsın sen bu türlere nasıl kaydın anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Fincher neyin peşindesin? Gerilim ve gizem konusunda en başarılı atmosfer yaratan adamsın sen bu türlere nasıl kaydın anlamıyorum.

Dediğin çok doğru ama adam bu tarz filmleride acayip iyi yapıyor, şu saçma sapan facebook'u bile gayet izlenilebilir bir film haline getirdi. Bence çok başarılı bir filmdi. Bu filmden de çok umutluyum o yüzden.
  • önlerden
  • David Fincher ve Christian Bale... Kaçmaz
  • artık jobs tan bıktık birazda bill gates e yönelsinler adam yaşıyorken gerçeklere dayanarak çeksinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

artık jobs tan bıktık birazda bill gates e yönelsinler adam yaşıyorken gerçeklere dayanarak çeksinler

Zaten çekildi
    Pirates of Silicon Valley aç izle

Bill Gates inek tipten başka bir şey değil onun hayatı film olsa tutmaz
  • Başarılı olacağından şüphem yok.

• Beklemedeyiz..

• Önlerden

• Merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.