Bildirim
Yeni SSD aldım , hdd içindekileri aktarmak istiyorum. YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sanırım ssd ye sistem kurmak istiyorsun ve masaüstü pc olduğunu varsayarak şöyle bir tavsiyede bulunayım, eski hdd ile pc bağlantısını kes ve sadece ssd takılı kalsın windows kur, kurulum tamamlandıktan sonra eski hdd ni tekrar bağla sistemin ssd üzerinden çalıştığına emin ol bios ile ayarlayabilirsin first boot ssd olacak yani, pc ssd üzerinden açıldığı zaman eski hdd içindeki bilgileri tekrar ssd ne aktarabilirsin. -
Gayet kolay ssd ile hddyi ayni anda baglayin hdd'den ssd'ye copy paste yapin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
MErhaba hocam;
Hdd oldugu gibi kopyalamak istiyorsan acronis true image ile yapabilirsin. Kopyalamak istemiyorsan Ssd nerde kullanacaksan tak bilgisayarına sistemi kur sonra eski hdd içindeki verilerini ssd atarsın. -
En baştan sistemi kursam sonra eski hdden istediklerimi atsam sonra hddden kurtulsam sorun yaşamam değil mi ?
Hem tertemiz bir pc 'ye sahip olurum
quote:
Orijinalden alıntı: razorr8
En baştan sistemi kursam sonra eski hdden istediklerimi atsam sonra hddden kurtulsam sorun yaşamam değil mi ?
En doğru çözüm olacaktır. -
başan kur -
quote:
Daha iyi bile olur
quote:
Ben öyle yapmıştım sorun olmaz daha güzel olur ssd ye sistemi kurup hdd'den dosyalarını aldıktan sonra biçimlendir depolama olarak kullan -
Ben sorunsuz bir şekilde işletim sistemi falan yükledim sonra bir ssd testi yapayım dedim pciide BAD hatasıyla karşılaştım. Araştırmayla bunun ahci modunu seçmeden sistem kurmakla alakalı olduğunu gördüm. Bu çok önemli birşey mi? SSD'ye zarar falan verirmi ? -
Ssd'yi tam performans ile kullanmak için ahci modda kurulum şart -
son olarak bench32 ile okuma ve yazma hızlarını test etmeni tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Ssd'yi tam performans ile kullanmak için ahci modda kurulum şart
Sata 2 olarak kullanıyorum , şuanki hızı beni tatmin ediyor , eğer sadece hız olarak etkiliyorsa böylede kullanırım. Format atcağımzaman ahci modda kurulum yaparım. Ama eğer zarar veya ömrünü kısaltma gibi sorunlar yaratıcaksa en baştan kurarım. -
Hayır o tür sorunlar yaratmaz menunsan sorun yok sadece performans olarak fark eder
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X