deneme yanılma yöntemiyle de olsa işi hallettim PERPEREK yardımlarından dolayı sana çok teşekkür ediyorum turkcell im menüden kurtuldum sayende :D
quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
perperek sana da zahmet veriyorunm ama bu fw dosyalarından hangisini yüklemeliyim ve lp dosyalarından hangi grupta türkçe var cvblarsan sevinirim . teşekkürler
Bu aino kurtlar vadisinde de ne kadar çok gösteriliyor. Ama beyaz aino tadında bir başka...
@metaform81
Hangi LP dosyaları Türkçe onu belirtebilirmisiniz?
CentAsia olan dosya Türkçe içermeli diye biliyorum ama bu dosyaların yanında herhangi bir açıklama yok.
quote:
Orijinalden alıntı: arkan34
@metaform81
Hangi LP dosyaları Türkçe onu belirtebilirmisiniz?
CentAsia olan dosya Türkçe içermeli diye biliyorum ama bu dosyaların yanında herhangi bir açıklama yok.
west europe olanınında var türkçe. bu arada arkadaşlar ben bu aino yu ikinci el aldım satiom vardı symbian ve çok kaba olduundan alışamadım ve takas yaptım.memnunumda ama sizlerinde wireless problemi varmı ben satioyla deyim yerindeyse çatır çatır giriyodum wireless a ama aino ile bağlanamadım yardımcı olursanız sevinirim
bende ainoyla çatır çatır giriyorum.yardım istediğin olay ne?
bağlantıyı görüyor cihaz şifreyi giriuorum bağlanıyor.herhangi bir erişim yapmak isteyince kopuyor bağlantı.
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
bağlantıyı görüyor cihaz şifreyi giriuorum bağlanıyor.herhangi bir erişim yapmak isteyince kopuyor bağlantı.
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
az önce tekrar denedim yine aynı şey . bağlanıyor ama erişim yapamıyorum iletişim hatası diyor
dosya atma lisans satın almadan akustik-camera vesiare driverı yükleme önemli olan elinizdekidosyayı zip yapmak rar yapmayın almazda gçrmezde ziple çalışır.
öncelikle yardımların için teşekkür ederim. telefonumu debrand ettim ama acustic yükleyemedim linkteki foruma üye oluyorum ama dosyayı yükleyemiyorum bir sorun var sanırım sitede başka nereden bulabilirim bu dosyayı
quote:
Orijinalden alıntı: Soul_Fly
quote:
Orijinalden alıntı: perperek
quote:
MODLAMAK isteyene
quote:
Donanımhaberciler ve Aino kullanıcıları. Uzun süredir nerdeyse tüm serisini kullandım sony ve ericsson cep telefonlarının halihazırda W705 (MODLADIM) VE AINO sahibiyim. Birçok kullanıcıya göre cep telefonunda öncelikle aradığım ilk özellik ses oluyor sonuçta bu cihazla telefon açıp konuşuyorsun bu yüzden ses-siynal ve batarya özellikleri oldukça iyi olmalı bu yüzden sonyericsson birçok markanın önünde akustik-sinyal ve şarj süresi olarak. 2.kritere gelince benim gibi müzik sever özelliklede çocukluğunuz HI-FI,HIGH END ses sistemleriyle artı gerçek enstrümanlarla geçtiyse yakınınızda iyi bir portatif müzik çalar istersinizki mp3 formatıyla çok fazla başarı elde etmek mümkün değil ses kalitesinde FLAC daha iyi başarım sunuyor( bu sorunlarımızı dinleyen sonyericsson ZYLO da ve yeni çıkacaktelefonlarda FLAC desteği sunuyor). Cowon-creative-samsung-iriver ve sony nin oldukça pahalı portatif medya-mp3-flac vesiarelerini çalan kısaca piyasada milletin ağzında ipod diye sakız olmuş cihazlara sahip oldum kesmedi gittim 200-1000 $ bantı arasındaki profesyonel ve yarı profeyonel kulaklardan satın aldım. Özet geçeyim medya-müzik çalarlar arasında en iyi akustik başarımı cowon verdi sonrası sırayla iriver-sony-creative-ipod-scandisc-samsung.blabla gidiyor. Cowon da nerdeyse müzik tarzları arasında geçiş yaparken ses özelliklerini tarzlara göre değiştirmem manuel olarak ayarlamam gerekiyordu çok yorucu bir iş ve pili malesefki uzun süre dayanmıyor. Sonra bir baktımki sony clear stereo-clear bass özellikli -manuel ayarlanabilen walkman serisi çıkarmış. Neyse aldım gerçektende fark büyüktü o kadarki sony nin kendi mp3 çalarlarında dengeli ayarları bu kadar kolay sağlayamıştım...... neyse tabii FLAC ile müzik dinlemiş birine mp3 formatı sıkıcı renksiz ve ses sahnesi hiç yokmuş gibi gelir. Bunu düzelmek için ses dosyalarımı mp3 formatında en yüksek kbps-hz-bit değerleri en yüksek olabilecek şekilde çeviricilerle değiştirip ısınmaya çalıştım-tabiiki yinede kesmedi sonra audio technica v sennheiser in ear kulaklıklarını aldım en son sennheiser IE8 de kaar kıldım- dış büyük kulaklık içinde sony MDR-XB700 aldımki korkunç başarılı bir kulaklık iyi bir ses kaynağında kulaklarınızı sallıyor basınçtan.... Neyse tüm bunlar yettimi yetmedi tabiiki çünkü akustiklerde frekans ve ses sahnesi geri kalıyordu basslar frekanslaı tamalamadan kesiliyor tiz sesler vuruşu ufuk çizgisine ulaşmadan kesiliyordu...önceleri kendim akustiklerle oynamaya başladım çok abarttığımdan bir kaç defa telefonun buzzerını bozdum sonra oynanmış akustiklerle deneme yapmaya karar verdim... yabancı forum sitelerinde nerdeyse binlere var bir kısmı inanılmaz yükseltiyor sesseviyesini tabii bu telefonun ahizesine ve hoparlörüne zarar-kulaklık çıkışındada distortion demek... yine biraz özet geçeyim yıllarca birçok model farklı akustikler denedim ve son dönem bana göre en iyi akustik sürücü Ain-W995 ve W705 için Dolby Rodriguez� AINO-HD Acoustic Version 4-V4 tür Molinas xplood HD+,xenemorph 3.0,blacklizard vesaire gibi akustikler görebilirsiniz fakat tüm akustikler arasında benim ulaştığım en başarılısı Dolby Rodriguez� AINO-HD Acoustic V4 tür bundan ek şaşmayın. omnius programı ile Aino veya başka model cep telefonuna ücretsiz atabilirsiniz ZIP olarak RAR olarak kabul etmez ZIP olacak. Bu arada benim Ainom turkcell-im menü yazılımlıydı kendim DEBRAND ettim cihaz çok hızlandı flash desteği arttı -bekleme yapmıyor vesaire çok farkı var. Birde dikkatimi çeken bir durum var. Macro-yakın çekimlerde 16-9 geniş açı 6mpile çok dahakeskin-net +hızlı odaklanıyor inanılmaz net. otomatik odaktada 6mp 16-9 modu çok başarılı 8mp de odaklanma sanki çok fazla yazılımsalmiş gibi hissettirdi beni.Bu arada yazılımı güncellediyseniz RED den brown a döndüremessiniz CID81 fakat yinede DEBRAND edip CID81 sürümü yazılım sürümü atabilirsiniz-patch-akustik-cam driver ve mode dosyalarınıda kurabilirsiniz omnius ile en azından akustiklerde RED de olsa omniusla yükleyebiliyorsunuz FAR managerdan daha kolay hızlı bir yöntem. Akustik için linkhttp://forums.se-nse.net/topic/43113-dolby-rodriguez-hq-w995-acoustic-based-on-r1fa035/ DEBRAND yazılımı içinde http://www.omnius-server.com/download önce ücretsiz üye olun sonradahttp://www.omnius-server.com/downloads?id=47167 FW ve LP yi indirp telefonunza kurun. flashlı web tarayıcı içinde http://boltbrowser.com/dnld.html unsigned olanı telefonunza kurun.
camdriver için önereceğim iyi bir drıver yok bu CID81 RED-BROWN kısmını ev kullanıcısı olarak çözdüğümde ve olurda çinli-hintli birkaç kişi FULL HD video çekim yğan driver geliştirirlerse sizinle paylaşacağım bunu haricinde şimdiki cam driverlar pek birşeyi değiştirmiyor.
Linkte ki yazılımda Türkçe dahildir.
hocam bu omniusla ilgili teknik bir döküman varmı? flash menüsünde bazı seçimler yapmam isteniyor. AINO-HD Acoustic V4 rar dosyasını nereye gösterip yükleyeceğim. ROM ve EROM seçimleri var hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olabilirmisiniz?
quote:
dosya atma lisans satın almadan akustik-camera vesiare driverı yükleme önemli olan elinizdekidosyayı zip yapmak rar yapmayın almazda gçrmezde ziple çalışır.
http://rapidshare.com/#!download|740tl|438219420|Acoustic.zip|119 alın size benim kullandığım acousticler zip lenmiş halde-artık bunuda yüklersiniz diye umuyorum.
hocam bu omnius kullanımını açık açık anlatabilirmisiniz? ben çıkamadım işin içinden birde elinizde aino için flash tema varsa paylaşırmısınız yada nerden temin edebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: [TR]Collector
beyler youtubeden video izlerken ses gelmıyor. Sizde de bu sorun var mı?
BAZI VIDEOLARDA GELMIYOR HEPSINDE GELMIYORSA TELEFONU BI GUNCELLESTIR BAKALIM YAZILIM YUKLE ARADA GELIYOLAR AİNOYA
allah rızası için flash tema kimsede yokmu yaw tavsiye ettiğiniz acustic çok güzel
konunun başlarında verilmişti sanırım flaş temalar.topu topu 14 sayfa istersen bi ara bak.
googleda search edince dünya kadar flashlı aino teması çıkıyor-bundan sonra bir ii adet camera sürücüsü deneyip iyi olup olmadığını sizinle paylaşacağım.
zoomlu macro çekim bu arada omnius server 26 sına kadar bedava-bir tane camera driver yükledim sn resmm onunla çekim karanlıkta daha başarılı gibi duruyor.
Son 3-4 günde bir çok defa yeniden AİNOmu flashladım ve son sürüm yazılımını kurmama rağmen ve camera driverı yüklemem rağmen hiç memnun kalmadım. Her denemeden sonra güncelleme servisine bağlanıp yeni güncelleme varmı diye bağladım yok demesine rağmen bugları düzelttiklerini bildiğimden güncellemesini istedim ve günceleldi fkat şunu farkettimki hangi ülke paketini bölge paketini kursamda sorunsuz yazılımın içinde Türkçe dilinin olmadığını görüyorum-gerçektende yok artı yeni yazılımda olsa ingilizce kullanmayı göze alıyorsanız güncelleyin kamerası ve çalışması inanılmaz değişiyor ben bu kdar fark yaratacağını düşünmedim-turkcellim menülüolanların yazılımı güncellemiyor servis. Bakın yakın çekim. ASUS N61 LED ekran dizüstündeki pixeller.
merhaba arkadaşlar bana yurtdışında hediye aino geldi,nasıl türkçeye çevirebilirim..yardımcı olursanız sevinirim...