Şimdi Ara

Yeni Sistemim hakkındaki yorumlarınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 Yılından Beridir Kullandığım pc'ye yarın akşam veda edeceğim.
    Yeni alacağım Sistem gereksinimlerim:
    INTEL Q9400 CORE 2 QUAD 2.66 GHz Socket 775 6MB, 1333 MHz,GIGABYTE X48-DS4, X48, DDR2, 2X PCIExp, Socket 775, 1600 fsb,A-DATA 4 GB (2048 x 2) DDR2 1066 MHZ RAM Extreme Edition,HIS HD4870 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 256 bit, 750/3600,SAMSUNG 750 GB HDD SATA II 32 MB (HD753LJ),SAMSUNG T220 22' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS,GIGABYTE POSEIDON Siyah Kasa ,AVERMEDIA TV KART DVB-S HYBRID + FM ANALOG,LOGITECH DINOVO EDGE Q KLAVYE USB SİYAH ING,MICROSOFT Windows XP Home Edition TR OEM,LG GH20NS 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA,A4 TECH PK5 MIKROFONLU WEBCAM,CREATIVE INSPIRE 5300 5.1 SIYAH HOPARLOR (17W RMS),SPEED 25 in 1 Card Reader,High Power 650W Absolute Serisi Modüler Güç Kaynağı

Ufak Değişikler olabilir.Tavsiyleriniz Doğrultusunda.yorumlarınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 2 Ekim 2008; 1:44:17 >

• Anakartı P5Q PRO yapın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Anakartı P5Q PRO yapın

Tavsiyeniz için Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

quote:

Anakartı P5Q PRO yapın

Biliyorum fazla kısa bir tavsiye oldu.P5Q PRO nun x48 den tek farkı bildiğiniz gibi cf performansı.Bu cf performansındada hemen hemen hiç fark yok.En önemlisi ise daha ucuz İşlemciyide E8500 yapmanızı önerirdim ama 2000yılından beri aynı pcyi kullanıyormuşsunuz.Anlaşılan bir pcyi uzun süre kullananlardansınız.O yüzden 4 çekirdekli sizin için daha uygun olucaktır.

• quote:

quote:

quote:

Anakartı P5Q PRO yapın

Biliyorum fazla kısa bir tavsiye oldu.P5Q PRO nun x48 den tek farkı bildiğiniz gibi cf performansı.Bu cf performansındada hemen hemen hiç fark yok.En önemlisi ise daha ucuz İşlemciyide E8500 yapmanızı önerirdim ama 2000yılından beri aynı pcyi kullanıyormuşsunuz.Anlaşılan bir pcyi uzun süre kullananlardansınız.O yüzden 4 çekirdekli sizin için daha uygun olucaktır.

Teşekkürler Hocam,Değerli tavsiyeleriniz için...

• Tek harddisk alma. 2 tane al Raid 0 yaparsın. Bu PC ye yavaş gelir bir tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Tek harddisk alma. 2 tane al Raid 0 yaparsın. Bu PC ye yavaş gelir bir tane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam performans Raid 0 yaparsan yükselecektir yanlız harddisklerden biri hasar gördüğünden diğerindeki bilgilerde hasar görecektir.Sistem çökerse bilgiler uçuyor anlayacağın.Yedek yapmak için bir tane harddisk daha gerekli.

Yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

quote:

Hocam performans Raid 0 yaparsan yükselecektir yanlız harddisklerden biri hasar gördüğünden diğerindeki bilgilerde hasar görecektir.Sistem çökerse bilgiler uçuyor anlayacağın.Yedek yapmak için bir tane harddisk daha gerekli.

Yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Saol Dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.