Şimdi Ara

Yeni sisteme gtx1080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haziranın başı gibi pc toplamaya ve siparişleri vermeye başlayacağım şimdi bu meret çıkmadan önce gigabyte gtx980ti extreme düşünüyodum ve bütçeyi ona göre ayarladım ilk olarak bu kart ne zamana çıkar ikincisi stok soğutma ne kadar etkili ? Ve en önemlisi fiyat gene türkiyede uçuk kaçık mı olacak misal orda 980ti 620$ felan burda 850$

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SamiBey

Arkadaşlar haziranın başı gibi pc toplamaya ve siparişleri vermeye başlayacağım şimdi bu meret çıkmadan önce gigabyte gtx980ti extreme düşünüyodum ve bütçeyi ona göre ayarladım ilk olarak bu kart ne zamana çıkar ikincisi stok soğutma ne kadar etkili ? Ve en önemlisi fiyat gene türkiyede uçuk kaçık mı olacak misal orda 980ti 620$ felan burda 850$

hayır gtx980 şimdi neyse gtx 1080'in fiyatıda aynısı olacaktır. tecrübelerime dayanarak yazıyorum.
    bu arada gtx970 gtx980'ler komik rakamlara düşecektir, amd atak yapmazsa, ki atak falan yaptığı yok. onlarda bayağı ucuzlayacaktır :D
    bakınız şimdiden onlarca konular açıldı, çoluk çocuk deli gibi ellerindeki 970'leri satmaya çalışıyorlar. bu bile gtx9.. serisinin çok ucuzlayacağının göstergesidir.

• Mayıs 27 Yurtdışında Haziranın ilk haftasıda Türkiyede olacaktır en geç fiyat politikasına gelicek olursak Türkiye Fiyatının ilk çıktıgına 2000 Tl civarı olmasını bekliyorum daha sonrasında Eylül gibide baya bir inecektir fiyatı dolarda düşerse çok güzel olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.