Şimdi Ara

Yeni sistemde FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşırı düşük bütçe ile eski sistemimden biraz daha iyi sistem topladım fakat GTA5'te 1080p Low Ayalarda 40-45FPS alırken şuanda 20-25FPS alıyorum 2 gündür uğraşıyorum format, driver güncellemesi vs hepsini yaptım fakat bir türlü sorunun kaynağını bulamadım sistemim şöyle;

Eski Sistem:
    ASUS P5KPL AM-SE DDR2 Anakart
    4 GB DDR2 800MHz RAM
    Intel Core Duo 2 E7500 İşlemci
    R7 250 GDDR3 2GB OC Edition GPU

Yeni Sistem:
    MSI A68HM-E33 V2 DDR3 Anakart
    4 GB Kingston HyperX Fury Black 1600MHz RAM
    AMD A6 6400K 3.9 GHz 1MB İşlemci
    R7 250 GDDR3 2GB OC Edition GPU
    Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Explosive.322 E kullanıcısına yanıt
    Sadece tahmin ama oyun bir şekilde işlemcinizin içindeki grafiği kullanmaya çalışıyor olabilir mi?

Çok düşük bir ihtimal ama. Oyununuzun harici ekran kartını kullandığından emin olun.
  • Onu denemek için ekran kartını söküp VGA kablosunu ankarta bağladım fakat ekrana görüntü gelmedi..ve öyle olması biraz mantıksız çünkü bios ayarlarından dual graphics açtım yani hem APU'yu hemde GPU'yu aynı anda kullanıp daha fazla fps almaya yarıyor.Kapalıda denedim açıkta fakat bir değişme olmuyor devamlı 20fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explosive.322 -- 20 Mart 2016; 23:21:45 >
  • Explosive.322 E kullanıcısına yanıt
    Eski sisteminde oynayıp iyi fps aldığın başka bir oyunu şimdiki bilgisayarına yükleyip kaç fps aldığını kontrol edebilir misin acaba?

Oyun kaynaklı bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu onu öğrenmeye çalışalım.

Donanımında teknik bir sıkıntı varsa bu sorunu açıklar. Ama yok teknik değilde donanım ile oyunun arasında bir uyuşmazlık optimasyon sıkıntısı varsa bunu anlamamıza yardım eder.

Ekran kartı gördüğüm kadarıyla aynı? Onun ilgili bir sıkıntı değil. O zaman yeni parçalar ile ilgili bir sıkıntı var ki bu işlemci ve ram gibi duruyor. Anakart da olabilir ama yani sorunun kaynağını bulmak güç.

Kolay gelsin şimdilik.
  • Eski sistemi söktüm attım onu çalıştıramam.Eski sistemdeki PSU,HDD,GPU ve Kasayı kullanıyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosive.322

Eski sistemi söktüm attım onu çalıştıramam.Eski sistemdeki PSU,HDD,GPU ve Kasayı kullanıyorum şuan

Siz bence dual graphics i bi devre dışı bırakıp deneyin.
    Bu sorun yokken mi ortaya çıktı yoksa yeni sistemdeki ilk denemenizde mi 20-25 fps aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplar toplamaz oldu sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.