Şimdi Ara

Yeni sistem topluyorum, Nehalem beklemeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aya sistem topluyacağım parçaları netleştirmeye çalışıyorum. Şuan için E8400 işlemci, MSI HD4850 ekran kartı, OCZ 2gb Ddr2 1066 Mhz REAPER HPC ram, Asus P5Q-E anakart netleştirdiklerim.

Piyasaya biraz araştırınca seneye intelin yeni Nehalem işlencileri piyasaya sunacağını öğrendim. Sorun bu işlemcilerin platformu farklı olduğundan anakaratlarında değişmesi gerekecekmiş...

Sizce Nehalem'i takmayarak yukarıdaki sistemi şimdi toplayıp 2010 yılındada taşlar yerine oturunca Nehalem'li bir sistem kurmalımıyım yoksa, Parayı elimde tutup 2009 da direk Nehalem'e mi geçmeliyim.

Siz olsanız ne yapardınız.

• Oyun ağırlıklı kullanacaksan 8400 al, Nehalem çıktığında pahalı olur, ramiydi anakartıydı derken çok masraf yapar.
  • Şimdi toplayacağın sistemin 1/2 sini toplarsın nehalem sistemle.

nehalem çıktığında kim bilir nealem olacak.
  • bekelemenin sonu yok
    şimdi güzel bir sistem kurarsan 2 sene sonrasına nehaleme geçebilirsin
  • Ne kadar beklersen bekle 6 ay sonra daha iyisi çıkacaktır. O yüzden beklemenin sonu yok... Nehalem biter başkahalem çıkar...
  • Bu nehalem kimbilir ceblerimizi nehalemlerde bırakacak ahh ahhh
  • Sağolun arkadaşlar sistemi kuracağım, ilerisinide nehalem piyasada iyice oturunca düşüneceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nehalem beklemeye değer ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Nehalem beklemeye değer mi?

HAYIR ( kişisel fikrim )

quote:

Sizce Nehalem'i takmayarak yukarıdaki sistemi şimdi toplayıp 2010 yılındada taşlar yerine oturunca Nehalem'li bir sistem kurmalımıyım

EVET

• beklemeye gerek yok.alıcaksan albende beklemedim aldım e820lü sistem
  • şu nehalem kelimesiyle ne geyik yaptınız ha
  • Nehalem beklemene hiç gerek yok.Topluyacağın sistem güzel.Bende 1-2 aya aynı sistemi topluyacağım yalnız ati 4850 değilde 4870 olucak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

quote:

HAYIR ( kişisel fikrim )

quote:

Sizce Nehalem'i takmayarak yukarıdaki sistemi şimdi toplayıp 2010 yılındada taşlar yerine oturunca Nehalem'li bir sistem kurmalımıyım

EVET

bende aynı fikirdeyim

• Ben çıktıktan sonra ucuzlamasını bekliyecem.Seneye temmuz gibi yenilerim.
  • quote:

quote:

HAYIR ( kişisel fikrim )

quote:

EVET

aynı fikirdeyim

• bence nehalem cıksabile 6 ay sora kı hıc sanmıyorum en az 1 yıl gecer ramı anakartı vs cıkıcakta bunların bıuru sorunları da cıkıcak en az 2010 ası
    almak lazım nehalemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATLANTIS -- 7 Ağustos 2008; 22:56:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

quote:

HAYIR ( kişisel fikrim )

quote:

EVET

aynı fikirdeyim

Bencede en mantıklısı bu.

• Nehalam ilk çıktığında çok pahalı olur yinede sen bilirsin
  • beyler buyrun nehalemli anakart resmi benden tavsiye 2 kere düşünün ilerde pişman olmak istemezsiniz
     Yeni sistem topluyorum, Nehalem beklemeye değer mi?
  • Nehalem ilk Çıktığında Biraz Fiyatı Pahalı Olabilir Bence Sen İstediğin Sistemi Topla İleride Nehaleme Geçersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.