Önermiş olduğunuz 4 lüyü dun akşam aldık... kasaya yerleştirdik... ama makine çalışmıyor. ...
Anakartın ışıkları yanıyor. ekran kartı fan'ları kasa fan'ları hepsi çalışıyor... ama ekrana görüntü gelmiyor...
ram'lerden şüphelendim, tek tek denedim, hiçbirinde ekran gelmedi... Pc yi bir kere çalıştırabildim, eski ekran kartını takıp ram'ler den sadece 1 tanesi 3. slota takılınca çalıştı, diğer rami aynı slota takınca yine çalışmadı.
ekran kartında çift güç girişi var. 8 pinli. kutusunda sadece bir tane çevirici çıktı, o da 2 adet 6 pini alıp tek 8 pine çeviriyor, ikinci bir 8 pin güç kirişini kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum, zira bir tane çevirici çıktı. sorun güç çekişinde olsa eski ekran kartını rahat çalıştırıyor olması gerekiyordu.
bu konuda öneri yapan arkadaşlardan birde çözüm önerisi isteyelim.
kasayı komple vatan b. götürmeyi düşünüyorum, parçalardan birinde sıkıntı var ama hangisi bulamadım.
elinde deneyebilecegin bir anakart var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kesinlikle ekran kartı ikinci güç girişine bağlantı yapın başka sebep aramaya gerek yok .
e.kartı kutusu içinden tek kablo çıkması enteresan. ikinci bir çevirici veya 8 pin kablo yok. elimde ekstra kablo var. bu akşam bir daha deneyeceğim.