şimdiki hali sistem :microsoft windows xp professional versiyon 2002 service pack 3 kayıt: asustek computer 2010 ü bilgisayar:intel (R)pentium(R)4cpu 3.00ghz 3.00ghz512 mbram bagdaştırıcı bilgisi
bagdaştırıcı türü :hıghtech excalıbur radeon 9600 yonga türü :atı radeon 9600 series agp dac türü:internal dac 400 mhz bellek boyutu 256 mb şimdiki sistemim bu bilgisayarı ta 2004 te almıştık zamanının en iyisi olsada şimdi bir işe yaramıyor bir müzik dinlerken ve film izlerken cok gıcık şekilde cızırtılar geliyor örneyin you tube actım şarkı dinliyorum cızırtılar geliyor sesi actıkca cızırtı acıyor ama sayfayı aşa atınca cızırtılar kesiliyor net ses duyuluyor sırf internetten sarkı dinlerken deyil film izlerkende insanların sesini cızırtıdan duyamıyorum mausu oynatınca bile cızırtı artıyor ben yeni bir sistem kurmak istiyorum düzgün bir seste net olarak şarkı dinleyip film izlemek istiyorum kasma sorunu olmıcak hızlı olmasını istiyorum şimdi neleri deyiştirmem gerekiyor sizi dinliyorum yeni ekran kartımı alım bellegimi yükseltim napım iyi forumlar