Şimdi Ara

yeni sistem için yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İntel pentium G3220 3.0 Ghz 1150p işlemci fiyatı - 150 Tl
    Wibtek Z87 M-Pro anakart 1150 pin 32 GB ram usb 3.0 fiyatı - 150 Tl
    Asus Hd7790 oc ekrankartı 1 Gb 128 Bit fiyatı - 275 tl ile 350 tl arası
    TX CHDELTA450 450W DELTA 4xUSB (1x USB3.0 ,3xUSB) kasa fiyatı - 160 tl
    Kingston 4 Gb Ddr3 1600 Mhz Hyperx Ram fiyatı - 117 tl

Sistem bu işlemciyi ileride değişterebilirim bu yüzden 1150p kullanıcam kasa olarak Dark ın 500 watt psu olan bir kasa alternanif olarak duruyor. yorumlarınızı bekliyorum bütçe biraz az olduğu için bu parçaları seçtim ama ekran kartını çöp modellerden kullanmak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ram ı corsair al kasa ve anakartı değiştir güç kaynağın en az 600 w ve bilindik bi marka olsun
  • İyinin güzelin sonu yoktur .
    Anakartı değiştir. Ram en az 8 Gb olsun ,SSD depolama al .Psu cooler master veya tanıdık marka olsun . Ekran kartı için yorum yapamayacağım en az 10 yıldır oyun hastalığından kurtuldum :) grafik çalışmalar modelleme ,3D çalışmalar yapmıyorsan CPU iş görür . kafana takma ..
  • 1 000 TL toplanan sisteme SSD ve 600w power önermişsiniz bravo.

intel pentium g3258 1150p 200 TL
    ASUS H81M-PLUS 210 TL
    CORSAIR 4GB Value DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 95 TL
    COOLER MASTER CMP-350 500W 184 TL
    Asus GTX750 Ti STRIX OC 443 TL

1132 TL

İşlemciyi overclock yaparak oyunlarda performans artışı sağlayabilirsin. G3258 ile ilgili overclock rehberlerini internetten kolayca bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ekran kartini 2.el daha iyi bakabilirsin zaten işlemciyide değiştirecekmişin ilerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depolama birimi yok , verileri nereye depolayacak .
    256 GB alacağına 128 GB SSD iş görür.
    Her güzelliğin bir karşılığı vardır .
    1 -2 ay sonra alsın alabileceğinin en iyisini alsın ,önce HDD alırım sonra SSD alırım demek masrafın daha büyüğü değilmi ,
    arkadaş cpu sunu ileride değiştirmekten bahsediyor . ne gerek var sizin önerdiğinizi 50 Tl fark vererek alması daha doğru oluyorda ciddi hız artışına sebep olacak ram ve ssd değişimi uzun yıllar yenilenen işletim sistemleri ile iş görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Depolama birimi yok , verileri nereye depolayacak .
    256 GB alacağına 128 GB SSD iş görür.
    Her güzelliğin bir karşılığı vardır .
    1 -2 ay sonra alsın alabileceğinin en iyisini alsın ,önce HDD alırım sonra SSD alırım demek masrafın daha büyüğü değilmi ,
    arkadaş cpu sunu ileride değiştirmekten bahsediyor . ne gerek var sizin önerdiğinizi 50 Tl fark vererek alması daha doğru oluyorda ciddi hız artışına sebep olacak ram ve ssd değişimi uzun yıllar yenilenen işletim sistemleri ile iş görecektir.

Oradaki işlemci ile benim önerdiğimin benchmark sonuçlarına bakar mısın ? Ayrıca ekran kartınında aynı şekilde.

Kendi topladığı sistemde hdd/ssd yokdu. Herhalde elinde mevcut olan bir hdd var. Hangi parçaları toplamış ise ben ona göre doğru parçaları önerdim.

G3258 Overclock :http://www.youtube.com/results?search_query=g3258+overclock

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acbold kullanıcısına yanıt
    Ben sizin önerdiğiniz CPU gereksiz demiyorumki . tabiki parasının karşılığını alacak en önemlisi uzun yıllar sorunsuz kullanabileceği sistemi öneriyoruz. Bu işler aceleye gelmez . ben sistem kuracağım zaman kendime veya başkasına önce anakartı seçerim ve alırım sonra teknik verileri okuyarak üzerine yerleştireceğim kompenantları seçerim ,amaç uzun yıllar sorunsuz sistemi kurmak gereğinde işletim sistemini değiştirmek.
    2.el ilanlarında bakarım yeni alınmış ve uymamış bir sürü donanım ile doludur ortalık.
    sizin önerdiğiniz sisteme sözüm yok . ama biraz daha maddi olanakları zorlayarak uzun yıllar kullanacağı sisteme ekstaradan 200 _250 TL verip gereğinde bir iki ay beklemesi maddi durumunu ayarlaması daha doğru davranıştır.
  • ASUS H81-PLUS SC-1150 H81 Sisce bu ürün OC desteklermi ileride i5 veya i7 taksam hakkını verebilir mi ACİl YORUMLARI bekliyorum şu anda stokta 1 tane kalmış ve fiyatı 185 tl ücretsiz kargo
  • overclock destekleyen bir kart değil .
  • Anakart geldi sizce 175 tl fiyatı nasıl pahalı mı
  • Aldığım bir ürünün sonradan ucuzmu aldım pahalımı aldım diye araştırmasını yapmam
    Güle güle kullan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_cocuk_dahi

Anakart geldi sizce 175 tl fiyatı nasıl pahalı mı

İyi almışsın. İşlemci Pentium ise overclock yapar. Yoksa yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.