Şimdi Ara

Yeni Sistem İçin PSU ve Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 gün önce vatanbilgisayar'da %25 indirim vardı, dedim fırsat bu fırsat yeni bir sistem toplayayım. Ve topladım da;

870A-USB3L AMD 870/SB850 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 -- Anakart (Gigabyte)
    Amd Fx 6100 6 çekirdek 3.3 ghz -- İşlemci
    Xfx HD6850 Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 -- Ekran Kartı
    8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit -- Ram

Sonra eski pc'nin içindeki parçaları çıkarıp bu parçaları taktım kasa'ya. İşte burda bazı sorunlar oldu, galiba eski anakart asus olduğundan bazı kablo girişleri vs. uymadı (Ya da ben uyduramadım). Power-supply (güç kaynağı) da 300 watt olduğundan onun da yukarıdaki sisteme düşük geleceğini düşündüm. Kısaca sorularım şunlar:

1)Eski kasayı değiştirmeden sadece Power-supply mı alayım, yoksa yeni bir kasa mı almalıyım?
    2)Pc'yi sorunsuz çalıştırmak için yukarıdaki parçalar ve içinden çıkan kablolar yeter mi? Yoksa ekstradan kablo mu almalıyım?

Bu iki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim

• Selam
    Yeni sisteminiz içn eski PSU'nuz çok yetersiz kardeş. Aynı zamanda CPU'yu desteklemediği için de bununla çalıştıramazsınız.

Size minumum 500 Wattlık PSU(güç kaynağı) gerekli.
    Bence siz 500-600 Watt arası bir PSU(güç kaynağı) almalısınız ki bilgisayarınızı normal şartlarda çalıştırabilesiniz.
    Sizin için biraz araştırdım ve güzel bir kasa buldum. Alacağınız PSU(güç kaynağı) yaklaşık aşağıdaki linkini yazacağım kasanın içinde var ve verilen bilgilere göre kasa oldukça iyi bir kasaya benziyor.

225 TL'ye PSU fiyatına komplesini alıyorsunuz yani..
    http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-vs-3-advanced-550w-10-fan-takilabilir-2-x-usb-30-ssd-ready-mid-tower-kasa-ae-vs3a-550/productDetails.aspx?productId=bd300393&categoryId=1013&SKU=BD300393

Hayırlısı olsun ve kolay gelsin..

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 4 Haziran 2012; 20:34:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.