Şimdi Ara

Yeni sistem için güç kaynağı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sitede uzun bir süre araştırma yaptım ve min. 750W bir psu yeterli gibi görünüyor sistemime ama danışmakta fayda var. Benzer bir sistem kuranlara da faydası olur diye umuyorum:

Anakart: Asus x99-E WS 2011v-3
    İşlemci: i7 5820k
    Ram: G.SKILL Ripjaws 4 series 32GB (8x4) 2400 c15
    SSD: Samsung 850 EVO 250GB
    HDD: 1TB Seagate
    Soğutucu: Zalman R3 Dual Sıvı soğutma
    Ekran Kartı: Asus gtx970
    Kasa: Cooler Master Cosmos 2

şu anda ekran kartı ve psu eksik ama almak istediğim ekran kartını yazdım. belki SLI deneyebilirim ileride!!!

sistemi 3d modelleme ve render ağırlıklı kullanacağım ama oyun oynamadan da olmaz:)

psu tafsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim herkese...

Not: Lütfen quadro önermeyin:)

• 750 800w kaliteli PSU işinizi görecektir.Seasonic Evga Fsp Enermax Corsair Coolermaster gibi. SLİ olayinida şahsen tavsiye etmiyorum. Herzaman çoklu grafik kartlarında sürücü ve optimizasyon sorunları oluyor. Çoğu zaman verilen paranın karşılığı alınamıyor.Sisteme okadar para vereceksin biraz daha verebilirsin diye dusunuyorum. Zaten 970 sorunlar malum.İleride bir tane daha 970 alacağına simdi 980 alıp ileride kartı satıp upgrade etmek bence daha mantıklı.Tabi bu benim fikrim karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtyper -- 10 Mart 2015; 20:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı 900r ile,
    Psu'yu highpower element smart 750w ile,

Değiştirebilirsin.900r emin ol cosmos II den çok daha iyidir.

• Evga 220-g2-0850-xr
  • Cevaplar için teşekkür ederim. SLI konusunda kararsızım zaten ama bütçeyi tükettiğim için ekran kartını daha fazla yükseltemiyorum:( şimdilik 970 ile idare edip sonradan yükseltirim diye planlıyorum.

Malesef listedeki ürünlerin tamamı(ekran kartı hariç) alındı o nedenle kasayı değiştirme şansım yok:(

Güç kaynağında da cevaplara bakarak EVGA SuperNOVA 850W 80+ Gold işimi görür diye anlıyorum. Fiyatı da bütçeme uygun.

Herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoldogan -- 10 Mart 2015; 23:37:07 >
  • senoldogan S kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz hayirli olsun ssleri bekleriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatila19

Sisteminiz hayirli olsun ssleri bekleriz

Teşekkür ederim. Şu anda 2600K li bir sistem kullanıyorum.
    Yeni sistemin mevcut sistemimle arasında nasıl farklar çıkacak paylaşacağım. Ayrıca sistemin kendi içinde f/p değerini inceleyip burada paylaşmayı planlıyorum.
  • kaç tl arası psu arıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.