Şimdi Ara

yeni sistem çalışmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yeni sistem topladım anakart fan islemci fanı ekran kartı çalışıyor fakat dıt sesi ve ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim

• celalsanal C kullanıcısına yanıt
    1 uzun: Bellek Problemi. Bellek modüllerinin yerine oturup oturmadığını kontrol etmek, bellek modüllerini farklı bir yuvaya takmak, belleği değiştirmek çözüm olabilir.

1 uzun 2 kısa: Görüntü hatası. BIOS ekran kartına ulaşamıyor olabilir. Ekran kartının yerine oturup oturmadığını kontrol etmek gerekebilir. Ekran kartı, ekran kartı belleği hatası ya da anakart ile ilgili bir problem de olabilir.

1 uzun 3 kısa: Görüntü hatasıyla aynı

Sürekli bipleme: Bellek ya da görüntü hatası, işlemci ısısının yükselmesi de olabilir. Diğer donanımları da kontrol etmek gerekir.

1 Bip: Bellek tazeleme hatası

2 Bip: Bellek parite devre hatası

3 Bip: 64"base" RAM hatası

4 Bip: Sistem saati hatası

5 Bip: İşlemci hatası

6 Bip: Klavye denetçisi hatası

7 Bip: İşlemci ya da anakart hatası

8 Bip: Görüntü kartı belleği hatası

9 Bip: BIOS yongası hatası

10 Bip: CMOS Hatası

11 Bip: Önbellek Hatası

Sürekli ses: Güç kaynağı problemi

seç beyen al

• Format at geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartınızı sökün anakart usb çıkışlarını sökün ve anakartın arkasındaki on boardlık çııçtan deneyin sistem açılıyormu ayrıca remlerinizide diğer slotlarda deneyin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Format at geçer

Dalgamı Geçiyorsun Adam Bilgisayarım Açılmıyor Diyor Sen Format At Diyorsun !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onboard açmayı deneyin,ekran kartsız ,arkadaşın da dediği gibi,ram slotlarının yerini değiştirin,tek tek deneyin,açılmıyor ise tekrar haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

Format at geçer

Dalgamı Geçiyorsun Adam Bilgisayarım Açılmıyor Diyor Sen Format At Diyorsun !!!

Pardon kuzenim yazmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • melih2020 M kullanıcısına yanıt
    on board yok p9x79 pro ekran kartı 2011p ve farklı bir ekrankartıylada denedim olmadı ramleri anakartın kullanma klavuzuna göre taktım tek tek denedim yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsanal -- 6 Nisan 2014; 1:21:03 >
  • O zaman sistem kablolarını kontrol edelim,ekranda bir sorun yok eminsiniz değil mi ? başka ekran kartıyla da denediyseniz motherboard ile ekran kartı kablosu arasında sıkıntı olabilir,o da değilse bi pc tamircisine gösterin ama sakın yapın diye verme birşey...önce payla şburda bilgili insanlarla:)
  • Bios un 2014 olarak Güncelleme yapabilirsen sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum aynısı başıma gelmişti
  • Dehset2001 kullanıcısına yanıt
    yok hocam sorunu çözdüm sorun ram den kaynaklanıyormuş.anakartta belirtilen sıralamaya göre taktım.fakat öyle değilmiş en baştaki 1. ve 2. mavi slotlara takılacakmış.bıos güncellemeyide yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.