Şimdi Ara

Yeni Sistem Ama Supply???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakart:Epox 9npa+ Ultra
    Ram:2x512 Twinmos DualKIT
    Ekran Kartı:Msi 7800gt
    Hdd:160GB Samsung Sata2 NCQ
    DvdROM:16x Asus
    Monitor:Hyundai B70a

Kasa sorunu supply yüzünden seçemiyorum çnk limit 2000ytl ve çocuk parçaların böyle olmasını istiyor...

kasayı aopen h600b28 yani 400 watt fsp li olan modelini düşündüm acaba bu supply o sistemi kaldırır mı???

birde pc yi nakit para alacaz acaba hangi bilgisayarcı biraz indirim yapar????

• upsss ?
  • 400W yeterlidir bence.
  • codegen 400w
    yada
    foxcon kasa larda fsp powerlı var
    hem fsp ye bile gerek yok
    codegener kaldırır tabiki,hem bütceye de uygun!
  • Lütfen yapmayın. Codegen'in 400W gerçek 400W değil. Sakın Codegen alarak büyük bir hata yapma. PSU Enermax, Tagan, FSP gibi iyi bir marka olsun. 400W Codegen alacağına 350W FSP al.
  • asla codegen felan almam....

ben en kötü ihtimal fsp diyorum çnk ilk başta 480 enermax düşündük ama 7800gt almaya karar verince işler biraz değişti bütçe arttı onun için bütçeyi biraz kısmak gerekiyordu bizde böyle bir yola başvurduk onun için 400watt fsp yi sizlere sordum....
  • En az 450 watt gerçek bir psu lazım. 7800gt takıyorsun sonuçta.
  • fsp falan olmaz 7800 GT 6 pin expree girişi var pci express ya da sli sertfikası destekli birşey alman lâzım enermax,silverstone antec gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

asla codegen felan almam....

ben en kötü ihtimal fsp diyorum çnk ilk başta 480 enermax düşündük ama 7800gt almaya karar verince işler biraz değişti bütçe arttı onun için bütçeyi biraz kısmak gerekiyordu bizde böyle bir yola başvurduk onun için 400watt fsp yi sizlere sordum....
  • fsp bluestorm 500 watt tavsiye ederim 90 dolar gibi bir fiyatı var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hermann Göring

fsp falan olmaz 7800 GT 6 pin expree girişi var pci express ya da sli sertfikası destekli birşey alman lâzım enermax,silverstone antec gibi..
    quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

asla codegen felan almam....

eğer gerçekten dediğin gibi çalışmıyorsa ayvayı yedik bir yerden kısacaz artık...

alacağız kaliteli bir psu...

peki blue storm da varmı sli desteği...???

• şimdi dikkatlice baktım da msi 7800gt nin içinden çevirici bir aparat çıkıyor pci-ex molexine çevirmek için...

onun için pci-ex güç molex i olması pekte sorun değil ama 400 watt fsp kaldırır mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote

fsp bluestorm 500 watt tavsiye ederim 90 dolar gibi bir fiyatı var...

+1

bu psuda yeni nesil ekran kartları için 6 pinli molex kablosuda var
  • 400W tabi ki kaldırır ama sen sağlama al bence en az 450 watt
  • +12v çıkışı min 25A olan bir psu tercih edin..benim önerim enermax..
  • fsp bluestorm 500w çok kaliteliymiş yaw hemde öle abartı fiyatı yok sessizmişde üstelik..
  • evet doğru watt o kadar önemli değil öenmli olan amper değeri bu açıdan fsp kaldırsada sıkıntı çıkarabilir doğru enermax bu açıdan daha mantıklı olacaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

+12v çıkışı min 25A olan bir psu tercih edin..benim önerim enermax..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

fsp bluestorm 500w çok kaliteliymiş yaw hemde öle abartı fiyatı yok sessizmişde üstelik..

• valla bu gidişle artık bir yerden kesecez 100 ytl limit bulamazsak....

aopen h600b12 alacağım yanına da enermex,fsp yada güzel kaliteli bir psu alacam....

yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 11 Ekim 2005, 8:32:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.