merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:şimdi sınav iki oturumda olacak ilk oturumun ismi TYT ve sadece türkçe matematik soruları olmayacak mı?ama bazı yayınlara baktığımda tyt biyoloji, kimya, fizik vb. alan derslerinin kitapları var. bunlar normalde 2. oturumda olmayacak mıydı? biri beni aydınlatırsa sevinirim iyi çalışmalar.
quote:Orijinalden alıntı: netstat merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:şimdi sınav iki oturumda olacak ilk oturumun ismi TYT ve sadece türkçe matematik soruları olmayacak mı?ama bazı yayınlara baktığımda tyt biyoloji, kimya, fizik vb. alan derslerinin kitapları var. bunlar normalde 2. oturumda olmayacak mıydı? biri beni aydınlatırsa sevinirim iyi çalışmalar. 20 fen 20 sosyal eklendi aga < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Asiruh01 quote:Orijinalden alıntı: netstat merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:şimdi sınav iki oturumda olacak ilk oturumun ismi TYT ve sadece türkçe matematik soruları olmayacak mı?ama bazı yayınlara baktığımda tyt biyoloji, kimya, fizik vb. alan derslerinin kitapları var. bunlar normalde 2. oturumda olmayacak mıydı? biri beni aydınlatırsa sevinirim iyi çalışmalar. 20 fen 20 sosyal eklendi aga tamam hocam. biraz daha araştırınca daha güncelini buldum. hala bir çok sitede eski hali yazıyor teşekkürler