Şimdi Ara

Yeni sınav sistemini anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:

şimdi sınav iki oturumda olacak ilk oturumun ismi TYT ve sadece türkçe matematik soruları olmayacak mı?

ama bazı yayınlara baktığımda tyt biyoloji, kimya, fizik vb. alan derslerinin kitapları var. bunlar normalde 2. oturumda olmayacak mıydı?

biri beni aydınlatırsa sevinirim iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: netstat

merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:

şimdi sınav iki oturumda olacak ilk oturumun ismi TYT ve sadece türkçe matematik soruları olmayacak mı?

ama bazı yayınlara baktığımda tyt biyoloji, kimya, fizik vb. alan derslerinin kitapları var. bunlar normalde 2. oturumda olmayacak mıydı?

20 fen 20 sosyal eklendi aga

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiruh01

quote:

Orijinalden alıntı: netstat

merhaba arkadaşlar. ben önümüzdeki sene sınava gireceğim. öyle iddialı biri değilim yalnız şu yeni sınav sistemini anlamadım. kafama takılan ise şu:

20 fen 20 sosyal eklendi aga

tamam hocam. biraz daha araştırınca daha güncelini buldum. hala bir çok sitede eski hali yazıyor teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS sistemi nasıl işler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.