Şimdi Ara

Yeni Sihirdar Vadisi Yaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Sihirdar Vadisinin Birebir Aynısı Minyon Ve İfritlerine Kadar Baron Ejder vs Filan.

http://yurixyworks.com/2014/08/01/chewbacca-brings-a-new-version-for-the-new-summoner-rift-installer/
     Yeni Sihirdar Vadisi Yaması Yeni Sihirdar Vadisi Yaması Yeni Sihirdar Vadisi Yaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 7 Ağustos 2014; 13:32:18 >

• Büyük ihtimalle kurulduğunda riotun dosyalarının içine yerleşir email ile şifre ise girildiğinde Hop adamlara gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya temiz ama fps düşmesi yaşanıyor birde MAĞARA
  • @ İlluminatici ''Çıktığı Günden Beri Kullanıyorum 1.0.4'den Beri Şizofrene Bağlamayın Bu Kadar. Saçmalamayın Yani. E-postanın Şifresini Nasıl Değiştirecek Onaylamadınızmı Hem Komiksin .

@ Strixa'' Ne Fps Düşmesinden Bahsediyorsun Fps Düşmesi Filan Yok Güzel Kardeşim. Daha Yamanın Yeni Sürümü Çıkalı 7 Gün Oluyor. Mağaradan Çıkma Zamanın Gelmiş Bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 7 Ağustos 2014; 12:01:18 >
  • Böbrekçiler doluşur buraya.
  • Kendim de kullanıyorum sorunsuz son derece başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bunu kullansak yeni map geldiğinde herkesin tattığı heycanı tadamıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Kendim de kullanıyorum sorunsuz son derece başarılı

Bi Sorum Olucaktı Mavi Tarafın Marketi Neden Gözükmüyor Sendede Bu Problem Varmı ? Orda Deve Gibi Yatan Yaratıkdan Bahsediyorum O Görünmüyor Bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

quote:

Bi Sorum Olucaktı Mavi Tarafın Marketi Neden Gözükmüyor Sendede Bu Problem Varmı ? Orda Deve Gibi Yatan Yaratıkdan Bahsediyorum O Görünmüyor Bende.

Başkasındada sorun varmı ona göre kuralım bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

quote:

Sorun Derken Herhangi Bir Sorun Yok ? Sadece Deve Gözükmüyor Mavi Tarafda .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

quote:

Sorun Derken Herhangi Bir Sorun Yok ? Sadece Deve Gözükmüyor Mavi Tarafda .

ow ben yanlış okumuşum orman yaratıkları gözükmüyor diye okudum.Bundan önceki yamasında top tarafında bazı skiller gözükmüyordu örneğin ziggs e bunlar gözüküyormu artık bilen varmı

• Ben de kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. Aksine ayrı bir hevesle oynuyorum oyunu
  • gereksiz silin bunu silin
  • dosyanın icinde cok sempatik virusler var tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

dosyanın icinde cok sempatik virusler var tavsiye ederim

Hakaret Edicem Olmucak Hadi Burdan Kaybol Virüslü Diyor Birde Beyin Free Kullan Azcık. Bilgin Yok Fikrin Var. Datanın İcine Virüs Yerleştirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 7 Ağustos 2014; 13:25:03 >
  • ilk gördüğüm zamandan beri kullanıyorum bende top lane sıkıntısı giderilmiş önceden kulelerin yıkılış efektleri gözükmüyordu onuda düzeltmişler
  • ne gerek var baba
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

ilk gördüğüm zamandan beri kullanıyorum bende top lane sıkıntısı giderilmiş önceden kulelerin yıkılış efektleri gözükmüyordu onuda düzeltmişler

Bütün İfritleri Eklemişler Minyon Baron Mavi Kırmızı Cok Hoş Olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

ilk gördüğüm zamandan beri kullanıyorum bende top lane sıkıntısı giderilmiş önceden kulelerin yıkılış efektleri gözükmüyordu onuda düzeltmişler

Bütün İfritleri Eklemişler Minyon Baron Mavi Kırmızı Cok Hoş Olmuş.

Aynen sırf baronun çıkarken geriye uçurup uçurmayacağını görmek için bekledim ama direk pat diye çıkıyor pbe deki efektleri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 7 Ağustos 2014; 13:29:52 >
  • aynı konu açılmıştı mağaracım en az 1-2 haftadır var bu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.