Şimdi Ara

Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli tavsiyem: Bir ürün almak yerine iki ürün alın. 2. ürün %40 İndirimli olsun. İki gömlek 340 TL yerine 170 + 100 = 270 TL.

Ürünler orijinal barkodlu ve faturalıdır. Kendi sitesinden yeni alınmıştır.

Birkereye mahsus orijinallik göstergesi adına bir kaç resim koyuyurom.

Ürün alan her arkadaşa fatura fotokopisi, toplu alış yapanlarda ise direk faturaları ile beraber yollanacaktır.

Mevcut ürünler aşağıdadır. İstediğiniz farklı ürün olursa sipariş verebilirsiniz. Ödemenizi yaptıktan bir hafta on gün arasında ürün elinizde olur. Güncel takip yapmak için. Gönderi konudu mesaj yolu ile iletirim.

Takip için aşağıdaki linki kullanırsınız;

http://www.fedex.com/tr/

Yeni ürünler kısa süre içinde sürekli eklenecektir.

Bedenler Türkiye bedenlerine göre bir beden büyük olduğundan;

Small giyen XSmall
    Medium giyen Small
    Large giyen Medium
    XLarge giyen Large

bedenlerini tercih etmesi tavsiyemdir.

Sipariş Edebileceğiniz Ürünler:

Hollister Co. Avalon
    Beden:S/M/L/XL
    Fiyat:170 TL

Hollister Co. Mussel Shoals

Hollister Co. Dixon Lake

Hollister Co. Harbor Beach
    Beden:XS/S/M/L/XL
    Fiyat:160 TL

Hollister Co. Cabrillo Beach
    Fiyat:175 TL

Hollister Co. Shell Beach
    Beden:Shell Beach
    Fiyat:175 TL

Hollister Co. Redondo
    Fiyat:160 TL

Hollister Co. Calabasas
    Fiyat:150 TL

Hollister Co. Broad Beach
    Fiyat:100 TL

Hollister Co. Stone Steps
    Fiyat:100 TL

Hollister Co. Wipeout Beach
    Fiyat:120 TL

Hollister Co. Balboa Classic Straight
    Beden:28x30 - 30x30 - 30x32 - 32x30 - 32x32 - 32x34 - 34x32 - 36x32
    Fiyat:220 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 12 Haziran 2009; 13:14:05 >

[% 100] / Apple Retina Macbook Pro Mid 2014 A1502-2875
    [% 100] / Apple iPad 2 Wifi + 3G Beyaz
    [% 100] / Apple iPhone 7 128 GB Siyah
    [% 050] / Herşey Birden Başlar
    [% 000] / Huzur

• Serdar, sadece bu bedenler mi var? XL yok mu? Bunlar bana küçük olur gibi

Şu finaldi tezdi okuldu derdinden kurtulayım, alışverişlerimi yapayım sonra görüşelim. Gömlek düşünüyordum ben de.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Şuan XL beden yok ama yeni ürün ve bedenler eklemeyi planlıyorum. Bir ay sonra filan katalog baya geniş olucak.

[% 000] / Huzur

• Hemşerim yedin kotamı valla hayırlı işler çok kaliteli mallar ama kalitesine görede fiyatlar..!!
    Yaşadığımız sorunu hassasiyetle çözüme kavuşturan : @15

7/24 İLETİŞİM :0539 937 24 98
  • eleştirmek gibi olması ama fiyatlarda biraz daha kolaylık yapmanız lazım
    yinede hayırlı satışlar
    Fotoğraf fazla olmuş biliyorum ama yapabileceğim bişey yok, bunun gibi birçok model var ama ben sadece kendi beğendiğim modelleri koydum. Yoksa çeşit çok. Donma ve kotula arkadaşlardan dolayı hepsini koyamıyorum.

@alper14
    Fiyatlar birşey yapmam mümkün değil.

[% 000] / Huzur

• ürünler resimdeki ile aynı ton ve model de olsa süper olacak ama inan olmuyor. gerçek halleri ile sitedenin STUDYO kalitesi renk tonu doygunluğu kesinlikle yok.

sizde nasıl? ürünler fiyat olarak ne kadar ki bu kadar yüksek e TR satışınız var? maliyeti arttıran unsur nedir? tşk ler

NOT: resimler çok büyük ve orjinal resim olmadığı için görmemiz gereken bir unsur bence yok editleme yapabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 28 Mayıs 2009; 21:26:17 >

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

((zaga)) ZAFER AK 130TL için silindi gitti !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lütfen resimleri [simage].....[/simage] arasına alınız...

Orjinalden alıntı: Bukalemun

ürünler resimdeki ile aynı ton ve model de olsa süper olacak ama inan olmuyor. gerçek halleri ile sitedenin STUDYO kalitesi renk tonu doygunluğu kesinlikle yok.

sizde nasıl? ürünler fiyat olarak ne kadar ki bu kadar yüksek e TR satışınız var? maliyeti arttıran unsur nedir? tşk ler

NOT: resimler çok büyük ve orjinal resim olmadığı için görmemiz gereken bir unsur bence yok editleme yapabilirmisiniz.

Ürünlerimi almadan resimlerin tutup tutmadığı hakkında ön yargılı olmayın lütfen. Önceden aldıklarınız tutmamış olabilir. Orijinal resimde var. Baştan üçüncü resim. Dikkatli bakmamışsınız sanırım.

Resimlerle ürünlerin tutmama sebebi
    1-) Pc nizin renk ayarlarıyla oynanmış olması. Bu az görünen bir ihtimal.
    2-) Orijinal olmayan sahte ürünler almış olmanızdır.

Maliyeti arttıran unsur kargo ve gümrüktür.

Büyük boyutlu resimleri Simage yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 28 Mayıs 2009; 22:05:03 >

[% 000] / Huzur

• ürünleri siz mi alıyorsunuz yoksa mağazadan ( ÜLKE NERESİ İSE ) birisi alıp mı yolluyor? LCD de sorun yok, ürünleri net inceledim. zaten HEPSİ SİTESİNDEKİ resim yani copy paste hatam varsa düzelt

3 adet ürün ambalajda olanlar ise site resimleri ile aynı şekilde sergilenirse çok daha hızlı / güvenli bir satış olur ne demek istediğim anlaşılır o zaman. sanırım PTT kargo çok uygun fiyata ürün taşıyor araştırıp bunu ürün maliyetini düşürmekte kullanabilirsiniz. 10 günde TR a adres teslim geliyor. 5 kg ( 15 tişört )

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

• quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

ürünleri siz mi alıyorsunuz yoksa mağazadan ( ÜLKE NERESİ İSE ) birisi alıp mı yolluyor? LCD de sorun yok, ürünleri net inceledim. zaten HEPSİ SİTESİNDEKİ resim yani copy paste hatam varsa düzelt

3 adet ürün ambalajda olanlar ise site resimleri ile aynı şekilde sergilenirse çok daha hızlı / güvenli bir satış olur ne demek istediğim anlaşılır o zaman. sanırım PTT kargo çok uygun fiyata ürün taşıyor araştırıp bunu ürün maliyetini düşürmekte kullanabilirsiniz. 10 günde TR a adres teslim geliyor. 5 kg ( 15 tişört )

Ürünler sitesinden alınıp yollanıyor. Amerika'dan. Yine ilk resimlere bakarsanız faturası mevcut. Kargo fiyatının masraflı olması Türkiye içi değil, Uluslar arası kargo fiyatının pahalı olmasıdır. Yoksa şehirler arası Yurtiçi kargo ile ptt den daha uygun gönderebilirim. O problem değil.

Poşetinde olan ürünleri açmam, bunu belki siz önemsemeyebilirsiniz ama sıfır ürün alan arkadaşlar buna dikkat eder, hatta bu daha önce giyilmiş düşüncesinede kapılabilir haklı olarak.

Bu konular geçen seneki konumdada konuşuldu.

Resimlere gelince temsili resimler evet sitesinden alınıp konulmuştur, ürünlerde sitesinden alınıp geldiği için adresinize (faturasıyla) orijinal resim görsenizde görmesenizde bir fark olmayacak. Ama buna rağmen elimde olanların orijinal resmini çekip koydum.

[% 000] / Huzur

• yazılarım fikir edinmek ve konu diğer alıcılar içinde bilgi sahibi olsunlar diye. ( madem gecen sene konu eskimiş zaten ) ptt kargo ydışından getiyor sanırım 5kg 30 dolar falan. zaten DHL de 3 günde 5 kg ı 40 eu ya taşımakta. ŞEHİRİÇİ kargo yu kastetmiş olamam zaten bence dürüst bir satıcıdan poşeti açtı diye kimse şüphe duymaz

aşağıdaki site ve gerçek ürün resmi mesela biraz uzun oldu. ben yinede hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 28 Mayıs 2009; 23:34:57 >

• Herkes senin gibi düşünse keşke ama ürün sahte diyip üstüne yatıp dolandıranlar oldu bu forumda. Kullanıcı adı: HePeR

Kargo konusuna gelincede. Hangi kargoyla yurtdışından sana gelicek seçme şansın yok. Site Fedex (Özel Kargo Şirketi) ile gönderiyor.

[% 000] / Huzur

• gerçek yada sahte bilemem ama bu fiyatlara rağmen forumda alacak varsa helal olsun.. hayırlı satışlar..

[% 000] / Huzur

• aslında kendi sitesinde fiyatlar normal ama kargo 45 -50 dolar civarında.buradaki fiyatlar biraz abartı olmuş.yukardaki bi kaç ürün tiffanyde satılıyo polo yaka hollister 60 tl di orada onlarda orjinal heralde çok kaliteli kumaşı var.hayırlı satışlar
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Tek ürün alımında fiyatlar cok pahalı gozukuyor ama 2. üründe ındırım bence guzel olmus...Birde alan kısıler olupta urunun kalıtesı hakkında bır kac yorum olsa cok daha guzel olucak senın acından..Bence fıyat aralıgı uygun 2 urun ıcın dıye dusunulebılır yanı arkadasın urunlerı....
    Tiffany'dekı urunlerı bende gordum ve ınceledım gercekten cok kalıtelı kumasları vardı belkı benım ınceledıgım oyledır ama bır kac urunune baktım gercekten guzel ıdı ama alısverıs yapmamıstım..

Hayırlı Satıslar..
    Msi Z490 UNIFY®MSİ SUPRİM X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 16GB(2x8) DDR4 3200MHz®Nzxt KrakenX62®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core V71®CORSAIR K70RGB MK.2

https://t.me/joinchat/G0IWH3HE_2rhPMaP
  • kendi sitesinden alınca polo yaka t shirt 75 tl ye mal oluyo .yani iki t shirt kargo dahil 150 tutuyo bence fiytt abartı olmş hayırlı satışlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.