Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Diğer ikinci el ürünler >> Elektronik Malzemeler >> Giyim - Aksesuar >> Saat >> Kozmetik >> Outdoor ve Spor Ürünleri >> Orjinal DVD/Bluray Film >> Müzik Aletleri >> Aile ve Bebek Ürünleri >> Kırtasiye ve Yazı Gereçleri >> Diğer
Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (27.6.2009 14:43:27)

Önemli tavsiyem: Bir ürün almak yerine iki ürün alın. 2. ürün %40 İndirimli olsun. İki gömlek 340 TL yerine 170 + 100 = 270 TL.

Ürünler orijinal barkodlu ve faturalıdır. Kendi sitesinden yeni alınmıştır.

Birkereye mahsus orijinallik göstergesi adına bir kaç resim koyuyurom.

Ürün alan her arkadaşa fatura fotokopisi, toplu alış yapanlarda ise direk faturaları ile beraber yollanacaktır.

Mevcut ürünler aşağıdadır. İstediğiniz farklı ürün olursa sipariş verebilirsiniz. Ödemenizi yaptıktan bir hafta on gün arasında ürün elinizde olur. Güncel takip yapmak için. Gönderi konudu mesaj yolu ile iletirim.

Takip için aşağıdaki linki kullanırsınız;

http://www.fedex.com/tr/

Yeni ürünler kısa süre içinde sürekli eklenecektir.

Bedenler Türkiye bedenlerine göre bir beden büyük olduğundan;

Small giyen XSmall
Medium giyen Small
Large giyen Medium
XLarge giyen Large

bedenlerini tercih etmesi tavsiyemdir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Sipariş Edebileceğiniz Ürünler:

Hollister Co. Avalon
Beden:S/M/L/XL
Fiyat:170 TL

Hollister Co. Mussel Shoals

Hollister Co. Dixon Lake

Hollister Co. Harbor Beach
Beden:XS/S/M/L/XL
Fiyat:160 TL

Hollister Co. Cabrillo Beach
Fiyat:175 TL

Hollister Co. Shell Beach
Beden:Shell Beach
Fiyat:175 TL

Hollister Co. Redondo
Fiyat:160 TL

Hollister Co. Calabasas
Fiyat:150 TL

Hollister Co. Broad Beach
Fiyat:100 TL

Hollister Co. Stone Steps
Fiyat:100 TL

Hollister Co. Wipeout Beach
Fiyat:120 TL

Hollister Co. Balboa Classic Straight
Beden:28x30 - 30x30 - 30x32 - 32x30 - 32x32 - 32x34 - 34x32 - 36x32
Fiyat:220 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Nicholai Hel => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (10.5.2009 20:31:37)
Serdar, sadece bu bedenler mi var? XL yok mu? Bunlar bana küçük olur gibi

Şu finaldi tezdi okuldu derdinden kurtulayım, alışverişlerimi yapayım sonra görüşelim. Gömlek düşünüyordum ben de.

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (10.5.2009 23:03:10)
Şuan XL beden yok ama yeni ürün ve bedenler eklemeyi planlıyorum. Bir ay sonra filan katalog baya geniş olucak.

KeNaN-24 => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (23.5.2009 13:54:51)
Hemşerim yedin kotamı valla hayırlı işler çok kaliteli mallar ama kalitesine görede fiyatlar..!!

alper14 => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (23.5.2009 20:33:28)
eleştirmek gibi olması ama fiyatlarda biraz daha kolaylık yapmanız lazım
yinede hayırlı satışlar

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (24.5.2009 18:54:14)
@kenan24
Fotoğraf fazla olmuş biliyorum ama yapabileceğim bişey yok, bunun gibi birçok model var ama ben sadece kendi beğendiğim modelleri koydum. Yoksa çeşit çok. Donma ve kotula arkadaşlardan dolayı hepsini koyamıyorum.

@alper14
Fiyatlar birşey yapmam mümkün değil.

Bukalemun => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 21:24:11)
ürünler resimdeki ile aynı ton ve model de olsa süper olacak ama inan olmuyor. gerçek halleri ile sitedenin STUDYO kalitesi renk tonu doygunluğu kesinlikle yok.

sizde nasıl? ürünler fiyat olarak ne kadar ki bu kadar yüksek e TR satışınız var? maliyeti arttıran unsur nedir? tşk ler

NOT: resimler çok büyük ve orjinal resim olmadığı için görmemiz gereken bir unsur bence yok editleme yapabilirmisiniz.

türbülans => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 21:41:49)
lütfen resimleri < Resime gitmek için tıklayın > arasına alınız...

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 22:01:03)
quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

ürünler resimdeki ile aynı ton ve model de olsa süper olacak ama inan olmuyor. gerçek halleri ile sitedenin STUDYO kalitesi renk tonu doygunluğu kesinlikle yok.

sizde nasıl? ürünler fiyat olarak ne kadar ki bu kadar yüksek e TR satışınız var? maliyeti arttıran unsur nedir? tşk ler

NOT: resimler çok büyük ve orjinal resim olmadığı için görmemiz gereken bir unsur bence yok editleme yapabilirmisiniz.

Ürünlerimi almadan resimlerin tutup tutmadığı hakkında ön yargılı olmayın lütfen. Önceden aldıklarınız tutmamış olabilir. Orijinal resimde var. Baştan üçüncü resim. Dikkatli bakmamışsınız sanırım.

Resimlerle ürünlerin tutmama sebebi
1-) Pc nizin renk ayarlarıyla oynanmış olması. Bu az görünen bir ihtimal.
2-) Orijinal olmayan sahte ürünler almış olmanızdır.

Maliyeti arttıran unsur kargo ve gümrüktür.

Büyük boyutlu resimleri Simage yaparım.

Bukalemun => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 23:11:16)
ürünleri siz mi alıyorsunuz yoksa mağazadan ( ÜLKE NERESİ İSE ) birisi alıp mı yolluyor? LCD de sorun yok, ürünleri net inceledim. zaten HEPSİ SİTESİNDEKİ resim yani copy paste hatam varsa düzelt

3 adet ürün ambalajda olanlar ise site resimleri ile aynı şekilde sergilenirse çok daha hızlı / güvenli bir satış olur ne demek istediğim anlaşılır o zaman. sanırım PTT kargo çok uygun fiyata ürün taşıyor araştırıp bunu ürün maliyetini düşürmekte kullanabilirsiniz. 10 günde TR a adres teslim geliyor. 5 kg ( 15 tişört )

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 23:19:10)
quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

ürünleri siz mi alıyorsunuz yoksa mağazadan ( ÜLKE NERESİ İSE ) birisi alıp mı yolluyor? LCD de sorun yok, ürünleri net inceledim. zaten HEPSİ SİTESİNDEKİ resim yani copy paste hatam varsa düzelt

3 adet ürün ambalajda olanlar ise site resimleri ile aynı şekilde sergilenirse çok daha hızlı / güvenli bir satış olur ne demek istediğim anlaşılır o zaman. sanırım PTT kargo çok uygun fiyata ürün taşıyor araştırıp bunu ürün maliyetini düşürmekte kullanabilirsiniz. 10 günde TR a adres teslim geliyor. 5 kg ( 15 tişört )

Ürünler sitesinden alınıp yollanıyor. Amerika'dan. Yine ilk resimlere bakarsanız faturası mevcut. Kargo fiyatının masraflı olması Türkiye içi değil, Uluslar arası kargo fiyatının pahalı olmasıdır. Yoksa şehirler arası Yurtiçi kargo ile ptt den daha uygun gönderebilirim. O problem değil.

Poşetinde olan ürünleri açmam, bunu belki siz önemsemeyebilirsiniz ama sıfır ürün alan arkadaşlar buna dikkat eder, hatta bu daha önce giyilmiş düşüncesinede kapılabilir haklı olarak.

Bu konular geçen seneki konumdada konuşuldu.

Resimlere gelince temsili resimler evet sitesinden alınıp konulmuştur, ürünlerde sitesinden alınıp geldiği için adresinize (faturasıyla) orijinal resim görsenizde görmesenizde bir fark olmayacak. Ama buna rağmen elimde olanların orijinal resmini çekip koydum.

Bukalemun => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 23:28:36)
yazılarım fikir edinmek ve konu diğer alıcılar içinde bilgi sahibi olsunlar diye. ( madem gecen sene konu eskimiş zaten ) ptt kargo ydışından getiyor sanırım 5kg 30 dolar falan. zaten DHL de 3 günde 5 kg ı 40 eu ya taşımakta. ŞEHİRİÇİ kargo yu kastetmiş olamam zaten bence dürüst bir satıcıdan poşeti açtı diye kimse şüphe duymaz

aşağıdaki site ve gerçek ürün resmi mesela biraz uzun oldu. ben yinede hayırlı satışlar dilerim.

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 23:33:52)
Herkes senin gibi düşünse keşke ama ürün sahte diyip üstüne yatıp dolandıranlar oldu bu forumda. Kullanıcı adı: HePeR

Kargo konusuna gelincede. Hangi kargoyla yurtdışından sana gelicek seçme şansın yok. Site Fedex (Özel Kargo Şirketi) ile gönderiyor.

photo_canon1 => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (28.5.2009 23:45:20)
gerçek yada sahte bilemem ama bu fiyatlara rağmen forumda alacak varsa helal olsun.. hayırlı satışlar..

BèRuTTì => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (29.5.2009 01:50:04)
off fiyatlar çok uçuk bi tişört 150 tl..

Commander => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (8.6.2009 19:26:20)
İki tişört alınırsa 150 den yarıya düşebilir nerdeyse

Emphire => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (9.6.2009 22:22:30)
aslında kendi sitesinde fiyatlar normal ama kargo 45 -50 dolar civarında.buradaki fiyatlar biraz abartı olmuş.yukardaki bi kaç ürün tiffanyde satılıyo polo yaka hollister 60 tl di orada onlarda orjinal heralde çok kaliteli kumaşı var.hayırlı satışlar

Nicholai Hel => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (9.6.2009 22:44:48)
Hmm aslında onlar da tam anlamıyla siteden alınanlarla birebir aynı değil ama anlatmaya eriniyorum şimdi. Bir altta yazan arkadaş bu konuyu detaylıca açıklayacaktır (Alan parsellemek).

PanikAtak => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (10.6.2009 00:47:38)
Tek ürün alımında fiyatlar cok pahalı gozukuyor ama 2. üründe ındırım bence guzel olmus...Birde alan kısıler olupta urunun kalıtesı hakkında bır kac yorum olsa cok daha guzel olucak senın acından..Bence fıyat aralıgı uygun 2 urun ıcın dıye dusunulebılır yanı arkadasın urunlerı....
Tiffany'dekı urunlerı bende gordum ve ınceledım gercekten cok kalıtelı kumasları vardı belkı benım ınceledıgım oyledır ama bır kac urunune baktım gercekten guzel ıdı ama alısverıs yapmamıstım..

Hayırlı Satıslar..

Emphire => Yeni Sezon Hollister Co. Orijinal Ürünler (10.6.2009 07:55:42)
kendi sitesinden alınca polo yaka t shirt 75 tl ye mal oluyo .yani iki t shirt kargo dahil 150 tutuyo bence fiytt abartı olmş hayırlı satışlar.

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>