Şimdi Ara

Yeni Sezon Formaları Almayacaklar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Teker teker adlarımızı yazalım. Yeni sezon forması asla almam, eski sezon formalarını kovalarım. Tepkimizi görsünler, Fenerbahçe için forma önemlidir.

Çok mu zordu söyle formalar;
     Yeni Sezon Formaları Almayacaklar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle almam.Atki falan alirim anca

• O formalar çıksa bile 2014/2015 değil 2013/2014 olmalıydı

• Amma abarttiniz yahu, buyuk ihtimail Adidas ile milyon dolarlik anlasma yapilmis, sen gelmissin cok mu zor deyip Nike formasi koyuyorsun.
    Tasarimlar fena degil, forma guzel olunca basari da gelmiyor.
  • Bende almıyacam diger ürünlerden destek veririm ama
  • Ben de almıcam.gerçekten çok kötü.amatör tasarımlar bile çok daha iyi.

• Bu kadar şekilci olmaya gerek yok. Ben sahadaki formayı değil oyunu izleyeceğim. Önüme çamur koysalar da alırım benim kalitesi deseni neredeyse umrumda değil. Bu kadar tepki verilecek ne var ben anlamadım. Forma la işte, ne bekliyosunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Bu kadar şekilci olmaya gerek yok. Ben sahadaki formayı değil oyunu izleyeceğim. Önüme çamur koysalar da alırım benim kalitesi deseni neredeyse umrumda değil. Bu kadar tepki verilecek ne var ben anlamadım. Forma la işte, ne bekliyosunuz?

bi insan formaya 110 lira verip üzerine desensiz berbat bişe giymeyi istemez.O kadar para yapıyosan bu formayı hakkını vereceksin güzel dizaynlayıp.Boşuna ÜZERİNDE ARMAMIZ VAR KEFENE DİKSELER GİYERİZ YAAA romantizmine girmesin kimse.Taraftar da üzerine kaliteli şeyler giymek ister.
  • quote:

Bu kadar şekilci olmaya gerek yok. Ben sahadaki formayı değil oyunu izleyeceğim. Önüme çamur koysalar da alırım benim kalitesi deseni neredeyse umrumda değil. Bu kadar tepki verilecek ne var ben anlamadım. Forma la işte, ne bekliyosunuz?

Yav bi gidin allah askina 110 lira verilecek o formalara kimine göre ufak para olabilir ama bana göre büyük bir para ögrenciyim ve zar zor para biriktiriyorum ve insanda o verdigi paraya degsin istiyor. Gider pazardan alirim daha güzel olur tipi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

bi insan formaya 110 lira verip üzerine desensiz berbat bişe giymeyi istemez.O kadar para yapıyosan bu formayı hakkını vereceksin güzel dizaynlayıp.Boşuna ÜZERİNDE ARMAMIZ VAR KEFENE DİKSELER GİYERİZ YAAA romantizmine girmesin kimse.Taraftar da üzerine kaliteli şeyler giymek ister.

Yav kalite istiyorsan gider bi Tshirt alırsın. Formayla gezilmez zaten formayla gidersin halı sahaya oraya buraya en fazla şampiyon olduğun sabah giyersin. Burada 110 lira vericez düzgün şey giyelim derdi değil olay, bu kadar yaygara kopması. Takım 2 senedir top oynamıyor bu taraftarın bu kadar sesi çıkmadı, iki forma kötü geldi diye caz yapıyorlar. Forma nedir arkadaş? Güzel olsa ne çirkin olsa ne? Takım çıkacak topunu oynayacak formayı mı izleyeceğim takımı mı?

• Çubukluyu çok abarttınız yok bulanık bilmem ne. Kusura bakmayın da geçen sezonki formaya 1000 basar. En azından içinde saçma sapan mavili renkler, desenler falan yok. Formanın bulanık gibi görünmesinin sebebi rengi sarı olan çubukları Fenerin ışığı gibi göstermek istemeleriymiş. Ama diğer beyaz ve lacivert formalar berbat onda herkes hemfikir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Yav kalite istiyorsan gider bi Tshirt alırsın. Formayla gezilmez zaten formayla gidersin halı sahaya oraya buraya en fazla şampiyon olduğun sabah giyersin. Burada 110 lira vericez düzgün şey giyelim derdi değil olay, bu kadar yaygara kopması. Takım 2 senedir top oynamıyor bu taraftarın bu kadar sesi çıkmadı, iki forma kötü geldi diye caz yapıyorlar. Forma nedir arkadaş? Güzel olsa ne çirkin olsa ne? Takım çıkacak topunu oynayacak formayı mı izleyeceğim takımı mı?

O konuda ses çıkmaması taraftarın suçu formaların kötü çıkması bunu yapanların suçudur.Farklı şeyler tamamen.Halısahada da giysem ben uyduruk bişe giymek istemem.Forma güzel olunca insan evde bile giyer heyecanla.Yoksa yüzüne bakmaz sadece maçlarda giyer BENCE.

• Gidip Lefterimin çubuklu T-Shirt'ünü alıyorum! Bu ne!
  • Fenerbahçe gibi bir takıma bu kadar kro işi kıytırık formalar yakışmıyor. Bu kadar kötü ve özensiz formaya para verip destek olmayacağım. Destekse desteğin kralını stadyumda sesim kısılana kadar bağırarak veriyorum zaten.
  • 110 lira veriyorsam kalite ararım o formada.Para kolay kazanılmıyor
  • beyler nolur alınya yapmayın kendinize gelin formanızı alın Nolur nolur
  • hersene kaleci forması dahil hepsini alırı ama bu sene hiç birisini almayacagım
    gecen seneden hiç bir farkı yok
    2012-2013 beyaz-lacivert-cubuklu
    2013-2014 beyaz-lacivert-cubuklu

hede gecen senekilerden daha kötü
  • Forma almicam ben de. Forma parasına atkı, şapka falan alırım
  • hoca antreman tişötü alırım daha iyi...
  • quote:

Yılların efsane forması çubuklunun içine ettiler.Hadi diğerleri kötü olsa anlarım da bari çubukluya dokunma

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.