Şimdi Ara

yeni sevgiliye yılbaşı hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abartı olmadan, çünkü yılbaşından 15 gün sonra doğum günü sonra sevgililer günü falan .d hiç bir şekilde abartı olmadan küçük bir hediye olarak tavsiyeniz veya tavsiyeleriniz var mı? üniversiteliyiz. bunu da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisen berg -- 24 Aralık 2014; 22:07:27 >

• Masrafsız manevi birşey istersen kesinlikle öneririm
    http://www.hediyetavsiyeleri.com/el-emegi-surpriz-yumurta-yapimi/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Masrafsız manevi birşey istersen kesinlikle öneririm
    http://www.hediyetavsiyeleri.com/el-emegi-surpriz-yumurta-yapimi/

Çok güzelmiş hocam sağolun. Özellikle masrafsız emek verilerek yapılan manevi şeyler daha değerli olabiliyor. Bu fikri aklımın bir kenarına koydum çünkü kullanabilirim. Başka varsa bildiğiniz bu tarz paylaşırsanız çok güzel olur :)
  • bu ne la abartmayın kızlara böyle olanlar hep kaybeder ben ocakda doğum günü olduğu için kızla tanışmadığımı bilirim ocak sonrası şuabtı da çıakrtırım tabi her zaman yılbaşı ilk ay doğum günü sevgililer günü çok masraf parana yazık çoksa da yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

bu ne la abartmayın kızlara böyle olanlar hep kaybeder ben ocakda doğum günü olduğu için kızla tanışmadığımı bilirim ocak sonrası şuabtı da çıakrtırım tabi her zaman yılbaşı ilk ay doğum günü sevgililer günü çok masraf parana yazık çoksa da yazık

sen acikip masraf olmasin diye micmiyondur bide ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli_Yaban

quote:

bu ne la abartmayın kızlara böyle olanlar hep kaybeder ben ocakda doğum günü olduğu için kızla tanışmadığımı bilirim ocak sonrası şuabtı da çıakrtırım tabi her zaman yılbaşı ilk ay doğum günü sevgililer günü çok masraf parana yazık çoksa da yazık

sen git her takıldığın kıza doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, ilk ay hediyesi, sevgililer günü hediyesi falan al ayda yılda bir sevgilin oluyordur zaten o yüzden fazla da yük olmaz

benim babam işçi geliri belli 2 çocuk okutuyor, birde elin kızının masraflarını mı yüklim adama kimin parasıyla kime neyin artisliği yemişim yeni yıl hediyesini,

hele bir de bu kızla ciddiyiz abi diye olmayacak duaya amin diyip, yatırım yapan modelleriniz yok mu, keşke yeri geldiğinde masraf olmasın diye sıçmamayı da öğrenseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhamet62 -- 25 Aralık 2014; 3:54:29 >

• quote:

quote:

quote:

sen git her takıldığın kıza doğum günü hediyesi, yılbaşı hediyesi, ilk ay hediyesi, sevgililer günü hediyesi falan al ayda yılda bir sevgilin oluyordur zaten o yüzden fazla da yük olmaz

benim babam işçi geliri belli 2 çocuk okutuyor, birde elin kızının masraflarını mı yüklim adama kimin parasıyla kime neyin artisliği yemişim yeni yıl hediyesini,

hele bir de bu kızla ciddiyiz abi diye olmayacak duaya amin diyip, yatırım yapan modelleriniz yok mu, keşke yeri geldiğinde masraf olmasın diye sıçmamayı da öğrenseniz

haklısın dostum da nerden biliyorsun adamın ilişkisini ? belki kendi kazandığı parayı harcayacak gereksiz yargılıyorsun bence. hediye olayına gelince arkadaşım da yaptı ben de yaptım çok olumlu tepki almıştık. kırmızı kalp şeklinde bir kutu bul git hariboya 15 tlye falan yarısına kadar jelibon draje renkli şeker falan ne bulursam doldur içine istersen mektup yaz istersende 10-15 tane iltifat yazan not bırak resim orası sana kalmış. bir de hediyeden çok veriş tarzın etkiliyor kızı yani gün boyu eğlenin en çok eğlendiğiniz anda hediyeyi ortaya çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu44

quote:

quote:

quote:

haklısın dostum da nerden biliyorsun adamın ilişkisini ? belki kendi kazandığı parayı harcayacak gereksiz yargılıyorsun bence. hediye olayına gelince arkadaşım da yaptı ben de yaptım çok olumlu tepki almıştık. kırmızı kalp şeklinde bir kutu bul git hariboya 15 tlye falan yarısına kadar jelibon draje renkli şeker falan ne bulursam doldur içine istersen mektup yaz istersende 10-15 tane iltifat yazan not bırak resim orası sana kalmış. bir de hediyeden çok veriş tarzın etkiliyor kızı yani gün boyu eğlenin en çok eğlendiğiniz anda hediyeyi ortaya çıkar.

ben kendime göre kıyasladım yılda ayda bi seviglisi olan adamlar böyle işlere girişiyor, ben aynı anda 3 kızla konuştuğum zamanlar vardı düşünelim ben bunlara para yettire bilirmiyim hesaplarını kendilerine ödettiriyordum çok da seviyorlardı oh miss.

bi kız vardı çok doğum günü istedi aklınca paramı yiyecek, mini pasta,kola ve gül gülü kıza verdim benden sonra arkadaşalarınla kutlayacaksın dedim onun pastayı ve kolayı da ben yiyip içtim 2 gün sonra ayrıldı, kızlar cin gibidir en mahsum sandıklarınız bile uyanık olacaksınız ,kitabını yazıcam zaten yakında az kaldı benim zaten karakterime ters cebimde 1000 tl olsa gider 5 tl siyah gül alırım.

• zaten bi kıza hediye al yedir içir gezdir eğlendir kız sana tapar, kendi paranız dahi olsa min masraf hedefleyin hele ilk 3-4 ay ha çok da yeni yıl hediyesi diyorsan kutu olayı güzel olur gibi ama ben sevgililer günü için onu kullanırdım bende yerdim oh miss yazınca sıfır masraf gibi duruyor ama bende böyle seviyorum napim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.