Şimdi Ara

YENİ SERVER TİBET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Date : 8/22/2006
    inquiry : 579

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 11 th server, the Tibet server will open.

We hope our users show great interest and affection in our new server, Tibet.

New server name: Tibet
    New server open date: 8/23/2006

Yarın yeni server açılıyo şimdiden herkes hayırlı uğurlu olsun.Lagsız günler dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 22 Ağustos 2006; 10:08:07 >

• bugün ayın 22 si deilmi işallah şu lag ve dc azalır bizde rahat rahat oynarız
  • inşallah rahatlayaz biraz
  • aldıgım en eii haber ty janem paylastıgın için
  • cok guzel bır haber keske senı dınleseydım caner ınt char acmasaydım bu yenı server ıyı oldu full str glavıe acıcam bu sefer NightMare guıld ı kuracam orada eskı ekıp devam yıne alsp ouıt tıbet ın
  • 16:45 de açalıcakmış galiba bakdım yok daha 16 45 yazıyor az kaldı az ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

16:45 de açalıcakmış galiba bakdım yok daha 16 45 yazıyor az kaldı az ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayın 23ünde acılıo yaw
  • yarın açılıo işte.DC pek olmuom ama girmek ve lag sinir edio inş. azalır da biras daha fazla zevk almaya başlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan

yarın açılıo işte.DC pek olmuom ama girmek ve lag sinir edio inş. azalır da biras daha fazla zevk almaya başlarım

su pazardakı ezık charlar olmasa oyuna rahat gırecez onune gelen yenı bır char acıp pazarcı yapıyor
  • ya bugün ayın 22 si değil mi öle yazıyor 22 sinde hatta tamamlandı diyor 16:45 yazıyuor ama tabbi saat farkı var o yüzxden bekliyorum daha...
  • Diğer serverlardan oyuncu kayması olsun da, biraz daha kolay girelim oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockWoman -- 22 Ağustos 2006; 17:27:52 >
  • saat 18 de açılcak bize göre
    kore ile arada 6 saat fark var
    eğer direk ayın 23 00:00 da açılcaksa server bizde saat 6 da gelicek bende bir nuker kasıcam orda büyük ihtimallen ama bu sefer türk olduğumu sylemicem olimpusta türklerin nice küfürllerini duyduktan sonra what deyip geçmeyi planlıyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

saat 18 de açılcak bize göre
    eğer direk ayın 23 00:00 da açılcaksa server bizde saat 6 da gelicek bende bir nuker kasıcam orda büyük ihtimallen ama bu sefer türk olduğumu sylemicem olimpusta türklerin nice küfürllerini duyduktan sonra what deyip geçmeyi planlıyorum artık

+1 GUSEL FIKIR
  • BYLER 18 de online olun hemen part kurup qest yapalım
  • bweyler yarın açilkiyotr açildiği an girmiş olurum birlikde yaparız ben glavie olacağim hatta birlikde bi guild de kurabiliriz herkes girince isimlerini bu topik altında yada yeni bir topik altında toplasınki birbirimizi tanıyalım kaynaşalım olur mu sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_RAL

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

saat 18 de açılcak bize göre

+1 GUSEL FIKIR

lv32 scorpion keserken 6-7 tane türk toplanmışız pvp yapıyoruz akın akın türk geliyor
    ben str yim bir kaç str de var tabi biz alıyoz genelde yatan ana avrat sövüyor inadına tekrar kesiyorum bu sefer daha beter sövüyor
    türk görüyom ben dalmıyorum kötü olan olmamak için bir bakıyom başkasına gitmişim hunterlan kapışıyom adam arkadan nuke atıyor dönüp kesiyorum tek skillen gene ana avrat sövüyor

bir daha where are you from? diyene
    im from space diyecem

• Size tavsiyem
    tibete gitmeyin bu en ii online oyun oyununda herkez oraya gidicem SRO dakileride gidicek-SRO fark attı çünkü hemde ordaki KO cuarda gelecek çok fena olur genede siz bilirsiniz
  • bir daha where are you from? diyene
    im from space diyecem

• Silroad böyle hiçbirşeye önlem almadan devam ederse,değil 11,51 tane server açsalar nafile.

Yeni serverda da aynı şey olacak.

Bot + gold ticket + maymun/sincap +paralı kurt

@archerxx

bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.