Şimdi Ara

YENİ SERVER TİBET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: heretic1503

Bot

bari sen bota laf atmasaydın yada atarken imzayı eklemeseydin
  • BI TOPIC ACDM TIBETTE OLANLAR TOPICDE NICKLERINI YAZSSIN BIRLITKE BI GUILDDE BULUNALM ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

saat 18 de açılcak bize göre
    kore ile arada 6 saat fark var
    eğer direk ayın 23 00:00 da açılcaksa server bizde saat 6 da gelicek bende bir nuker kasıcam orda büyük ihtimallen ama bu sefer türk olduğumu sylemicem olimpusta türklerin nice küfürllerini duyduktan sonra what deyip geçmeyi planlıyorum artık

Türk oldugunu sölemessen de kâr etmez Bizim insanımız yabancıya da türkçe küfür eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

saat 18 de açılcak bize göre
    kore ile arada 6 saat fark var
    eğer direk ayın 23 00:00 da açılcaksa server bizde saat 6 da gelicek bende bir nuker kasıcam orda büyük ihtimallen ama bu sefer türk olduğumu sylemicem olimpusta türklerin nice küfürllerini duyduktan sonra what deyip geçmeyi planlıyorum artık

Türk oldugunu sölemessen de kâr etmez Bizim insanımız yabancıya da türkçe küfür eder.

yok be artık moderleşen türkiye ingilizce görüyor ihtiyaçlarını

• ne serveri la benim hic haberim olmadı neyse arkadaslar bir istegim var lutfen bot kullanmayalım kullananları abilerimize bildirelim lagsız gunler dilegiyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: boshnaq54

ne serveri la benim hic haberim olmadı neyse arkadaslar bir istegim var lutfen bot kullanmayalım kullananları abilerimize bildirelim lagsız gunler dilegiyle

Topragım bende sakaryalıyım bot kullanmayalım diyorsun tamam herşey guzel kimse istemez bunu ama sen kullanmasanda adamlar kullanıyor.ve sana bir şey diyeyim bir zaman sonra bot kullananların isimleri akıldan ucuyor.Athense bak summer icecoll flymoon passion zamanının en buyuk botçuları ama şimdi oyunda kral durumundalar sakın beni botu koruyor gibi gormeyinsadece joymax denilen şerefden noksun şirkete en iyi cevap bottur.Adamlar yakıdna itemi bile parayla satacaklar ben daha ne diyeyim allah belalarını versin

• Arkadaslar Yeni serwerda guild kurucam _SeCiLMiSLeR_ die gelmek isteyen warmı?Tabi ticketli Char lazım.Bende ticket kullancam.Hem olympius hemde tibette oynucam.
  • neden ticketlı adamları alıyordun parası yada kredi kartı olmayan giremicek mi şimdi guilde hem ne bilcen ki sen adamda ticket war mı yok mu he bide silver ticket mi gold ticket mi istiyon?
  • Yaw seri kasan lazım Serwer da çok duyulsun die.Yaw yanlıs anlamayın illa ticket lazım değil.Önemli olan arkadas durumu.Yani yardımlasma.Mesela ben ilerde ticket alcam.yanlıs anlamayın yaw
  • her yeni server acıldıgında yeni char acarsanız amacınıza ulasamassınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

joymax denilen şerefden noksun şirkete en iyi cevap bottur.Adamlar yakıdna itemi bile parayla satacaklar ben daha ne diyeyim allah belalarını versin

çok doğru söyledin arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

her yeni server acıldıgında yeni char acarsanız amacınıza ulasamassınız

+1 bende onu diyorum ya ne zaman serwer açılıosa hadi oraya geçioz guild kuruoz buluşuoz hedehödö öbür gün bitane daha açılsın bak geçmezlerse neyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

quote:

Orjinalden alıntı: :DiFFeReNT:

her yeni server acıldıgında yeni char acarsanız amacınıza ulasamassınız

+1 bende onu diyorum ya ne zaman serwer açılıosa hadi oraya geçioz guild kuruoz buluşuoz hedehödö öbür gün bitane daha açılsın bak geçmezlerse neyim..

zevkler ve renkler tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 23 Ağustos 2006; 4:38:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: archerxx
    zevkler ve renkler tartışılmaz

hehe bu zevk değilki maraton:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 23 Ağustos 2006; 4:39:35 >
  • Açılmadı bu tibet hala...
  • yarın açılcak bugün hiç bekleme
  • bugün değilmiydi ya bugün 23 ü
  • bugündü ama yarına ertelendi
  • açıldı abi server hayırlı olsun
    tibet ne demek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.