Ve gelirse gelmesiyle beraber yeni bir sayfa olucak zannetmiyorum ki artık carnacin açıldığı günlerdeki gibi çinlilere izin versinler.Ben Knightı bırakmıştım Diezde Çarım vardı baya güzel bir miktara sattım şimdi zevk olsun diye yeni server gelirse Sil bastan başlamak istiyorum.Büyük İhtimal Mage olucam ve Halp paper veya full paper olucam 72 ye kadar kasıp daha sonra Pk yapmağı düşünüyorum siz de Yeni Serverla Herşeye yeniden sıfırdan başlarsanız Dh olarak Bir Clan kurup Geçen severler gibi Lafla veya 2-3 haftalık değil uzun bir clan ile beraber kasıp sadece ''zevk'' için oynayalim.
böyle birşey bence imkansız sayet ben gelsem clanınıza en fazla bi hafta dururum cünkü forumdan olmayan arkadaslarım var ve beraber olmak istiyorum doğal olarak clan dh clanı olunca yollarımız ayrılmak zorunda kalıo bu yazdıgım örnekti ciddiye almayın pek :D
Ben PLATINUM+HF ile başlıycam go go 70 :D
YENI SERVER GELECEGINI TAHMIN ETMIYORUM CUNKU ADAMLAR TURKLERE YENI SERVER YERINE C-WEST I WERDILER BU DA 6-7 AY DAHA YENI SERVER GELMIYECE DEMEK YOK BEKLERSEN O SENI SORUNUN