Şimdi Ara

Yeni server hayırlı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online yenı server '' kronus'' 15.10.2009 günu açilacaktir

Kaynak :

http://www.mtcgame.com/Uyeler/HaberDetay.aspx?Haber=22

• Enterasan erken server açıyorlar doğru ise eğer , zaten bu banlardan bi sürü player kaybettiler gelirleri düştü sanırım bakalım .bekleyelim ve görelim..
  • Millet çatır çatır Dupe yaparken yeni serverın açılması doğmadan öldürmek olur yeni serverı. Şuan çok seri bir dupe var, bunu engellemeden yeni server çıkarmak mantıksız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Millet çatır çatır Dupe yaparken yeni serverın açılması doğmadan öldürmek olur yeni serverı. Şuan çok seri bir dupe var, bunu engellemeden yeni server çıkarmak mantıksız olur.

gene sen buldun garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Millet çatır çatır Dupe yaparken yeni serverın açılması doğmadan öldürmek olur yeni serverı. Şuan çok seri bir dupe var, bunu engellemeden yeni server çıkarmak mantıksız olur.

gene sen buldun garanti

Yeni server hayırlı olsun

• ben okuamıorm kayıt istio dogrumu hem bu konun sitesi deil ne alaka
  • quote:

aga dupe yapakmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erc4nk

Enterasan erken server açıyorlar doğru ise eğer , zaten bu banlardan bi sürü player kaybettiler gelirleri düştü sanırım bakalım .bekleyelim ve görelim..

son zamanlardaki hırsızlık olaylarında artış var haliyle beim gibi oyunu bırakan saysıda fırlayınca ellerinden anca server açmak geliyo ibişlerin.. açsınlar bakalım benim garip insanımda direk geçer servera alır 180 günlük plat + hf sini kasar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mC_ReTurNs*

ben okuamıorm kayıt istio dogrumu hem bu konun sitesi deil ne alaka

k2nin gb bayisi kaynak %100 doğrudur ayın 15inde görebilirsiniz geldiğini
  • başlarsam bdw için başlarım zaten oynayacak oyun kalmadı dupe olsun zaten para kasarak pot alınmaz pkda cıvıtan prog. olmasın dalacam oyuna
  • oo iyi tamda benim maaş günüm süper oldu walla :D:D:D

desenize bu aylık yenı servere gidecek..
  • bu saçma sapan 24-48 saatlik banların önü kapanmassa oynayacak player bulamayacaklar.ko yüklüyoruz pact atmıyor elle ilerletiyoruz yüklüyoruz bu sefer oyuna giriyoruz kospermiş gibi 24 saat 48 saat ban yiyoruz 3. de sınırsız yiyecez heralde saçmalığa bak
  • bu sorunlar cozulmezse zor gerci cozulsede yine bulunuyoda bakalım neler hortluycak yeni serverde
  • Son 6 gün bakalım ne olcak
  • yıne şaşalı bır baslangıc sonra koxp sonra cogu kısı banlanır dupe ıvır zıvır derken bu dongu boyle devam edeer
  • ilk 5 gün koxpsuz girin 6. gün açın hf yi hiçbişey olmaz herseferinde aynısı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 9 Ekim 2009; 14:01:17 >
  • bılmıyorum ben hangı serverde oynadıysam aynı oluyo
  • walla burdada cıkar bı seyler gene mılletın huzurunu kacırırlar nedıyem artık ben solemekten bıktım mıllet kullanmaktan bıkmadı :D yakında bende aralarına katıcaklar boyle gıderse
  • umarım yılbaşında banlanan charları açarlar. tövbe ettim bi daha kullanmam (ayrıca only exp)
  • hehhe

umarım acarlar senın ıcın hayırlısı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.