Şimdi Ara

Yeni Server Destan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler 2 yıldır oynamıyorum oyunu yeni server da oynayanlar var mı ? durumu merak ediorm yeniden oynasam bi adream char ı kassam die dusunuorm ancak hala koxp falan var mı yada illegal seyler ? ne dusunuosunuz millet ne durumda ?

• Ben Destan ardreamda oynuyorum koxp diğer serverlara göre daha çok.
  • peki item durumları nasıl?
  • 4 parça +7 chitin, kalanı full quest item ile ardreamda akıyorum.
  • iiymis bende başlamayı dusunuyorum nickini verirsen eger beraber takılabiliriz.. yada face ten ekle daha rahat konusuruz : )
    http://www.facebook.com/brtvrlll
  • Nickim CrazyTurk, Karusum. Aslında kendi takımımı kursam mı diye düşünmedim değil yahu, forumdan 3-4 arkadaş daha PM atmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 5 Kasım 2012; 6:50:15 >
  • Ben de ardream ile geleceğim ama 17 Kasım'dan sonra :) Humanım oyunda çok karşılaşacağız heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Ben de ardream ile geleceğim ama 17 Kasım'dan sonra :) Humanım oyunda çok karşılaşacağız heralde

Humanların alayını banlatıyorum, çoğu koxper, videoya alıp, forumdan GM'e gönderiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Ben de ardream ile geleceğim ama 17 Kasım'dan sonra :) Humanım oyunda çok karşılaşacağız heralde

Humanların alayını banlatıyorum, çoğu koxper, videoya alıp, forumdan GM'e gönderiyorum.

En iyisini yapıyorsun Umarım çok fazla çoğalmaz koxp ardreamde.

• en iyisi titan user bol.akşamları ardreamda humanlarda 50-60 kişi oluyor koxp var tabi o kadar kişinin olduğu yerde çoğu priestlerde okçu koxper 1-2 tane anca.ben legal okçuyum koxper diyorler inşallah ban yemeyiz sonumuz hayrola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım kurarsanız ben de varım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.