Evet silkroad şimdiden sitesinde duyurdu salı günü server açılıyor geçmek isteyen arkadaşlar şimdiden hazırlıklarınızı yapın. Orda görüşmek dileğiyle. http://www.joymax.com/silkroad/
Bildiğim kadarı ile 3 tane server gelmesi gerekiyor Ben 3'üde aynı gün gelir sanıyordum Geçeceklere kolay gelsin şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: Tai Lung
Bildiğim kadarı ile 3 tane server gelmesi gerekiyor Ben 3'üde aynı gün gelir sanıyordum Geçeceklere kolay gelsin şimdiden
3 haftada bir yeni server gelio :D eos geleli kaç gün oldu daha
quote:
Orijinalden alıntı: Tai Lung
3 ünü aynı anda açacağını sanmıyorum ama 1 ini bayram sonuna bırakabilir. Çünki geçen bayram bu düşünceyle epey silk satışı yaptı bayramdan alınan harçlıklarla
quote:
Orijinalden alıntı: undeadboy
3 ünü aynı anda açacağını sanmıyorum ama 1 ini bayram sonuna bırakabilir. Çünki geçen bayram bu düşünceyle epey silk satışı yaptı bayramdan alınan harçlıklarla
Alıntıları Göster
Yinemi server geliyor . . .
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Yinemi server geliyor . . .
Alıntıları Göster
Server Acıla Acıla Kendi Serverımı Bulamaz oldum o kadar doldu server yeri yeter artık .
quote:
Orijinalden alıntı: King Nothing
Server Acıla Acıla Kendi Serverımı Bulamaz oldum o kadar doldu server yeri yeter artık .
Alıntıları Göster
ismide güzelmiş geçsemmi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: EricTheodoreCartman
ismide güzelmiş geçsemmi acaba
Alıntıları Göster
Ben geçmeyi planlıyorum sırf Unique için adıda güzel..
Phoenix serverena geçecekler konu altına yazmaya başlasın
quote:
Orijinalden alıntı: BOSPHORUS
Phoenix serverena geçecekler konu altına yazmaya başlasın
Joymax bir tane yeni server açsa hemen ardından yine bir server açıyor. Mesela millet Gaia'yı çok ama çok bekledi. En sonunda Gaia geldi ve herkes oraya geçti. Daha millet yeni Gaia'ya geçmişken Eos da geldi. Futbolda ard arda atılan goller gibi. Eos'un da arkası kesilmeyecek gibi gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Canistan
Joymax bir tane yeni server açsa hemen ardından yine bir server açıyor. Mesela millet Gaia'yı çok ama çok bekledi. En sonunda Gaia geldi ve herkes oraya geçti. Daha millet yeni Gaia'ya geçmişken Eos da geldi. Futbolda ard arda atılan goller gibi. Eos'un da arkası kesilmeyecek gibi gözüküyor.
Alıntıları Göster
istemiyorum ben gelmesin yeni server falan
quote:
Orijinalden alıntı: _aNaToLia_
istemiyorum ben gelmesin yeni server falan
Alıntıları Göster
Ne Bu Ya Habire Server Açıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: BrothersAndSisters
Ne Bu Ya Habire Server Açıyorlar
Alıntıları Göster
Kaleyi alcaz hadi gelin toplanıyoruz.. Birlik olursak kesin kale bizde arkadaşlar.. Ben str glavie açıcam nickde Tham1Turk olucak..Pm atarsınız 3k silkim hazır botumda hazır server başlasın ilk gün 30 olmam lazım.. Evet bu servera geçecekler buraya yazsın ben eklicem hep beraber birlikte guild kurup union oluruz yeterki buna inanın.. Guilde geleceklerden para almıyacağım..
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Clown
Kaleyi alcaz hadi gelin toplanıyoruz.. Birlik olursak kesin kale bizde arkadaşlar.. Ben str glavie açıcam nickde Tham1Turk olucak..Pm atarsınız 3k silkim hazır botumda hazır server başlasın ilk gün 30 olmam lazım.. Evet bu servera geçecekler buraya yazsın ben eklicem hep beraber birlikte guild kurup union oluruz yeterki buna inanın.. Guilde geleceklerden para almıyacağım..
Alıntıları Göster
Sınavlarım perş. bitio geçerim büyük ihtimal bayramdada doya doya oynarım
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Sınavlarım perş. bitio geçerim büyük ihtimal bayramdada doya doya oynarım
Alıntıları Göster
hayırlı olsuuuuuuuuuun
quote:
Orijinalden alıntı: América
hayırlı olsuuuuuuuuuun
Alıntıları Göster
ne güzel bu serverların sonu 100-.-
quote:
Orijinalden alıntı: Symposium
ne güzel bu serverların sonu 100-.-
Alıntıları Göster
hayret "yeni açılan serverda oynayacaklar" yada "yeni serverda guild açıp kaleyi alıcaz" tarzı konular açılmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Evil Clown
Aga 5k Aga yalvarırım 5k pot alcam aga
quote:
Orijinalden alıntı: FeteLin0
quote:
ben gececegim nick: Hardy Wizard/Cleric
quote:
Orijinalden alıntı: FeteLin0
quote:
Joymax parayı görünce coşuo durmadan server gelio yaw ama phoenix isim olarak en güzel serverlardan biri...