botun sitesini banada pm olarak atarmısıınızz lütfen
Adı Ne severın Ben YeniyimYeniyim Zenginim
quote:
Orjinalden alıntı: suskonusma
Ben dE Geççem Ful Str Glave Fire Hedef 35 günde 70
Tibetten ZeroError Greeceden Craby Bnm Yeni Serverin Kralı olmayı Planlıyoduk Bahri ile ama Abilerimizde Geçiyo Yandık Ezicekler bizi
onlar bizden yasca buyuk ezmezler bısı
ya Bahri olm sen hala burda nabıyon dua et Devamsızlıklarla ilgili yazılı belge gelde okuldan atılıcaz sen nabıyon
Kıroyum ama para bendeee
quote:
Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim
Adı Ne severın Ben YeniyimYeniyim Zenginim
quote:
Orjinalden alıntı: suskonusma
ya Bahri olm sen hala burda nabıyon dua et Devamsızlıklarla ilgili yazılı belge gelde okuldan atılıcaz sen nabıyon
la olm olumden ote koymu war atılırsak bılgısayarımızı alır gıder yerlesırız yurdaweya ınternet cafede yatar kalkarız
ben okuldan atılım direk banka soyup internet cafe satın alcam orda kalıcam hep kscam
quote:
Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK
ben okuldan atılım direk banka soyup internet cafe satın alcam orda kalıcam hep kscam
atılınca sole bızde gelek ekıp kurarız bızım atılmaya az kaldı ztn snra ful char kasıp satarız
Arkadaslar gelecek yazda yeni bir serwerda süper bi guild kurcaz simdiden topladıklarımız Guild:: MeTaBoLiC666*SlipKnoT 1 __RosRobinson====TG_KiNG 2 __SidWilson======Apocalypse 3 __JoeyJordison====JoeyJordison(Ben ) 4 __04PaulGray=====Ali_b_a_b_a 5 __ShawnCrahan====UgurCaN 6 __Craing_Psycho===??????? 7 __MickThompson===Chaud 8 __CoreyTaylor=====Black_ReoA 9 __MarilynManson====ScHeyTaN 10__Mudwayne======?????? 11__ConnibalCorpse===FearLeS 12__EmyLee========Tg_Baroness 13__JuLia==========_Ureuchi_ 14__AvrilLavigne=====ManaW 15__ParisHilton======Kadir 16__Static_X========Stiqmata 17__ramms+ein======Onur Arkadaslar bu kadar kisi war soru isaretli yerlere bi arkadas arıoz.GElmek isteyen warsa bana pm atsın olympus JoeyJordison yada 04JamesRoot Yanlız nickler rock yada metalle ilgili olucak Rap le ilgili olmıcak.Projemiz budur yazın yenilmez guild burda yazın aa ben bu guildi sitede görmüstüm keske bende girseydim demeyin.NOT: Herkez Pure Ticket
gelecek yaza allah buyukama daha cok var gelecek yaza sımdıden toplamak bana bıraz mantıksız geldı dorusu!bende gelırdım ama rock metal ve pank mıdır punk mudur herneyse ondan nefret edıyorum
bu arada KöTü_CoCuK ben bu nıckı bı yerden hatırlıorum galıba ekmek war yenmi??????
bot linki ve botla ilgili bilgi istemek yasaktır
HOOORRRRRRTTTTTTT
quote:
Orjinalden alıntı: crazy_tosbik
HOOORRRRRRTTTTTTT
ne yapmaya calısıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: memory_122
quote:
Orjinalden alıntı: crazy_tosbik
HOOORRRRRRTTTTTTT
ne yapmaya calısıyorsun
görmüyo musun konu hortlatıo arkadaş millet fazla ses çıkarmayın geri kaçar ruh walla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme