Şimdi Ara

Yeni seri Asus GTX780 DirectCU II bellekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb, Kartım garantiden geldiğinde ya satıcam yada para iadesi yapacaklar Asus GTX780 DirectCU II almayı düşünüyorum. Acaba Ağustos ve Eylülün başında yeni gtx 780 dc2 model kartların bellekleri ne acaba (Elpida,Samsung,Hynix) bu tarihlerde vatandan yada başka yerden bu karttan alan oldu mu?

Not: İnventus sitesi gtx 780'lerin bellek resimlerini samsung olarak göstermiş acaba oradakiler 780 ler samsung mu çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 2 Eylül 2014; 2:01:04 >

• hocam inventus o resimi temsili olarak koymuştur diye tahmin ediyorum.inventusa telefon açıp bir sorun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

hocam inventus o resimi temsili olarak koymuştur diye tahmin ediyorum.inventusa telefon açıp bir sorun derim

Onu birazda şakasına yazdım aslında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Mrb, Kartım garantiden geldiğinde ya satıcam yada para iadesi yapacaklar Asus GTX780 DirectCU II almayı düşünüyorum. Acaba Ağustos ve Eylülün başında yeni gtx 780 dc2 model kartların bellekleri ne acaba (Elpida,Samsung,Hynix) bu tarihlerde vatandan yada başka yerden bu karttan alan oldu mu?

Not: İnventus sitesi gtx 780'lerin bellek resimlerini samsung olarak göstermiş acaba oradakiler 780 ler samsung mu çıkıyor :)

hocam bu konuya fazla takılmayın . Benim dci2de elpida var fakat +300mhz overclock dahil hiç bi problem yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç fps farkediyormuş bu ramlar? 15-20 falan mı? ya da OC de 1-2Ghz falan mı? Takılmayın bu ufak tefek şeylere, bi işinize yaramaz hissedilcek kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.