Şimdi Ara

yeni sempron 754 lerin hepsi 64 bit mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir işlemci aldım sempron 2800+ 754 iğneli ama 64 bit olduğuna emin olamadım..cpu-z programından deteklediği teknolojilere baktım mmx 3dnow sse sse2 war sadece ..?

• _____________________________
  • sse3 yoksa ki yok diyosun o zaman 32bit tir....
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • sağolun arkadaşlar bende biraz daha araştırdım x86-64 komut seti ( hem 32 hemde 64 bit uygulamal için yazılmış bir komut setiymiş) olmayanlar 32bit... adama bide alırken on defa sordum bu 64 bit mi kutusunda niye hiç yazmıyo diye..Kutusunda hiçbirinde yazmıyo onların hepsi 64 bit dedi bende deilse geri getiririm dedim. O da tama kafama atarsın deilse demişti
  • Artık yeni gelen Sempron'ların hepsi 64 bitmiş. 32 bit Sempron gelmiyormuş. O yüzden yazmıyormuş. Bende geçen hafta almıştım birtane Sempron 2800+. Bende şaşırmıştım 64 bit yazmıyordu üstünde. Adam böyle bir açıklama yapmıştı bana.
    evet yeni gelenler 64bit ama elinde stoklarda olan 32bit'ler de var piyasada.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.