Şimdi Ara

YENİ SEGATE BARACUDA 2TB ST2000D001- 1CH164 GARİP SESLER...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben eskiden çok harıl harıl kullanırdım bilgisayarı orada vmware burada 50 opera sayfası arkada program orda bişey ilk 60gb corsair ssd'mi aldıgımda çok hayrını görmüştm yine bi heves aldımda artık sadece oturup dizi izliyorum bide lol oynuyorum arada bi fark olmadı benim açımdan arada çok işe yarıyor bilgisayarımı kapatabiliyorum artık eskiden üşeniyodm kapatmaya kim geri açacak diye :D yada reset atabiliyorm oda hoş bişey ^^ 1tb normal bir hdd herzaman bulundurman lazım ama söyliym ssdye çok güven olmaz heran cortlayabiliyor çalıştıgım dönemde ofisde hddden çok bozuk ssd oluyordu garip bi şekilde v300 ssdlerin bozuldugunu görmedm... 640gb wd scorpio diskm var benimde kaybolmasını istemediklerimi atıyorum ona usb3 kutu aldm eski laptoptan söküp taktm üstüne calısıyo tıkır tıkır valla :)

Yaptıgın zaman su kasa dısı hdd işini bikaç resmini çek aldıgın ürünlerin resimlerini vs çekip bi konu hazırlarsan hoş olur deneyimlerinle bakalm neler elde edeceksin :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.