Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.670
Cevap
43
Favori
409.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sn blackwolves1,

Yakalanacağına eminim çünkü motor az yakmaya dizayn edilmiş siz yeterki dilinden anlayın.Uzun yolda yakaladığım değer yeğenimle aynı benimde.O tek kişi 2.uzun yol tecrübesinde 4.8 i gördü. 1 depo =1000 km benimde ilk planım aynen.
  • blackwolves1 B kullanıcısına yanıt
    http://dosya.co/3fitke0hmb8p/IMG.pdf.html linkte detaylı anahtar teslim fiyat listesi var arkadaslar,mtv ödediğimiz fiyatın içinde bizim adımıza bayinin yatırması şart ama sanırım ay sonu hesap kitap v.s son dakikaya bırakıyorlar bu işi,aynı durum bende de var internetten sorgulatınca.
  • TOLEDO 'CULAR merhaba merhaba az once oludenizden geldim bildigin gol yahu on numro manzara ve deniz neyse arac 1,600 km ye dayanio yarin balikesir akcay a donuyorum tahminen vardigimda 2,000 km leri hafiften gececek walla alllah var memnunum aractan ... degerler de cok normal ne diyecektim unutmadan yahu direksiyondaki telefon tusuyla telefonumu nasil bagdaslastricam bilen warmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayf10

sn blackwolves1,

Yakalanacağına eminim çünkü motor az yakmaya dizayn edilmiş siz yeterki dilinden anlayın.Uzun yolda yakaladığım değer yeğenimle aynı benimde.O tek kişi 2.uzun yol tecrübesinde 4.8 i gördü. 1 depo =1000 km benimde ilk planım aynen.

şu an için pek mümkün görünmüyor ama ibareler bir depo ile 1000 geçileceğini gösterir nitelikte.eğer bunu başarır ve alışganlık haline getirirse toledoma lpg taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayf10

http://dosya.co/3fitke0hmb8p/IMG.pdf.html linkte detaylı anahtar teslim fiyat listesi var arkadaslar,mtv ödediğimiz fiyatın içinde bizim adımıza bayinin yatırması şart ama sanırım ay sonu hesap kitap v.s son dakikaya bırakıyorlar bu işi,aynı durum bende de var internetten sorgulatınca.

şimdi inceledim çok saolun umarım problem çıkarmadan yatırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

TOLEDO 'CULAR merhaba merhaba az once oludenizden geldim bildigin gol yahu on numro manzara ve deniz neyse arac 1,600 km ye dayanio yarin balikesir akcay a donuyorum tahminen vardigimda 2,000 km leri hafiften gececek walla alllah var memnunum aractan ... degerler de cok normal ne diyecektim unutmadan yahu direksiyondaki telefon tusuyla telefonumu nasil bagdaslastricam bilen warmi

tekrar hoş geldiniz.ölüdeniz bir başkadır bluetoot malesef bizim araçlarımızda yok ama istenirde altyapısı uygun olduğu için eklenebiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Orijinalden alıntı: 23JAN23

TOLEDO 'CULAR merhaba merhaba az once oludenizden geldim bildigin gol yahu on numro manzara ve deniz neyse arac 1,600 km ye dayanio yarin balikesir akcay a donuyorum tahminen vardigimda 2,000 km leri hafiften gececek walla alllah var memnunum aractan ... degerler de cok normal ne diyecektim unutmadan yahu direksiyondaki telefon tusuyla telefonumu nasil bagdaslastricam bilen warmi

tekrar hoş geldiniz.ölüdeniz bir başkadır bluetoot malesef bizim araçlarımızda yok ama istenirde altyapısı uygun olduğu için eklenebiliyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YENİ ARAÇ ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN. ALLAH KAZA BELA VERMESİN.GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ÇOĞUNLUK 1.2 TSI MOTORU TERCİH ETMİŞ. BEN OTOMATİK DÜŞÜNÜYORUM ODA 1.2 TSI DE MEVCUT DEĞİL MALESEF.1.4 TSI SİZCE NASIL?KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TECRÜBELERİNİ AKTARIRSA SEVİNİRİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdyun

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE YENİ ARAÇ ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN. ALLAH KAZA BELA VERMESİN.GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ÇOĞUNLUK 1.2 TSI MOTORU TERCİH ETMİŞ. BEN OTOMATİK DÜŞÜNÜYORUM ODA 1.2 TSI DE MEVCUT DEĞİL MALESEF.1.4 TSI SİZCE NASIL?KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR TECRÜBELERİNİ AKTARIRSA SEVİNİRİM.

hoş geldiniz.evet forumun geneli 1.2 tsi ağırlıklı herkesin kendine göre nedenleri var tabi her iki motor seçeneğide tüketim olarak bence rakipsiz

1.2 tsi da dsg nin olmaması gerçekten çok büyük eksiklik umarım 2014 de bu durum düzeltilir.yalnızca 1.4 tsi ve yeni gelecek olan dizel 90 pc lik motorlarda dsg kullanılmış 1.4 tsi ın 1.2 den daha performanslı olacağı kesin yalnız yakıt tüketimi olarak 1.2 her zaman daha az yakar zaten fabrika verileride bunu destekler nitelikte hangi şanzıman tipini seçerseniz seçin eğer alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız umarım sizide en kısa zamanda toledonuzla aramızda görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolves1

quote:

Orijinalden alıntı: sdyun

hoş geldiniz.evet forumun geneli 1.2 tsi ağırlıklı herkesin kendine göre nedenleri var tabi her iki motor seçeneğide tüketim olarak bence rakipsiz

1.2 tsi da dsg nin olmaması gerçekten çok büyük eksiklik umarım 2014 de bu durum düzeltilir.yalnızca 1.4 tsi ve yeni gelecek olan dizel 90 pc lik motorlarda dsg kullanılmış 1.4 tsi ın 1.2 den daha performanslı olacağı kesin yalnız yakıt tüketimi olarak 1.2 her zaman daha az yakar zaten fabrika verileride bunu destekler nitelikte hangi şanzıman tipini seçerseniz seçin eğer alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız umarım sizide en kısa zamanda toledonuzla aramızda görürüz

Alıntıları Göster
    Bugün arabayı park ettiğim yere geldiğimde arabanın etrafında 4 kişi onlarda rapid ve toledo arasında kalmışlar,kısa bir konuşmayla toledoyu tanıttım,herkesin sorduğu gibi 1.2 motor muhabbeti oldu.Bilenler aracı biliyorlar ve tercih ediyorlar,araştırma safhasında olanlar içinde internette fazlasıyla bilgi mevcut,test sürüşü için gidip direksiyona geçince ya da yan koltukta TSİ konusunu yaşayıp göreceklerdir.

Aracın artıları yanında eksilerine gelirsek hep bahsedilen şöför tarafında arka cam kumanda düğmesi olmaması konusu(benim aracım reference bu sorun yok arka camlar manuel) ki bunun 2014 modellerde çözüleceğini anlatmıştı bayii yetkilisi,benim tespitim ön cam silerken gördüğüm sileceklerden birini sanırım şöför tarafı dik konuma getirmek istediğinizde kaputa değmesi nedeniyle bu işlemi yapamamanız,diğer marka model araçlarda varmı böyle bir durum bilmiyorum.Kullanım kılavuzunda servis durumu diyerek açıklamış silecek çalıştırılarak bu durum çözülür küçük bir detay.

Bu arada serviste ben açtırdım özelliği 20 km yi geçince kapılar otomatik kilitlenebiliyor.Başka bir kullanım detayı kumandadaki bagaj işaretine bastığınızda sadece bagajın kilidi açılıyor ve bagajı kapattığınızda bagaj kilitleniyor otomatik olarak,bagaj kapağı kendisi açılmasada böyle bir detay var araçta.Bu arada AUX bağlantısı için 3.5 mm jack aldım teknosadan cep telefonumu aracın müzik sistemine kulaklık çıkışından bağlayıp şarkıları dinleyebiliyorum.

Herkese iyi geceler.

• toledo48 T kullanıcısına yanıt
    Rapid'lerde de silecekler kalkmıyor maalesef. 301'lerde de aynı şey söz konusuymuş ama kontak kapalıyken silgeç koluna bir kere dokununca yarıya kadar yükselim daha sonra kaldırılabildiğini duymuştum ama Rapid de olmuyor. Toledo daki beyin destekliyor mu bilmiyorum ama ben servis dışındaki birisi aracılığıyla bir kaç özellik daha açtırdım. Abs devreye girdiğinde stoplar flash gibi çakıyor, ağlama suyu sileceği, yakıt ikmal değeri, sinyal koluna bir tık yaptığında 5 kere sinyal verme,hıza duyarlı silecek hızı(normalde koldanda ayarlanıyor ama en düşükte olupta sonradan yinede kendisi hızı artırıyor). Açtırmadığım bir özellik ise kontağı çevirdiğinizde selamlama özelliği. Bu özelliğin gereği olmadığını düşündüğümden dolayı açtırmadım.
  • Biraz limitlerimin üzerine de çıkarak 1.2 style donanım almayı istiyorum. Peki sonradan aracıma kış donanım paketini yada en azından far yıkama yada arka silecek yada blutooth bağlantı donanımı taktırma şansım varmı? Multimedya seti için sahibinden de 10 dan fazla değişik fiyatlarda ürün var mesela aracın garantisini bozmadan takıyorlarmış. Bunun gibi başka donanımlar şu an bütçem üst limitlerde olduğu için taktıramıyorum ama far yıkama ve araç su ısıtma sistemine de içim gidiyor valla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdusunceler

Biraz limitlerimin üzerine de çıkarak 1.2 style donanım almayı istiyorum. Peki sonradan aracıma kış donanım paketini yada en azından far yıkama yada arka silecek yada blutooth bağlantı donanımı taktırma şansım varmı? Multimedya seti için sahibinden de 10 dan fazla değişik fiyatlarda ürün var mesela aracın garantisini bozmadan takıyorlarmış. Bunun gibi başka donanımlar şu an bütçem üst limitlerde olduğu için taktıramıyorum ama far yıkama ve araç su ısıtma sistemine de içim gidiyor valla..
    1.2TSİ DSG olsa. Bende hiç düşünmeden yapıştırırdım bi tane. Ucuz kaliteli otomatik araba bulamıyorum.
  • harbiden haklısınız, piyasa coştu valla. Clio 1.2 tce edc bile 48bin küsür. Hakkını yiyemem çok iyi araba ama fiyatı çok uçuk
  • ozgurdusunceler O kullanıcısına yanıt
    Yanlış birşey demek istemiyorum ama sipariş verip serviste taktırırsanız çok pahalı olur gibi. Kol dayamayı sormuştum servise 883 tl demişti bana hani yanılış olmasın sadece kol dayama arkada kol dayama dahil mi diye sordum yok dedi. Rapid de kol dayama 400-450 civarı demişlerdi. Sonradan aksesuar taktırmak sanırım tuzlu oluyor.
  • Opsiyonel donanımla istendiği zaman özel sipariş verilerek araç alınabiliyor. Gönderilen araçların donanımları standard oluyor. Ben rengine iç döşemesine kadar kendim seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

Opsiyonel donanımla istendiği zaman özel sipariş verilerek araç alınabiliyor. Gönderilen araçların donanımları standard oluyor. Ben rengine iç döşemesine kadar kendim seçtim
    Arkadaşlar arabayı erzurumda buldum ve kaporayı verdim. Çarşamba gidip alacağım. Teslim alırken istemem gereken bir şey var mı? Ve bir arkadaş kapıların otomatik kilitlenmesinin sonradan açıldığını söylemiş bizim temsilci o özelliklerin açık olduğunu söyledi. Doğru mudur?
  • ellesharr kullanıcısına yanıt
    Yanlış alıntıladınız sanırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Yanlış alıntıladınız sanırım??
    Arkadaşlar birazda fotoğraf paylaşımı olsa çok güzel olacak

bende toledoda karar kıldım ama renk konusunda kararsızım biraz şoyle güzel resimler görelim :) cappucino bej, brilliant gri,platin gri özellikle beğendiğim renkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Siparişe göre mi araba yapıyolarmış? :)

Buna cevap vermiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leprechauntr

Arkadaşlar birazda fotoğraf paylaşımı olsa çok güzel olacak

bende toledoda karar kıldım ama renk konusunda kararsızım biraz şoyle güzel resimler görelim :) cappucino bej, brilliant gri,platin gri özellikle beğendiğim renkler

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4563567
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-4-aylik-138870627/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ayguv-den...toledo-1.4-style-122-hp-tsi-dsg...0-km-138666836/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-ayguv-den...toledo-1.2-reference-105-hp-tsi..0-km-138670307/detay

Burada baya bir resim bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.