Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
50
Favori
129.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)
  • emrt E kullanıcısına yanıt

bende sürekli oluyor. hatta aracı alırken satış temsilcisi böyle bir hata olduğunu ve şimdilik birsey yapmamam gerektiğini söylemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın renk kodunun yerini bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 8 1.0 Impression ile 1.5 manuel FR takaslamayı düşünüyorum kafa kafaya takas yaparım diyen var mı?Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU) 

• mart ayında 1.5 tsi fr manuel almıştım, sos konusunda baya sorun yaşamıştım, daha sonra ekim ayında 1.5 etsi fr plus aldım ilginç bir şekilde en fazla 3 kez sos hatası verdi çoğunda da 1 saat içinde kendiliğinden düzeldi.

Bu arada 2016 style 2020 1.5 ecotsi fr, 2021 1.5 tsi fr dan sonra 2021 fr plus leon, aldım arada bir de highline golfum olmuştu, ilk defa leonun şu eksik diyeceğim birşeyi kalmamış, sadece ah şu süspansiyon biraz yumuşak olsa diyorum o kadar

• Sos sorunum modül değişimi ve güncelleme ile düzeldi. 1 aydır ne pat pat sesi ne de sos arızası alıyorum. Sorunu olanlar servise başvursun, artık çözüyorlar.

• Son zamanlarda bakım yaptıran ya da fiyat alan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Demlik_ D kullanıcısına yanıt
    Bu aralar standart bakım 2000 TL civarı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

bu arabayı deneyimlemiş olanlar genel olarak tavsiye ederler mi ? şu an araç bulsak almalı mıyız mesela ? 1.5 tsi dsg fr için konuşuyorum. genel olarak artıları eksileri nelerdir ? 7 ay önce 350 bandında geziyormuş youtube videosunda denk geldim. Şu an 630-650 civarı bir piyasası malum sitede, bu paraları etmeyeceği aşikar ama malesef ucuzlayacağa da benzemiyor, aksine iyice artmadan treni yakalamakta fayda var gibi. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Nephalem N kullanıcısına yanıt
    Selamlar ben 6 -7 aydır kullanan biri olarak genel bir değerlendirme yapayım. Bende fr manuel şanzıman var.Araçtan kısaca bahsedecek olursam.
    Artıları:Tasarımı,Elektronik sisteminin sorunsuz çalışması,Güvenlik öğelerini üst düzeye çıkması ,araba içinde kullananılan malzeme kalitesi gibi özellikleri sayabilirim.
    Eksileri:S.o.s problemi ,klimanın tablet üzerinden kontrolü, tüm donanımın elektronik olmasından dolayı bazen sistemi kafayı yiyebiliyor. Full paketini almış olsak bile sunroof olmaması keza geri görüş kamerasıda yok.0 aldığın araba bunlar artık temel ihtiyaca dönüşüyor.Gibi özellikler diyebilirim.
    Önerirmiyim açıkcası derseniz. Araba fiyatları gereksiz şişik olduğunu düşünüyorum buna benzin fiyatlarıda eklendi.Bana kalırsa moov tarzı uygulamalar şu süreçte daha çok işinizi görür. Kendisi benim ilk arabam biraz küçük bir kardeşinizim fakat yeni mezun olarak masrafları beni açıkcası çok yoruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sowerteam7 kullanıcısına yanıt

2021 fr modelleri sunroof, on park sensoru ve geri görüş kamerası vs ile geliyormuş (fr teknoloji plus paketi diye geçiyor) aslında bahsettiğiniz eksiklikleri duyup gidermişler sanki :)

Hatta kablosuz sarj ve anahtarsız giriş de var.

Dokunmatik ekran kullanılmasını ben de begenmedim ama iphone gibi duzgun calısıyorsa çok sorun olmaz bence.

Bugun bir bayi ile konuştum 2022 modellerin Nisan gibi en az 60 bin tl daha pahalı geleceğini, bir an önce almamı tavsiye etti ama işte ileride neler olacak bilinmez.

Kolay gelsin yeni mezun kardeş, cevabın için sağol :)

• Selamlar, MK4 FR sahibiyim fakat bi tık daha tatlı olsun istiyorum, downpipe uygulaması yapan oldu mu araca daha once? Nasıl oluyor, nerelerde ne kadara yapılıyor, garantiden cıkıyor mu? Teşekkürler

• Merhabalar Leon MK4'lerde karterde koruyucu bir kapak ya da altlık var mıdır ya da dışarıdan alıp taktıran oldu mu acaba aranızda?

• Merhaba,

Yeni Leon MK4 2021 Style Plus paket sahibiyim. Yaşadığım sorunlar: SOS hatası ve pop sesi (arada bir oluyor kapatıp açınca ya da SOS butonuna basıp SOS çağrısı başladığında Çağrıyı iptal edersem uyarı ışığı gidiyor), Eğimli yerlerde sağ sis farı hatası (Sis farı çalışıyor sadece uyarı geliyor), direksiyonu çevirirken hafif bir sürtünme sesi.

Sos ve sis farı hatası için Doğuş Oto Kartal ile görüştüm, yazılım güncellemesi geldiğini, her iki sorunu çözebileceklerini, 7-8 saat süreceğini ifade ettiler. Daha önce bu hatadan dolayı güncelleme yapılmasına rağmen sorun tekrar yaşayan müşteriniz oldu mu şeklinde sorduğumda "açıkçası olmadı" yanıtını aldım.

Yetkili servislere genel olarak güvenemediğim için, aracın yazılımı daha kötü hale gelir korkusuyla randevumu iptal ettim.

Yabancı forumlarda sorunun çözümü için araştırma yaptım ve 2022 Mart tarihli kullanıcı yorumları şu şekilde;

• Kimi servislerde 1896 kodlu yazılım güncellemesi ile sorunun büyük ölçüde çözüldüğünü belirten mesajlar gördüm
    • Kimi servislerde 1803 kodlu yazılımın en günceli olduğu, SOS güncellemesinin Nisan 2022'den önce gelmeyeceği belirtilmiş.

Sorum şu: Şuanda aracınızda hangi yazılım versiyonu yüklü? Kendi aracımınkini kontrol edip kıyaslama yapacağım, burada ve yabancı forumlardaki durumu takip edeceğim ve kesin sonuca ulaşabilen arkadaşlar olursa onların tavsiyesi ile hareket etmeyi planlıyorum

Hocam ne zaman yaptırdınız ? Yazılım güncellemesi ile sorun çözüldü mü ? Antalyadayım. Daha geçen bayiye uğradım yazılım bekliyoruz dediler.

• Yaklaşık 2 ay önce Esenyurt doğuşta yapıldı işlem ama öncesinde alturda sistemi tamamen mahvetmişlerdi benim modül değişti önce esenyurtta, sorun düzelmeyince bu kez yazılım güncellendi o günden beri ses veya arıza olmuyor.

Hocam sizden ricam aşağıdaki hususlarda yardımcı olabilir misiniz?

• Şuan yüklü olan yazılım kodunuz nedir ? Ben de güncelleme yaptırmak istiyorum fakat sizden versiyon numarası öğrenebilirsem aynı yazılımı kuracaklarından emin olmak istiyorum
    • Aracınızda sağ sis farı çalışıyor olmasına rağmen ara ara sağ sis farını kontrol edin uyarısı geliyor muydu?
    • Güncellemeden sonra şanzımanın işleyiş biçiminde bir farklılık oldu mu?
    • Güncelleme yapılmadan evvel ki yazılım kodunuzu biliyorsanız onu da paylaşabilir misiniz?
    • Altur'da aracın sistemi mahvoldu demişsiniz neler yaşadınız tam olarak merak ettim?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versura -- 30 Mart 2022; 0:17:7 >
  • Versura V kullanıcısına yanıt

Bilgi eğlence sistemindeki yazılım numarası ile modül yazılımı alakasız diye biliyorum. Alturda modül tamamen bozuldu arıza daimi hale geldi. 3 gün süren bir yazılım olayı olmuştu orada. Sağ sis farını kontrol edin sorunu 1 kez oldu o da hiç servise girmemişti araç. Hangi aşamada o sorun giderildi bilmiyorum. Şanzıman ile ilgili bir fark hissetmedim.

• Bana bir kez sağ sis farı uyarısı verdi kontrol ettiğimde sadece sol sis farı çalışıyordu. doğuş oto Çankaya servisine gittim bunun için. Bana bu modellerde arkada sadece solda sis farı olduğunu belirttiler. Normalde arkada hem sol hem sağda sis farı olması gerekiyordu değil mi. Gitig8mde keşke showroom daki bir aracı kontrol etseydim

• Araba daha 10bin km de frenlerden tiz ses gelmeye başladı normal mi

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.