Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
45
Favori
115.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

    12 binde bende de yavaş hızlarda o tiz ses gelmeye başladı. Kronik mi acaba servise gittiğimde fr leonda da aynı sorun vardı bir müşteride. Ona da rodaj sonrası düzelir gibi bir şey demişlerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrt E kullanıcısına yanıt
    Bende de özellikle durmaya yakınken çıkıyor bu tiz ses kronik gibi görünüyor. Siz arka sis farlarini hiç kontrol ettiniz mi. Solda da sağda da yaniyor mu. Bende sadece solda çalışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

    Etmedim ederim ama sis farı çoğunlukla tek tarafta solda olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

    Sadece sol arkada var

  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

    Fren balatalarindan geliyordur, mk3te de vardi o ses. Sebebi balatalarda asbest kullanilmamasi. Ancak ne hikmetse hep leonlardan geliyor o ses :)


    Eski kasada servisten balata degisimi alabilenler olmustu. Cok gerekli mi bilmem zira balatalar 60bin kmde anca bitti. Ses disinda omur olarak gayet iyi bir rakam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrt E kullanıcısına yanıt

    Altur denen servis araba yikamayi bile beceremeyen sacma sapan bir servis. Yakin diye bir defa gitme gafletinde bulundum. Servis soforlugunden bu kadar oluyor demek ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo'dan Leon Style Plus'a geçmek istiyorum memnun musunuz araçtan arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 gün önce 2017 1.0 manuel Polodan, 2021 1.0 e-tsi style plus Leona geçiş yaptım.
    Araçlarda sınıf farkı var, bu hemen farkediliyor. Arka yolcu kısmı baya iyi, ferah bir alan var.
    Yeni vites düzeni güzel olmuş. Klima kontrolünün sadece ekran üzerinden olması dikkat dağıtıcı olmuş. Alışmak gerekiyor.
    Android auto ve Carplay açık.
    Sonuç olarak ben iyi ki geçmişim dedim. Keyifli bir araç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarerer S kullanıcısına yanıt

    Manuelden otomatiğe geçtiğiniz an zaten gerçek sınıfı atladınız hocam (:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'a şükür evimizde Kodiaq 1.5tsi DSG prestige var. Leon, hanım ve çocukların kullanacağı araç olacak inşallah. Tabii arada ben de kaçırıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarerer S kullanıcısına yanıt

    Vay be çift araç Hemi de biri d suv bu zamanda biz de zar zor bı dene alabiliyokYeni Seat Leon MK4  (ANA KONU) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 11 Nisan 2022; 19:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo 1.0 tsi life paketten, 1.0 eTsi Style Plus paket Leon'a geçtim. Gerçekten ilk dakikadan itibaren aradaki segment farkını dibine kadar hissediyorsunuz. Sürüş olsun, konfor olsun. Sürüşte resmen polo'dan sonra aşırı atik geldi araç. 110 beygir olması gerçekten büyük fark yaratıyor. Araçta direksiyon aşırı yumuşak geldi bana Polo'dan sonra sanırım mod seçimi falan da yok, tam çözemedim herkeste böyle mi acaba? Ayrıca dün akşam aracı park ederken geri görüş kamerası çalışmadı durduk yere. 2-3 kere aracı stop edip tekrar çalıştırıp R'ye aldım yine gelmedi. Sadece sensör öttü. 1 saat sonra başka yere gidip park ederken kendiliğinden düzeldi. Ayrıca yolda giderken SOS araması yapılıyor falan diye durup dururken hata verip düzeldi. Herkesin bahsettiği olay bu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gectigimiz hafta 1.0 eTSI Style Plus Leon test surusu yaptim ve kendim makyajli İbiza 1.0 EcoTSI sahibiyim, sunu soyleyebilirim ki arabaya oturdugunuz dakikada segment farki net hissediliyor. Arac (motor haric) her yonden İbizadan (ve Polo, Fabia vs) net bir sekilde daha iyi hissettiriyor. Ancak motor konusunda ahim sahim bir fark yoktu cunku benim aracim da 110 HP 220Nm torka sahip dolayisiyla o konuda bi beklentim yoktu dusundugum gibi cikti. Eger B segmenti bir araca sahipseniz net bir sekilde sinif atlamis olursunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, 2021 model yeni Seat Leon 1.0 TSI Manuel ile aranıza katılmış bulunuyorum. Öncelikle aracın yakıt tüketimine değinmek istiyorum. İstanbul içerisinde karma bir kullanımla katalog verilerini yakalamaya çalıştım. MHEV araçların değerlerine yakın veriler elde etmiş sayılırım. Km başı 1 TL harcıyor diyebiliriz. Sizlerde durum nedir tüketimden memnun musunuz?




    Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)
    Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)




  • Merhabalar Android Auto'da bağlanmakta sorun yaşamıyorum ama IOS cihazla Apple Car Play bağlantısı kurmakta çok zorlanıyorum. Sizlerde de böyle bir problem var mıdır? bir de Google Harita uygulamasında sesli yönlendirmelerin sesini bir türlü kısmayı beceremedim. Bazen yola dalınca aniden ses gelince insanı korkutuyor :D . Bunun ayarını yapabilen var mı? 

  • İyi günler arkadaşlar. 2021 1.0etsi style plus leon sahibiyim. Geçen gün hız limitlemeyi çalıştırdım daha sonra sabitlemeye geçmeye çalıştım ama günlerdir denememe rağmen hız sabitleyici çalışmıyor. Sistemi aktif etmeye çalıştığımda sürekli limitleyici açılıyor. Limitleyici ve sabitleyici seçimi yapılan menüden sabitleyiciyi seçtiğimde ana şalteri etkinleştiriniz uyarısı alıyorum. Bunu çözümü nedir bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende de olmuştu. Serviste kısa sürede düzelttiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ay çeşitli nedenlerle elimdeki 2 adet Tiguan (yeni kasa, elegance) ve cam tavanlı Scala araçları sattım ve Audi A3 Sedan advanced paket 1.5 e-tsi ve Leon Style Plus 1.0 e-tsi aldım. Şunu söyleyebilirim ki Leon da sürüş keyfi olarak, günlük şehir içi kullanımda 1.5 e-tsi motora göre çok farklı değil, gayet konforlu bir araç olmuş, zevkle kullanoyorum. Direksiyon, Audi'den daha hafif, kullanım sanki daha bir rahat. Audi'de son güncelleme ile iptal edilen kablosuz android auto gayet başarılı, araç çalıştıktan birkaç saniye sonra android auto'daki navigasyon ekranı karşınıza çıkıyor. Yalnız bu araçlarda start stop iptal edilemiyor mu anlayamadım. Bir de kadranlar aradındaki ekranda Passat vb'de olduğu gibi tüketim, mesafe vb bilgileri alt alta görmek mümkün değil mi ya da gizli özelliklerden açılabiliyor mu? Gizli özelliklerden aracı anahtardan kilitleme korna ses bildirimi dışında işe yarayan bir özellik var mı?

    Her iki araç da yaklaşık 500 km'de ve Leon 1.0 etsi, Audi 1.5 etsi'ye kıyasla 100 km'de 1.5 lt daha az yakıyor diyebilirim, sıklıkla şehir trafiğinde sabah 8 km mesafeyi 30-35 dk'da, akşam da aynı mesafeyi 35-45 dk arası sürede alıyorum. A3'de 7.5-8 lt, Leon'da 6-6.5 lt civarı 100 km.de tüketim mevcut.

    Ben araçtan gayet memnun kaldım diyebilirim. Q3 Sportback almaktan son anda vazgeçtim, şimdilik Leon'a devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, ben de 1.0 tsi style paket ile aranıza katıldım. Şu anda araç ile ilgili 3 büyük sıkıntım var.

    Ön kol dayamanın olmaması böyle geniş bir araç için gerçekten kötü bir seçim olmuş, iç ve bagaj aydınlatmaları LED olacağına bir ön kol dayama olmasını tercih ederdim.

    Ön park sensörünün eksikliği de kendini hissettiriyor. Aracın burnu çok uzun, ön park olmasını isterdim.

    Bir de araçta şu an full link açık değil malesef. Servisi arayıp sordum bazı modellerde hiç açılamadığından bahsettiler. Yarın aracı götürüp baktırıcam benim aracımdaki durum da bu mu diye ancak bu durum gerçekten sıkıntı. Full link bağlantı olmaması ortadaki ekranı gerçekten anlamsız kılıyor.

    Full link ile alakalı böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Acaba ilerde bağlantının açtırılması mümkün olur mu?

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.