Şimdi Ara

Yeni Seat Leon 1.6TDI STYLE paket mi? yoksa Opel Astra 1.3CDTI Cosmo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2013 yeni kasa seat leon 1.6 tdı ile 2013 opel astra 1.3 CDTIcosmo arasında tercih yapmakta kararsızım. Benim için daha sonra elden çıkartma kısmı önemli. Özellikle kullanan arkadaşlardan artıları ve eksileri ile görüşlerini paylaşırsalar sevinirim.

• İkisi de gitmez.

Elden cikarma Opel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra'ya 1.6 dizel geldi gelecek denmekte eğer siz satana kadar gelirse kaybınız olur muhakkak,ben olsam leon'u tercih ederdim gönlüm astra desede. Elden çıkarma konusunda ikisininde farklı olacağını sanmıyorum alıcısı çok ve rahatlıkla satılacak araçlar.
  • 2012 1.4tdcı fiesta dan sonra ikisi de iyi gider. gelecek olan 1.6 dizel astra fiyat anlamında zorlar beni. şuan için uygun ikinci ellere bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakjpr -- 3 Mart 2014; 13:14:49 >
  • H.sonu 1.3 cdti astra hb kullandım daha doğrusu kullanamadım, aracı evin önünden geri geri çıkardım hafif rampa bi yerden ileri doğru bir türlü yürütemedim sürekli stop ettirdim kavrama noktasını yakalayamadım desem evin önünden geri hiç çıkaramazdım. ben bu kadar kalkışlarda cansız bir motor görmedim arkadaş gaza basıyorum ayağımı debriyajdan çekmeye başlıyorum bir anda stop ediyor kendi aracımda kalkarken aracın titrediğini hissettiğim anda duruma göre ya gaza basıp kurtarıyorum yada debriyaja fakat bu araçta onu bile yapamadan anında stop etti hemide 4 defa rezil olduk millete
    not: 4 yıldır aktif araba kullanıyorum (yada hala öğrenememişim

• 1.3 cdti motora çok zayıf diyolar, yakıt iyide performansı millet beğenmiyor, bu yüzden satanlar çok astrasını. 1.6 tdi motor VW in iyi bir motoru ama, seat markasının bilinemezliği bence sıkıntı. bu tür az satan ve yaygın ağı bulunmayan cansız cılız firmalar 5 sene sonra türkiyede havlu atabiliyorlar. mazda,subaru,mitsubishi,saab,lada gibi mesela. bugün neredeyse hiç yoklar piyasada. opel,VW,ford daha sağlam tutunuyorlar, daha globaller.
  • 2012 titanuım 1.4 tdcı fiestamı yeni sattım.. onun performansı fena değildi..Sanırım fiestanın tork değeri ile kıyasladığımda anlaşılan hp gücü yüksek olsa bile, astra 200kglık bir ağırlık fazlalağından dolayı fiesta'ya yakın bi performans verir diye düşünüyorum. yanılıyormuyum? her ikisininde değerleri aşağıda.. Bütçemi zorlamasa ve ikinci elinden biraz da olsa şüphem olmasa leon daha yakın gibi.. özellikle leon için yorumda bekliyorum. tşk ederim herkese şimdiden..

http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-4-tdci-titanium-i1566.html
    http://www.arabalar.gen.tr/opel-astra-hb-1-3-cdti-cosmo-i2453.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.