Bildirim
Yeni Seat leon 1.6 dizel DSG Yorumlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam 1.4 tsi test aracı olmadığı için 1.6 tdi dsg ile test sürüşü yapmıştım. Ama ne yalan söyleyim zaten almayı düşündüğüm model 1.4 manuel olunca sadece arabanın kasasını, yol tutuşunu vb denemek istediğim için motor hakkında çok bişey söyleyemem. ama 20.000 km ye gelmek üzere olduğum 1.4 tsi leon'dan çok memnunum.
Aracı ilk aldığımda sert süspansiyonundan çok şikayetçi olmuştum. Ama zamanla araba biraz yumuşadı belki, belki ben alıştım. özellikle kış lastikleri (continental) ile arabanın konforu ciddi şekilde iyileşti. orjinal lastiği michelen.
Bir de ilk bakım zamanı yaklaştığında sol kapı ya da camdan ince bi tıkırtı gelmeye başlamıştı. ama servis çözdü. şu anda maşallah tek çıt yok.
1.4 motor çok performanslı ve yakıtı çok iyi. aldığımdan beri tüketimim 6.7 / 100 lt (pompa değeri)
ş.içinde de baharda 800 km yi geçiyor, yaz ve kış klima,soğuk motor vb nedeniyle 750 km (ortalama hızım 25 km oluyor)
ş.dışında 1000 km yi çok rahat görüyorum. (100-120 km ile)
dizel motorla daha da iyi olacaktır menziller.
Arabanın kendine gelecek olursak, geniş, bol donanımlı, oturaklı, yol tutuşu iyi, sessizliği iyi, malzeme kalitesi önceki nesile göre çok daha iyi, sınıfındaki rakiplerinden asla kötü değil. astra,focus,ceed,cruze vb bir çok arabayı tek tek incelemiştim. direksiyonun başına geçtiğinizde kesinlikle kaliteli bir arabada olduğunuzu hissediyorsunuz.
Tavsiye ederim, pişman olmazsınız. Seat markası kafanızı karıştırmasın. kalite olarak golf,a3 olmasa da , 3,5 sene 100.000 küsür a3 e binmiş biri olarak, o tadı alabildiğimi tüm samimiyetimle söyleyebilirim. bu paraya daha iyisi olmaz.
-
DSG mi
Zina ve dsg den kacin direk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada Leon önermek yasak 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X