Şimdi Ara

YENİ SEAT IBIZA 1.2 TSI STYLE Hk (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
16
Favori
88.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.2 TSI Style için 53.100 teklif aldım, daha uygunu bulabilir miyim?
  • Ekim ayinda 41000 olan arac suan 50000 den fazla. ilk zami yediginde gidip 42.600e 2. el reno megane aldim 2012 model. Cok rahatim. Tuketiciler yuksek fiyat isteyen her urune ortak tepki verebilmeli.
  • Gecen sene nisan 25 de aldim arabayi tam 1 yil oldu sayilir merak edenlere bilgi vereyim.

    Araci 47.200 e aldim Style plus paket 1.2 tsi 90 hb manuel

    Plus paketi iyiki almisim artisi cok arac uzmuyor gercekten lakin tabiki masrafi olacak zorunlu sigorta kasko mtv bakim gibi giderleri var her aracin oldugu gibi kucuk bir kaza yaptim otoparkten cikarken demir sol yan camurlugu yirtti ve kaskoyu bozdum 1800 tl ye serviste hallettiler tabi servis bu opecek illaki :).

    KASKO gecen sene : 1331 tl idi Simdi :1973 tl kazadan dolayi

    ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI gecen sene :900 tl idi simdi:727 tl

    MTV gecen sene:311tl simdi :323 tl

    YAKIT gecen sene : 30 kurus yakiyodu simdi 35 kurus malum benzine zam geldi

    Ve İLK BAKIM :700 TL

    Fiyatlar boyle onun haricinde gidisi performansi bana yeterli geliyor donanim acisindan iyi ben memnunum benim aldigim fiyatin ustune baya zam gelmis tam zamaninda almisim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JoSeePh

    1.2 TSI Style için 53.100 teklif aldım, daha uygunu bulabilir miyim?

    Hocam teklifi nerden aldınız yazabilir misiniz? Sitesinde şu an Nisan fiyatları 55.400 olarak verilmiş. Karşılaştırıldığında fena değil gibi duruyor. Full paketi ile beraber verilen fiyata alabilirseniz iyidir bence.
  • Arkadaşlar merhaba. 17 Kasımda İzmir mbu dan aldığım İbizam şuan 3000 km de. İki gündür aracımın sol kapısından daha çok olmak üzere kapılardan tıkırtı çıtırtı sesleri gelmekte. Sabah serin havada dikkat ettim ses yoktu. Öğlen ses gelmeye başladı. En ufak bozuk yolda çıtır çıtır ses geliyor. Camdan mı kapıdan mı geliyor tam çözemedim. Ama iki gündür hava sıcak, havaların ısınmasıyla bu ses başladı. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Isınan plastik parçaların gevşemesinden diye tahmin ediyorum. Fakat 6 aylık araçta böyle sesler normal mi? Servisi arayıp sorucam. Düzelmezse Afyondaki servise göstermeyi düşünüyorum.
    Ayrıca 60-70 km hızda bile giderken aracın içeriye aldığı ses son zamanlarda artmaya başladı. İlk zamanlarda ses çok azdı. Kapı fitillerinden mi kaynaklı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 27 Nisan 2017; 13:50:52 >
  • kurt0632 K kullanıcısına yanıt
    Avek'ten almıştım hocam, ama vaz geçtim araçtan. Hesaplamalarıma göre benzinli araç pek işime gelmiyor, kullanıcı yorumlarına göre de hatrı sayılır bir yakıt tüketimi var.
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Merhaba bugün ibiza 1.2 tsi style paket için 53.400 lira teklif aldım, polo ise 1.2 tsi comfort için 58.500 teklif aldım ve bir de leon 1.2 tsi style paket var o da 69.000 lira sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz aralarında ki farklar nasıldır hangisini tavsiye edersiniz sadece polo 2016 model
  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunlara çözüm buldunuz mu acaba
  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Kapılardan gelen gıcırdamaları radyoyu açarak çözdüm. :) Pek takmıyorum kafama. Şaka bi yana havalar tam ısınmadığı için serin havalarda ses olmuyor. 20-25 derece üzerinde ses oluyor. Havalar tam ısınsın servise gidicem. Gittiğim zaman ses olmazsa servistekilere olayı anlatamam. :) Çözüm olarak kapıya sıkılan silikon sprey varmış o önemli derecede sorunu çözüyormuş. Yol sesinin fazla gelmesi biraz da lastiklerden kaynaklı onu anladım. Fabrika çıkışlı Bridgestone B250 185 60 r15 takılı. Etiketini buldum yakıt tüketimi:F fren performansı:C Ses:72 db. Ses o yüzden fazla. Önceki sayfalardaki mesajları okudum. Aracın kalitesi ile ilgili vs. Şahsi görüşüm araçtan genel olarak memnunum. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Motor performansı çok iyi konforu tatmin edici. Malzeme kalitesi için üst düzey beklentiniz olmasın. Sonuçta B segmenti araç alıyorsunuz ve fiyatı sıfır araçlar içinde en uygunlarından biri. Kronik sorunlar her araçta olabiliyor. Audi Bmw de bile. Önemli olan ufak tefek çözülebilen sorunlar olması.http://otorapor.com/araclarin-kronik-arizalari2 linkindeki bilgileri sorun yaşayınca öğrendim. İbizamız için bahsedilenler; Ön düzen gıcırtısı ve kapı gıcırtıları. Plastik aksamlardan gelen sesler. Kasislerden, çukurlu, tümsekli yollardan veya eğimli zeminlerin üstünden geçerken kapılardan gelen gıcırtı sesleri.Fazla duyulan yol gürültüsü.
    Tam da benim yaşadıklarım. Bu aracı tercih edecek olanlar bunları bilerek alsın ki sonradan süpriz yaşamasın. Benim başıma gelince ilk başlarda çok sinirlenmiştim. O kadar para veriyoruz sıfır araç alıyoruz şu işe bak arabanın sağından solundan ses geliyor. Biraz araştırınca baktım ki bu, ibizaların kronik sorunuymuş. Diğer markaların da sorunlarını okuyunca normal karşıladım ve artık kafama takmıyorum. Aracımın keyfini çıkarıyorum. Bu arada yeni İbizanın ilk türkçe incelemesinde bile aracın rüzgar sesinin fazla olduğundan bahsediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 18 Mayıs 2017; 23:0:46 >




  • fblimelih kullanıcısına yanıt
    Çözümden etkilendim Dediginiz gibi sorunsuz arac yok yada varsa bile bu fiyatlarda olmayacagi kesin onemli olan ödeyeceğimiz paranin karsiligini ne kadar alabildigimiz Su aralar bir arac alma asamasindayim hep c sinifi kullandim ancak bütçeyi biraz kismak icin b sinifina yoneldim kismet neye cikacak bakalim hayirlisi. Hocam birde şehiriçi yakit tuketiminiz nedir acaba




  • kntrli kullanıcısına yanıt
    Sürekli şehir içinde kullanıyorum. Sakin kullanımda 6,2 - 6,4 arası değişiyor. Km arttıkça tüketim düşüyor. Şuan 3400 km'de. Tüketimden memnunum. Aylık 200 TL lik benzin ile 610- 630 km arası gidiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fblimelih -- 19 Mayıs 2017; 10:7:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fblimelih

    Sürekli şehir içinde kullanıyorum. Sakin kullanımda 6,2 - 6,4 arası değişiyor. Km arttıkça tüketim düşüyor. Şuan 3400 km'de. Tüketimden memnunum. Aylık 200 TL lik benzin ile 610- 630 km arası gidiyorum.

    Bu kmdeki bir arac icin oldukça iyi degerler 10000km den sonra 1lt civarı daha düşer muhtemelen. Bebde sali günü galiba ibizayla yollarımız i birlestirecegim paylaşım a dewam




  • Selam arkadaşlar bende araca geçen hafta kavuştum.Kalkışta birşey dikkatimi çekti.Debriyajdan ayağımı yavaşça çekerken gaza basmama gerek kalmadan araç hareket ediyor.Gaz kullanmadan debriyaj ile aracı kaldırıyorum.Yokuş kalkış desteği olan araçlarda bu şekilde mi acaba?
  • bymyself kullanıcısına yanıt
    Araba konusunda çok bilgili değilim ama birçok arabada bu böyle diye biliyorum. Yokuş kalkış desteği olmayan 2005 model hundai var onda da debriyaj ile kaldırıyorum dik yokuşlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayatgezi

    Araba konusunda çok bilgili değilim ama birçok arabada bu böyle diye biliyorum. Yokuş kalkış desteği olmayan 2005 model hundai var onda da debriyaj ile kaldırıyorum dik yokuşlarda

    Bir önceki aracım 2011 ford fiestaydı direk istop ediyordu gaza basmadıgım zaman
  • Selamlar, 2001 yılında askerden geldiğimden beri aldığım arabalardan 7'ncisi olan ve ilk sıfır arabam olan Ibiza ma 3 gün önce 40 yaşıma çeyrek kala kavuştum. Bu aracı uzun sure takip ettim ama sanırım en pahalı olduğu dönemde ve yeni kasası çıkmak üzereyken aldım. Pişman değilim 2016 Eylül-Ekim döneminde alanlar çok şanslılar.

    3 günde 300km yol yaptım, oldukca beğendim şimdilik. Normal şartlarda yılda max 5-6 bin km yaparım yıllardır, 3 günde 300km birazda rodaj amaçlı, işyerim git gel 6 km kısa mesafede motoru sağlıklı açmak imkansız. Sıfır arabanın tadı başka oluyormuş, tanıdığınız haricinde düzgün ikinci el bulmak çok zor. Herkese kasasız sürüşler.

    Ibiza 1.2 tsi style 2017 model.
  • epsis kullanıcısına yanıt
    Ekimde aldım pişman değilim.Kuzenim benden 2 hafta sonra aldı 4000 tl fark verdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epsis

    Selamlar, 2001 yılında askerden geldiğimden beri aldığım arabalardan 7'ncisi olan ve ilk sıfır arabam olan Ibiza ma 3 gün önce 40 yaşıma çeyrek kala kavuştum. Bu aracı uzun sure takip ettim ama sanırım en pahalı olduğu dönemde ve yeni kasası çıkmak üzereyken aldım. Pişman değilim 2016 Eylül-Ekim döneminde alanlar çok şanslılar.

    3 günde 300km yol yaptım, oldukca beğendim şimdilik. Normal şartlarda yılda max 5-6 bin km yaparım yıllardır, 3 günde 300km birazda rodaj amaçlı, işyerim git gel 6 km kısa mesafede motoru sağlıklı açmak imkansız. Sıfır arabanın tadı başka oluyormuş, tanıdığınız haricinde düzgün ikinci el bulmak çok zor. Herkese kasasız sürüşler.

    Ibiza 1.2 tsi style 2017 model.

    Aracınız hayırlı olsun .Kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Ben de 40 yaşıma 6 ay kala aldım.Sıfır olarak.Gerçekten parasının hakkını veren bir araç.Ben çok memnunum.Zamanında aldık belki fiyat olarak da iyi geliyor bize.Yine de gelen zamlara göre alınabilecek performanlı bir araç.Yakıtı da üzmüyor.Gidişi de iyi.Bence küçük yer uçağı.110 hp olsaydı daha iyi olurdu.Buna da şükür.
    Aracımdan çok memnunum.Herkese kazasız belasız günler dilerim.




  • Arkadaşlar,İbiza 1.0 Eco TSI 110 hp DSG ve normal 1.2 TSI araçlarda bulunan fren sistemi ön ve arkalar,disk mi,yoksa kampana mıdır?Seat'ın sayfasında ve diğer yerlerde bulamadım.
  • aradok kullanıcısına yanıt
    Dört teker de disk fren
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.