Şimdi Ara

Yeni Sandero Fiyat belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Sandero Stepway ve sandero satışta fiyatlar uygun klima opsiyonel ama fark etmez. ABS ASR ESP AFU VE 2 AİRBAG STANDART EVET YANLIŞ OKUMADINIZ DACİA BİLE STANDART YAPTI ESPYİ FİYATLAR AŞAĞIDA

Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V 75 bg 23.990
    Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V LPG 75 bg 25.990
    Yeni Sandero Ambiance 1.5 dCi 75 bg 29.990
    Yeni Sandero Stepway Turbo 90 bg 29.790
    Yeni Sandero Stepway 1.5 dCi 90 bg 33.790

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.U -- 5 Aralık 2012; 0:41:32 >

• Klimali 25 eder cok uygun gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vergi sistemine rağmen fiyatlar çok çok iyi ; aga bunlar arabayı neyden üretiyolar diyesim geldi muadil sınıftaki araçlrın fiyatlarına bakınca .
  • 0.9 tce 90 bg seçeneğinin olması şaşırttı beni.Helal olsun adamlara çok güzel motor seçenekleri koymuşlar.
  • 1.2 lpglinin fiyatı çok uygun
  • Dizel full olanı 30 lira olsa güzel olur o 3 bin fazla orda.
  • Tipi hoşuma gitti aracın.

Birkaç donanım daha koysalar çok tutulurdu bu araç bu haliyle de çok tutulacktır gerçi.

Bari hız sabitleyici olsaydı be dacia.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün otobanda tırın üzerinde stepway modellerinden gördüm. Mükemmel ötesi yakışıklı olmuş fiyatına ve hedef kitlesine göre. Kesinlikle tercih edilmeli diye düşünüyorum.
  • Sandero Stepway 0.9 tce + 7" navigasyon : 31140TL

Bence çok iyi olmuş. ESP, klima standart, tasarımı da çok etkileyici. Renault'un Clio'da attığı kazık burada ortaya çıkıyor. 0.9 Tce ile 1.5 dci arasında Sandero'da 4000, Clio'da 6000 TL oynuyor. Yazıklar olsun.

Bir de EDC gelse, tadından yenmez bu alet.. Çok satar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 5 Aralık 2012; 1:47:27 >

• Tce ile dci arasında 4 bin fark var. Clio da ise 6 bin. Ayıp renaulta .

Megane baz benzinli 33 bin dizel baz 90beygir 43bin.
    10 bin lira dizel farkı mı olur? Hemde güçsüz dci için.

Bir üst modelinde bu fark daha güçlüdci için bile 7-8bin.

Ayıkp ki ne ayıp.

2004-2005 yılında 1.6 meganela dci arasındaki fiyat farkı 2 bindi.

Baz megane 33 bin. Sonra içine herşeyi koyarsan 70 bin. Bu işin saçmalığını bir ben mı farkediyorum? Premium marka değilki 5 binlik teker 10 binlik deri döşeme olsun. Parlak kaplamalar ufak birkaç donanım birde dizel isterseniz 70 istemezseniz 33.
  • Dacia'yı beğenmeyenlere "esp" gibi bir donanımın 20 küsür bin tl 'lik araçta standart olduğunu söyleyeceğim.

Not: geçmiş günlerde dacia sahibi olmuş biri olarak yeniden 90 hp stepwayi şu an ciddi ciddi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 5 Aralık 2012; 1:59:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden esp nın oldugu arabada tüm havayastıkları olurdu ama artık 2 havayastıgının oldugu arabada bile esp var..

ancak 3 yıldızlık bu arabaların ne derece saglam olduguda ortada..

bu arada clio4 için kazık diyorsunuzda.. euroncaptan 5 yıldız almak kolay değil.. bırakında okadar olsun. kalite ne zaman ucuz oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 5 Aralık 2012; 2:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

eskiden esp nın oldugu arabada tüm havayastıkları olurdu ama artık 2 havayastıgının oldugu arabada bile esp var..

bu arada clio4 için kazık diyorsunuzda.. euroncaptan 5 yıldız almak kolay değil.. bırakında okadar olsun. kalite ne zaman ucuz oldu ?

Sizde haklısınız katılıyorum. Tabi ki daha iyi ve güvenli bir araca binmek gerekir can taşıyoruz.
    Ama en akıllı model clionun fiyatı 40 küsür bin tl. Üstüne az daha ekleseniz 2 tane lpg li sandero ediyor.
    Yani işin aslı, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni ticari taksi modellerimiz belli oldu.hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

eskiden esp nın oldugu arabada tüm havayastıkları olurdu ama artık 2 havayastıgının oldugu arabada bile esp var..

Sizde haklısınız katılıyorum. Tabi ki daha iyi ve güvenli bir araca binmek gerekir can taşıyoruz.
    Ama en akıllı model clionun fiyatı 40 küsür bin tl. Üstüne az daha ekleseniz 2 tane lpg li sandero ediyor.
    Yani işin aslı, ne kadar ekmek o kadar köfte gibi...

aynı motora sahip 2 araba.. sandero stepway ve clio4.. arasında 10 bin tl var. çok gibi gözüksede emin olun 10 bin tl yi hak ettirecek önemli derecede farklılıkları var clio4 ün.. yani pahalı demenin anlamı yok bu araca. sözüm size değil elbette. clio4 için kazık diyorlarda. neye göre kazık. bugün sensörleri, cc si olmayan golfte 60 küsür ediyorsa clio4 te bu donanım ve bu motorla eder elbette.

vallahi esp güzel donanım lafım asla yok. umarım tüm otomobil firmaları dacia yı örnek alır. yanılmıyorsam 2014 te tüm otomobil üreticileri esp yi standart yapmak zorunda kalacak. 2013 tede avrupa birliği ülkelerinde sıfır satılan her otomobilde esp standardı getiriliyor diye biliyorum. güzel gelişmeler bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Tce ile dci arasında 4 bin fark var. Clio da ise 6 bin. Ayıp renaulta .

Megane baz benzinli 33 bin dizel baz 90beygir 43bin.
    10 bin lira dizel farkı mı olur? Hemde güçsüz dci için.

Bir üst modelinde bu fark daha güçlüdci için bile 7-8bin.

Ayıkp ki ne ayıp.

2004-2005 yılında 1.6 meganela dci arasındaki fiyat farkı 2 bindi.

Baz megane 33 bin. Sonra içine herşeyi koyarsan 70 bin. Bu işin saçmalığını bir ben mı farkediyorum? Premium marka değilki 5 binlik teker 10 binlik deri döşeme olsun. Parlak kaplamalar ufak birkaç donanım birde dizel isterseniz 70 istemezseniz 33.

Esas fiyatta 10bin TL fark oldugu icin aradaki fark vergi.
  • Arac guzel ama benzinli-sizel farki 10bin TL cok kacmis be agalar.

Arac zaten 20bin TL.
  • euro ncap tan en fazla 3 yildiz alabilecek bir araba icin fiyatlar pahali
    26.000 e hyundai i 20
    27.500 e seat ibiza veriyorlar

bu renault iyice zivanadan cikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence artık bu araç için hala olumsuz yorum yapmak abes kaçıyor. Dacia markasına antipati duyan birisi olarak yeni stepway hem tasarım olarak nerdeyse çoğu b sınıfından yakışıklı ve tartışmasız fiyat-donanım olarak en iyisi bana göre. Sıfır alacaklar için harika bir araç olmuş.
  • "Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V 75 bg 23.990
    Yeni Sandero Ambiance 1.2 16V lpg 75 bg 25.990
    Yeni Sandero Ambiance 1.5 dCi 75 bg 29.990
    Yeni Sandero Stepway Turbo 90 bg 29.790
    Yeni Sandero Stepway 1.5 dCi 90 bg 33.790 "

" 1.4lt 85 hp > Reference 28.500
    1.4lt 85 hp > Style 32.800
    1.2lt TSI 105 hp DSG > Reference 34.400
    1.2lt TSI 105 hp DSG > Style 37.500
    1.6lt TDI CR 90 hp > Reference 38.500"

Sandero ile ibiza arasında (dizel için) 38.500-29.990=8510 lira var. Ben olsam Ibiza'yı tercih ederdim ama 2 aracın fiyatı da uçmuş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.