Şimdi Ara

-YENİ- Samsung L700 (3G) 2 GB MicroSD Hediyeli <ANA TOPIC> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
119.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia kullanmak istemeyenler için mükemmel bir alternatif olabilecek özellikleri var. çelik formunda olması karizmasını arttırmış bence. aynı özellikteki diğer telefonların fiyatları ortada.incelemeleri görelim tam kararımızı veririz.
  • bence 6300ın tahtunı sadece sallar yıkamaz bi flaşh için o güzelim ekrandan vaz geçemem zaten bu 2 telefonda güzel foto çekmiyo dolayısıyle flaş olsa ne olur olmasa ne olur ama nokia sevmeyenler için alternatif olabilir ki bende u600ü 2 gün kullandıktan sonra tam bi samsung düşmanı oldum :Dşaka bir yana 6300 ın alternatifi ama onu geçemez satışta gibime geliyo ama şu artısıda var 6300 ele ayağa düştü nereye baksam aynı telefon 6300 samsung biraz ayrıcalıklı bu konuda
  • arkadaşlar bu telefonun dış görünümü gerçekten çok güzel,acaba kamerası ,ses kalitesi filan nasıl ,telefonu kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi,w810i ile bunun arasında kalıdımda,gönlüm l700 almaktan yana ama kamerası ve ses kalitesi çok kötüyse diye çekiniyorum,bi de şarjı nasıl çok çabuk mu bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.evil -- 18 Eylül 2008; 0:32:15 >
    eLrOs
  • Peki;telefonun incelemesini + ve bulduğun yönleri yazarmısın @buzdan01
    arkadaşım ?

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||
  • SAMSUNG SGH - L700 ile çektiğim fotoğraflar:

640x480

-YENİ- Samsung L700 (3G) 2 GB MicroSD Hediyeli <ANA TOPIC>

-YENİ- Samsung L700 (3G) 2 GB MicroSD Hediyeli <ANA TOPIC>

1600x1200

http://www.hizliresim.com/2008/9/22/3400.jpg

Yakın Çekim

http://www.hizliresim.com/2008/9/22/3408.jpg

*Çekimler ışığın az olduğu ortamlarda flashsız olarak yapılmıştır. İki gün içinde yeni ve daha net fotoğraflar da ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 22 Eylül 2008; 16:47:54 >

• siyahını gören veya alan var mı

Orjinalden alıntı: mpcyavuz

siyahını gören veya alan var mı

Bende metalik olanı var ama siyah da çok güzel görünüyor.

K660i mi(W demek daha doğru olurmuş) 267 ytlye 6 taksit yada peşin(normalde 500+ üstü)
    bimeks yeşilköyden aldım 26 eylül son.. telefonumun özellikleri:
    Kamera

Fotoğraf düzeltme

Dijital zum - 4x'e kadar
    Video kaydetme
    Resimli blog

Müzik

TrackID™
    PlayNow™
    Müzik tonlarını destekler
    Mega Bass™
    Medya çalar
    Bluetooth™ stereo (A2DP)

İnternet

RSS veri kaynakları
    Web tarayıcısı
    NetFront™ Web Tarayıcısına Erişim

Eğlence

Media
    Video izleme
    Gerçek zamanlı video
    Java
    Radyo
    3 boyutlu oyunlar
    Bağlantı

PictBridge
    USB desteği
    USB taşınabilir bellek
    Bilgisayar senkronizasyonu
    Modem
    Bluetooth™ teknolojisi

Exchange ActiveSync®
    Anlık mesaj sistemi
    Ses kaydedici
    Otomatik metin girişi
    Resimli mesaj (MMS)
    Metin mesajı (SMS)
    E-posta

İletişim

Görüntülü arama
    Titreşim uyarısı
    Hoparlör
    Polifonik zil sesleri

Tasarım

Resim duvar kağıdı
    Navigasyon tuşu

Ajanda

Kayıtlar
    Zaman Sayacı
    Görevler
    Kronometre
    Telefon defteri
    Notlar
    Uçuş modu
    Takvim
    Hesap Makinesi
    Çalar saat

320x240 ekran
    2mp kamera
    Hspda & 3G
    Megabass
    Hoş Tasarım
    v.s v.s

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||

• Gary fx

fotoları gayet başarılı gözüküyor forumda 2 mplil modellerin paylaşım alanında çektiğiniz fotoları paylaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_25568928/tm.htm tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Eylül 2008; 8:16:04 >

Orjinalden alıntı: farukkk

Gary fx

fotoları gayet başarılı gözüküyor forumda 2 mplil modellerin paylaşım alanında çektiğiniz fotoları paylaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_25568928/tm.htm tıkla

Uygun bir zamanda paylaşırım elbette, hem yenilerini de ekleyeceğim, teşekkürler

• abi siyahı güzel alacaksan karasını al
    Bende samsung l700 aldım,fiyatına iyi gözükebilir ama alternatifleri çok.Öncelikle bende t650i de olduğu için k770i yi elemiştim 2.telefon olarak bu sebeple aynı fiyat aralığındaki sony ericsson telefonlrı düşünmemiştim ancak tek telefon olarak alacaklara bu model yerine sony ericsson modellerini öneririm.Gördüğüm kadarı ile telefonun özelliklerini,artı ve eksilerini paylaşmam gerekirse sizlerle aşağıdaki maddeler altında toplayabiliriz.
    Telefon klasik samsung menüsüne sahip bunlar 12 adet ikonla belirlenmiş.Bunları arama kaydı,rehber,müzik çalar,internet,mesajlar,dosyalarım,takvim,kamera,google,uygulamalar,alarmlar ve ayarlar.

telefonun artıları:
    Zerafeti: Bana göre hakikaten şık bir telefon bende gümüş rengi var,malzemesi sağlam ele duruşu ağırlığı şık bir telefon,görenlerin dikkatini çekiyor ve fiyatını duydukları zaman şaşırtıyor.
    kutu içeriği : 2 gb hafıza kartı ile beraber satılması bir artı olmakla beraber günümüz şartlarında 2gb karın 10-20 ytl arasında değişmesi önemini azaltmakta.Ancak rakibi 6300 a göre bu bir avantaj.Kulaklık+data kablosu ve şarjı zaten klasik samsunglardaki olanlardan,yalnız kutu içeriğinden kulaklık rengi beyaz çıkmakta.
    Şarj süresi : Diğer samsunglara göre şarjı kesinlikle daha iyi 3.gününde şarj yarı seviyeye geriledi (telefonu karıştırdım,1 saat radyo dinledim),çok kurcalanmazsa 4-5 günü bulabilir.
    3g: bu fiyattaki telefonlarda olmayan bir özellik rakibi 6300 dan daha öne çıkarıyor.
    Radyo (rds)+rss okuyucu : Bu fiyata göre olumlu ancak dediğim gibi bazı telefonlarda bu özellik mevcut
    Mesajlara müzik atanabiliyor.
    telefonun eksileri :
    Genel : Telefonda ugo menü olduğu için tema maalesef yok,ugoyu kullanmayanlar zorlanabilir.Telefonda 5 resim kullanılmakta.Kulaklık ve dış ses samsunglara göre beklentimin üstünde ancak sony ericssonlara göre biraz daha az.Tema olarak ugoyu seçerseniz beyaz renkli bir tema yazılarıda turuncu ve değişiklik yapamadım.Müzik çalar klasik samsunglardaki gibi (u600 örneği verilebilir) ancak en kötü özelliği streo ayarları maalesef yok,standart bir seçenek sunmuşlar yada ben bulamadım Bunun haricinde dışarı verdiği ses normal,eski samsunglardan iyi ancak tatmin etmeyebilir.
    Kısayollar telefonda mevcut ve değiştirilebiliyor ancak benim beğenmediğim bir özellik ana menüde sol taraf mesaj sağ taraf internet ayarlanmış ve maalesef değiştiremedim.Orta tuşa basarak menüye geçilebiliyor.Foto kalitesine geçecek olursak güneşli havalarda iyi flash desteğide mevcut ama öyle aman aman resimler çekmeyi beklemeyin çünkü autofokus yok ama rakibi 6300 a göre flash olması bile bir artıdır. Örnek foto koymuyorum ama fiyatına göre iyi diyebiliriz.2 mp çekimlerde zoomlama yapmıyor bunuda ek olarak söyleyeyim.Son olarak size oyunları söyleyebilirim,6 tane oyun koymuşlar ancak oyunlar demo başladıktan sonra oyunları keserek yüklemek isterseniz internete yönlendiriyor kabul etmezseniz sizi oyunun ana menüsüne döndürüyor.Ekran çözünürlüğü 240*320 olsa çok daha güzel olurdu kanaatimce 6300 a göre ekran çözünürlüğü eksik kalmış.

Genel olarak bu özellikler çerçevesinde fiyatı biraz daha düşük tutulabilir gerçi samsung olduğu için 1-2 ay içerisinde fiyat düşecektir yada 1000 kontör hediyeli kampanyalara dahil edilecektir.Netice olarak 6300 ile bu telefon arasında kalsaydım l700 iyi bir seçim olurdu ama 3,2mp,otofokuslu bir k770i arasında tercih yapsam düşünmeden k770i alırdım.Ancak düz ve keskin hatlı bir telefon,masaüstüne koyulunca şık bir telefonum olsun diyenler alabilir. Aldıktan sonra pişman oldunmu diye sorarsanız ben motorola v6 maxx ile bu model arasında kalmıştım hani içim gitmedi motorola almadığıma ama pişmanda değilim

• quote:

Orjinalden alıntı: the spooks

Peki;telefonun incelemesini + ve bulduğun yönleri yazarmısın @buzdan01
    arkadaşım ?

arkadaşım özür dilerim geç cevap yazdım maalesef telefonu sattım neden diye soracak olursanız eger çekim gücü inanılmaz derecede düşüktü bukadar kötü olacagını düşünmemiştim saygılarımla
  • samsung L700 aldım 2 gündür kullanıyorum. fiyat ve görünüş olarak mükemmel bir telefon. 6300 ile görünüş konusunda kıyaslamam bile. çelik kasa olması ve elinize aldığınızda verdiği sağlamlık hissi süper. özellik olarak piyasadaki rakiplerinden tek eksiği ekran çözünürlüğü. onun dışında artı özellikleri var. telefonu telefon gibi kullananlar için çok iyi bir seçim olur. sonuçta bu bir cep bilgisayarı yada dijital fotoğraf makinası değil. ama mp3 çalar olarak kullanabilirsiniz. kutu içeriğinde 2 gb kingston hafıza kartı olması büyük bir artı(piyasa fiyatı20/30ytl) radyosu kullanışlıve rds destekli. kulaklık kalitesi orta seviye. ilk izlenimlerim bunlar.
    kısaca kaliteli+sağlam+şık+uygun fiyat+kullanışlı bu özelliklerde bir telefon arıyorsanız ilk tercihiniz samsung L700 olmalı.

• slm arkadaslar bende samsun l700 aldım 2 gun once bence de telefon gayet ıyı ama bı soru sormak ıstıyorum eger bılen varsa ve cevaplarsa sevınırım benım telefonun ekranında DéQ gıbı bısey yazıyo ve ne yaptıysam onu yok edemedım acaba sızde de bole bı sıy cıkıyomu bılgılendırırsenız sevınıerım bırde tus kılıdı zamanı varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: bayredd

slm arkadaslar bende samsun l700 aldım 2 gun once bence de telefon gayet ıyı ama bı soru sormak ıstıyorum eger bılen varsa ve cevaplarsa sevınırım benım telefonun ekranında DéQ gıbı bısey yazıyo ve ne yaptıysam onu yok edemedım acaba sızde de bole bı sıy cıkıyomu bılgılendırırsenız sevınıerım bırde tus kılıdı zamanı varmı?

Bahsettiğin şey benimkinde yazmıyor kardeş.
    Bildiğim kadarıyla tuş kilidinin zamanı yok, otomatik\manual yapma özelliği var sadece..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.