Şimdi Ara

-YENİ- Samsung L700 (3G) 2 GB MicroSD Hediyeli <ANA TOPIC>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
119.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Electronics ince tip model serisinden kendi sınıfının standartlarını yükselten yeni Samsung L700 cep telefonunu duyurdu. Samsung L700 cep telefonu göz alıcı özellikleri kusursuz bir stil ile birleştiriyor. Samsung L700 cep telefonu Samsung’un sade tasarım çizgileriyle süslenmiş metal gövdeli model serisinde göz kamaştıran bir ürün. L700 sadece güzel tasarlanmamış aynı zamanda üst seviyede kullanım rahatlığı ve kolaylığı göz önünde tutularak biçimlendirilmiş. Telefonun ergonomik tuş takımı menüde kolay dolaşım ve rahat arama olanağı sunarken 2.1 inç (5.3 cm) büyüklüğündeki ekranı görsel ve eğlenceye yönelik içeriklerin mükemmel şekilde izlenmesini sağlıyor.

Mobil İzleyici
    Telefonunuzun çalınması ya da kaybolması durumunda, sizin kartınız yerine takılan SIM kart üzerinden sizin belirlediğiniz iki numaraya SMS ile otomatik bilgi verilmesidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

uGO Canlı Dünya
    Bulunduğunuz ülkeye göre otomatik olarak değişen, dinamik efektli arkaplan görüntüleridir. Türkiye İçin Ortaköy Camisi ve Boğaz Köprüsü görüntüsü geçerlidir.

▌Renkler : Metalik Gri
    ▌Boyutlar : 109 x 46 x 12,8 mm
    ▌Ağırlık : 110 gr
    ▌Ekran : TFT / 176x220 piksel / 262.144 renk
    ▌Ekstra : Metalik Kasa Kaplaması

▌Platform
    Tri-Band (GSM 900-1800-1900 MHz)
    3G Görüntülü İletişim (UMTS 2,1 GHz)
    Java MIDP 2.0
    uGo Dinamik Arkaplan
    Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi

▌İş Dünyası
    Döküman Görüntüleme (DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG, GIF)
    Yazıcı Bağlantısı (Pictbridge)
    SyncML ile PC senkronizasyonu
    Dosya Yöneticisi
    Uçak Modu (Şebeke sinyali kapalıyken diğer özellikleri kullanabilme)

▌Bağlantılar
    Bluetooth™ teknolojisi
    USB ile Bilgisayar Bağlantısı
    EDGE ile hızlı Internet
    GPRS Class 10
    WAP 2.0
    A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik)

▌Hafıza
    25 MB Dinamik Hafıza
    MicroSD™ Artırılabilir Hafıza
    1000 Kişi (5) Kapasiteli Telefon Defteri
    500 SMS Kapasiteli Mesaj Kutusu

▌Ses & Müzik
    Eller Serbest (Speakerphone)
    Ortam Sesi Kayıt
    Stereo FM Radyo (RDS Destekli)
    Polifonik 64 Zil Sesleri
    Müzik Çalar
    Dijital Güç Amfisi
    Ses Formatları: MIDI, MP3, AAC, AAC+
    RealOne Player

▌Fotoğraf
    2,0 Megapiksel Flaşlı Kamera
    1600 x 1200 Pixel Çözünürlük
    10x Dijital Zoom
    Efektler: gri / negatif / sepia / frame

▌Video
    Hafıza ile sınırlı Sesli Video Kaydedici Sesli Video Kaydedici (3GP)
    Video Oynatıcı (3GP)

▌Eğlence
    Yüklü Oyunlar (Yüklenebilir)

▌Mesajlaşma
    SMS (Akıllı T9 Desteği ile)
    EMS
    MMS
    E-mail (POP3 / SMTP / IMAP4 / SSL / TLS)
    Video Mesaj

▌Kişisel Bilgi Yönetimi
    Ajanda
    Takvim
    İş listesi
    Saat
    Dünya zamanı
    Alarm
    Kur çevirici
    Hesap makinası
    Kronometre
    RSS Okuyucu

▌Çağrı Yönetimi
    Titreşimli Uyarı
    CLIP-CLIR
    Arayan kişiye özel resim gösterme
    Gelen Arama Engelleme
    Ses Profilleri
    Kullanıcı grupları oluşturma
    Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
    Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
    Çağrı zamanı / çağrı ücreti

▌Kutu İçeriği
    Kullanım Kılavuzu
    Standart Pil
    Şarj Cihazı
    Kulaklıklı Mikrofon
    Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable)
    Bilgisayar Yazılım CD'si
    2 GB MicroSD Hediyeli!

fiyatı ortalama 270-280 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 12 Eylül 2008; 22:41:47 >

•  -YENİ- Samsung L700 (3G) 2 GB MicroSD Hediyeli <ANA TOPIC>

Orijinalden alıntı: Atl@s

Bu telefonu bugün satın aldım, Nokia 6300 ve bunun arasında kaldım ama 2gb hafıza kartı beni bu telefona yönlendirdi, 6300a göre daha ucuz ve tasarım olarak da oldukça cezbedici bir telefon. Biraz büyük olduğunu da söyleyebilirim. Hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 11 Eylül 2008; 19:02:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary fx

Bu telefonu bugün satın aldım, Nokia 6300 ve bunun arasında kaldım ama 2gb hafıza kartı beni bu telefona yönlendirdi, 6300a göre daha ucuz ve tasarım olarak da oldukça cezbedici bir telefon. Biraz büyük olduğunu da söyleyebilirim. Hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gary fx

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeşim hayırlı olsun L700, bende senin gibi 6300 mı bumu diorum.. ekran çözünürlüğü düşük görünüyor. dışa mp3 sesi nasıl, hangi telefona benzior mp3 sesi, beni bilgilendirirsen sewinirim yrn almam lazım telefonu çünkü? şimdiden tşkrler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreblond -- 12 Eylül 2008; 1:52:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

kardeşim hayırlı olsun L700, bende senin gibi 6300 mı bumu diorum.. ekran çözünürlüğü düşük görünüyor. dışa mp3 sesi nasıl, hangi telefona benzior mp3 sesi, beni bilgilendirirsen sewinirim yrn almam lazım telefonu çünkü? şimdiden tşkrler..

Alıntıları Göster
    Atl@s sağolasın, teşekkürler. Bilgileri paylaştığın için de sağol..

quote:

Orjinalden alıntı: emreblond

Sağolasın kardeş, valla ben şu an memnunum, telefonumun 2.günü ve iyiki almışım diyorum, dış görünüşü hoşuma gitti. Ses güzel, birkaç müzik dinledim, bence güzel, ama şunu söyliyim ben telefonlardan iyi anlayan biri değilim. Bu 3.telefonum henüz ve ilk defa bu kadar özellikli bir telefon kullanıyorum.

Ama piyasaya yeni çıkan telefonların da ne gibi özellikleri olduğunu araştırarak aldım. Benim için fiyatı da uygun oldu. 6300dan ucuz.. Eğer ikisi arasında kaldıysan telefoncuda ikisini çıkarttır ve karşılaştır, kendi gözünle görüp sesini dinlemende fayda var. O zaman daha iyi olur senin için. Ben şu an keşke 6300 alsaydım demiyorum. İçim rahat.. Tabi nokia gibi symbian özelliği yok ama bu benim için çok da önemli değil. Telefon gayet kullanışlı ve güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 12 Eylül 2008; 15:30:26 >

• quote:

Atl@s sağolasın, teşekkürler. Bilgileri paylaştığın için de sağol..

quote:

Sağolasın kardeş, valla ben şu an memnunum, telefonumun 2.günü ve iyiki almışım diyorum, dış görünüşü hoşuma gitti. Ses güzel, birkaç müzik dinledim, bence güzel, ama şunu söyliyim ben telefonlardan iyi anlayan biri değilim. Bu 3.telefonum henüz ve ilk defa bu kadar özellikli bir telefon kullanıyorum.

Ama piyasaya yeni çıkan telefonların da ne gibi özellikleri olduğunu araştırarak aldım. Benim için fiyatı da uygun oldu. 6300dan ucuz.. Eğer ikisi arasında kaldıysan telefoncuda ikisini çıkarttır ve karşılaştır, kendi gözünle görüp sesini dinlemende fayda var. O zaman daha iyi olur senin için. Ben şu an keşke 6300 alsaydım demiyorum. İçim rahat.. Tabi nokia gibi symbian özelliği yok ama bu benim için çok da önemli değil. Telefon gayet kullanışlı ve güzel..

Alıntıları Göster
    telefon sıfır olduğu için telefoncu açmıyor telefonu, deneme şansım yok yani =) nyse teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreblond

telefon sıfır olduğu için telefoncu açmıyor telefonu, deneme şansım yok yani =) nyse teşekkürler..

Alıntıları Göster
    quote:

Anlıyorum ama alacağın telefonu körü körüne almak istemezsin, ben bakmıştım farklarına

• quote:

quote:

Anlıyorum ama alacağın telefonu körü körüne almak istemezsin, ben bakmıştım farklarına

Alıntıları Göster
    6300 de flaş yok L700 de var. Şimdilik ihtiyaç yok ama L700 3g bu arada.

Arkadaşlar telefonu görmenizi tavsiye ederim şekil tasarım 100 basar 6300 'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 13 Eylül 2008; 19:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Alıntıları Göster
    Bende en baştaki var, gerçekten güzel tasarlanmış..

• quote:

Bende en baştaki var, gerçekten güzel tasarlanmış..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,ben yeni üye oldum bu flatformda olmaktan mutluyum...

Orta sınıf kullanıcıları için gayet hoş ve özellikli bir telefon.
    Üstelik telefon yeni çıkmış olmasına rağmen uygun fiyat'lı(279ytl)
    Tasarımıda gayet ilgi çekici

Samsung L700 ün Kısaca Benzerlerine Göre Artı Yönleri:
    +Gayet şık ve ince tasarım
    +3g Görüntülü Konuşma
    +2.1' Ekran
    +960mAh Pil ve 3.4 saat konuşma süresi,307 saat kullanım süresi
    +Yazıcı çıktısı (PictBridge)
    +Business & Office programları
    +MicroSD™ memory ve (maksimum 8GB)

Samsung L700 ün Kısaca Benzerlerine Göre Eksi Yönleri:
    -176 x 220 ekran çözünürlüğü
    -Auto fokus özelliğinin bulunmaması

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

evet 6300 ün tahtını sallıycağını ve bu konunun sayfalarca süreceğine eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

evet 6300 ün tahtını sallıycağını ve bu konunun sayfalarca süreceğine eminim

Alıntıları Göster
    Atl@s
    arkadaşıma katılıyorum,telefon çok şık kullanışlı ve 6300 dan daha iyi 3G ve 8gb hafıza boyutu var
    Arkadaşlar bu cihazı alanlar nasıl memnunlarmı cihazdan incelemesini yapamazmıyız ?

|| AMD Ryzen 5 3600 || Msı B450 Gaming Plus Max || HyperX 16GB 3200MHz || Gigabyte Gtx 1660 Super || Samsung 970 Evo Plus 500GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Seagate BarraCuda 2TB 256MB || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || Corsair VS550 || Cooler Master HYPER H410R RGB ||

||MSI B450 Gaming Plus - Ryzen 5 2600 - 8GB 3000Mhz Ram - Sandisk SSD Plus 240GB - Asus R7250-1GD5 - FSP 350W Psu||

• quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

Atl@s
    arkadaşıma katılıyorum,telefon çok şık kullanışlı ve 6300 dan daha iyi 3G ve 8gb hafıza boyutu var
    Arkadaşlar bu cihazı alanlar nasıl memnunlarmı cihazdan incelemesini yapamazmıyız ?

Alıntıları Göster
    +1000

quote:

Orjinalden alıntı: the spooks

Atl@s

• quote:

+1000

quote:

Orjinalden alıntı: the spooks

Atl@s

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün Samsung L700 ü inceleme fırsatı buldum(elektronik mağazada) çok hoşuma gitti,6300'a On basar bence , kısaca izlenimlerimi söyliyim :
    çelik tasarımlı çok ince sağlam gövdeye sahip,ekranın büyüklüğü yeterli bir düzeyde ve telefon oyuncak gibi durmuyor insanın alınası geliyor...
    Benim şuanki görüşlerim bunlar bugün satın alıcaktım ama kararsızım.. Sonyericsson k770i ile Samsung L700 arasında kaldım,fiyatları hemen hemen aynı!kararsızlığımın sebepleri şunlar:

Sonyericsson k770i:
    +3.2mp ,otofokuslu kamera
    +Batarya süresi

-2007 çıkışlı
    -1.9' ekran
    -2gb'a kadar m2 hafıza
    -alırken 512mb hafıza veriliyor

Samsung L700:
    +Yeni(2008, 2.Çeyrek)
    +Çok ince şık ve kullanışlı bir telefon izlenimi...
    +8GB'a kadar(microSD & SDHC)
    + 2.1 inç ekran
    +Ofis Döküman Görüntüleyiciler
    +2Gb hafıza hediyeli...

-2mp otofokussuz kamera-176X220

Arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz.Şimdiden Teşekkürler

• Samsung L700 alan arkadaşlarımız.Telefonun nasıl fotoğraf çekimi var? Fotoğraf koyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

Samsung L700 alan arkadaşlarımız.Telefonun nasıl fotoğraf çekimi var? Fotoğraf koyalım
    Buyrunuz, az önce çektim, 1600x1200

http://m.yollayap.com/b28/870024665.jpg

http://img141.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0021me4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary fx -- 15 Eylül 2008; 15:14:46 >

• quote:

Buyrunuz, az önce çektim, 1600x1200

http://m.yollayap.com/b28/870024665.jpg

http://img141.imageshack.us/my.php?image=fotoraf0021me4.jpg

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefon usbden de şarj oluyor..

• quote:

Arkadaşlar bu telefon usbden de şarj oluyor..

Alıntıları Göster
    Arkadaş lar Samsung L760 kullanıyordum sattım.Kamerası 2mp olmasına rağmen çok kötü fotoğraf çekiyodu.Ve nokia ve sony kadar çekmiyordu.Konuşmak için bazen yer deiştiriyordum.

L700 kullanan arkadaşlar fotograf ve video çekimi hakkın da yorum yaparlarsa memnun olurum.6300 da flash yok 17milyon renk var.L700 den daha iyi ekran çözünürlüğü olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca L700 de diğer samsung Modelleri gib şebeke problemi yaşanıyormu.Yani çekim gücü nokia ve sony modellerine göre nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Arkadaş lar Samsung L760 kullanıyordum sattım.Kamerası 2mp olmasına rağmen çok kötü fotoğraf çekiyodu.Ve nokia ve sony kadar çekmiyordu.Konuşmak için bazen yer deiştiriyordum.

L700 kullanan arkadaşlar fotograf ve video çekimi hakkın da yorum yaparlarsa memnun olurum.6300 da flash yok 17milyon renk var.L700 den daha iyi ekran çözünürlüğü olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca L700 de diğer samsung Modelleri gib şebeke problemi yaşanıyormu.Yani çekim gücü nokia ve sony modellerine göre nasıl?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Samsung L700 ün kendi sitesinden,özelliklerine bakmak için lütfen tıklayın:

http://nordic.samsungmobile.com/eng/wcms/products/phones/phonedata/specification/NR-SGH-L700.jsp

@Gary fx adlı arkadaşım başka resimlerde(sokak resimler & düz resim olsa iyi olur) koyarmısın,makro çekimleri nasıl?telefonunu inceleyip bizi bilgilendirirsen seviniriz.Teşekkürler?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.