Şimdi Ara

Yeni Şampiyon Fikrim: Glacial - Buz Büyücüsü(Freijord)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz böyle canım sıkıldıkça şampiyon tasarımları yapıyorum ve bu 3.ncüsü olucak. İlk şampiyon tasarımım Blow oldukça beğenilmişti ama gereksiz op bulunmuştu. İkincisinde ise konsept ile skillerin alakasız olduğu yönünde bir eleştiri almıştım. Bu sefer hem dengeli hem de konsepte ile skillerin birbiriyle bağlantılı olduğu bir şampiyon tasarımı yapmaya çalıştım. Saçma da olsa her birine isim vermeye çalışıyorum. Şimdi dilerseniz şampiyonu ve skillerini tanıtalım:

Glacial elinde buzdan bir asası olan bir şampiyondur. Auto attackları melee dir.

Pasif - Buz Kırıcı: Glacial dondurduğu rakiplere düz vuruş ya da buz topu kullanırsa 20 + (şampiyonun seviyesi * 10) gerçek hasar verir ancak buzu kırmak donma eylemini sonlandırır. Aynı şampiyon üzerinde 7 saniye boyunca 2.kez kullanılamaz

Q - Buz Topu: Glacial çarptığı ilk hedefi 1.5 saniyeliğine donduran bir buz topu atar. Dondurmak sersemletmeye eşdeğerdir. Bir rakip şampiyona çarparsa 4 saniye içersinde 2.kez kullanılabilir. Rakip şampiyon donmuş haldeyken kullanılırsa buzu kırar

Hasar: 50/75/100/125/150(%+30 ap)
    Mana: 50/55/60/65/75
    Bekleme Süresi: 10 saniye

W - Buz Duvarı: Glacial yatay bir duvar oluşturur ve bu duvar yetenekleri engeller ve içinden de geçilemez(Yasuo ve anivia nın w sinin birleşimi gibi düşünebilirsiniz)

Mana: Tüm seviyelerde 100
    Bekleme Süresi: 30/29/27/24/20

E - Buz Halatı: Glacial buzdan bir halat fırlatır ve kendini çarptığı ilk rakibe doğru çeker, duvarlara da fırlatılabilir. Rakibe çarparsa hasar da verir ve yavaşlatır(threshin q su gibi düşünün)

Hasar: 50/75/100/125/150{+%50 ap)
    Mana: 75/80/85/90/100
    Bekleme Süresi: 20/19/18/17.5/15
    Hareket Hızı Düşürme: %25/35/45/60/75

R - Buz Hortumu: Glacial rakiplerini 1 saniyeliğine havaya savuran ve sonrasındaki 1 saniyeliğine donduran bir hortum oluşturur. Donan rakiplere buz topu atılırsa buzları kırılır.

Hasar: 150/250/350(+%40 ap)
    Mana: Tüm Seviyelerde 100
    Bekleme Süresi: Tüm Seviyelerde 120

Diğer şampiyon tasarımlarım:

Blow - Hiçlik Savaşçısı:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98966394

Hidden - Bordo Bereli:https://forum.donanimhaber.com/yeni-sampiyon-fikrim-hidden-bordo-bereli--121537656

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 9 Ocak 2017; 20:13:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence heronun ismi anivia olsun daha güzel olur

• Aşırı op o yüzden bamlardım

• Chill Man kullanıcısına yanıt
    Aniviaya çok fazla benzer bir yanı yok bence, sadece w si biraz benziyor o kadar.

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Yine mi op olmuş, ap ratioları da 0.3 0.4 gibi değerlere çektim fazla op olmasın diye. Nereden kısılmalı sizce

• Şaka yapıyorum kanka çaktırma

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Aniviaya çok fazla benzer bir yanı yok bence, sadece w si biraz benziyor o kadar.

Pasif ve q su da benziyor

Edit pasif anivianın pasifine değil ama şu donmuş rakiplere fazla vurmasına benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 13 Aralık 2016; 21:44:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ap ratiolarını falan belirlemek zorunda değilsin şampiyom tasarlarken. Bi de buz kırılınca stun bitiyor mu? O olay çok saçma olmuş kırma olayı ne işe yarıyor anlamadım.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Belirlemeyince eksik hissediyorum kendimi nedense

Buzu kırınca 20 + seviye * 10 gerçek hasar veriyor. 18.seviyede 200 felan vuruyor sanırım. Aynen buzu kırınca stun bitiyor. Doğru zamanda kırarsan ufak bir ödülün oluyor diyebilirim

• Çok yaratıcıymış karşim.
    Ayrıca hali hazırda lissandra var bu temada
  • E sini kaygan alan olarak değiştirebilirsin yani içindeyken hareket komutlarını rastgele yönlerde çalıştıran buz alanı gibi.
  • Her 8 saniyede bir rakibi 1.5 sn dondurmak çok OP bir yetenek.
    Ama şampiyonu gözümde canlandırdım. Toplanede harikalar yaratabilirim. Gelsin bu yana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

Her 8 saniyede bir rakibi 1.5 sn dondurmak çok OP bir yetenek.
    Ama şampiyonu gözümde canlandırdım. Toplanede harikalar yaratabilirim. Gelsin bu yana :)

Yok hocam pasifi rakibi dondurmuyo, q ile dondurduysan donma etkisi bitmeden düz vuruş ya da bir q daha atarsa buzu kırıp 20 + şampiyonun seviyesi * 10 kadar gerçek hasar veriyor.

Bu arada ne yönden harikalar yaratırsınız merak ettim.

• Qnq yasuo onu da döver.

• Niye böyle bir işsizlik peşindesin anlamadım.
  • Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Bazen böyle çok canım sıkılıyo yapacak hiçbirşey bulamıyorum o yüzdendir bu işsizliklerim

• Sadece q su ve ultisi hasar atıyor ve ap raitoları düşük. Nası hasar çıkartıcak adamı öldürcek kadar anlamadım.
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    Q su 2 kez kullanılabiliyor ayrıca pasifi az da olsa hasar çıkarıyor

• Esinin de hasar atması gerek bence. 2 tane hiç hasar atmayan skill çok zayıf yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.