Şimdi Ara

Yeni Şampiyon; Darius, the Hand of Noxus (Turkce Altyazili Spotlight Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
8.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Perioisis

Dostum, şampiyon tanıtımını hazırladığın için teşekkür ederim ama bu şampiyondan bana iş çıkmaz. Hala solo top oynayamayan bir insanım. He ormancı olur mu, olur ama ben onu da pek ii yapamadığımdan büyücü bekelesinde kalabilirim...

Not: yardımcı zaten çıkartmıyorlar(oyuncusu az olana ne gerek var mantığı)

şampiyon Doğru Hasarı olduğundan hoş ve ulti ile son vuru yapmak gerçekten insanın hoşuna gider olmazsa bir birim daha aynısından koyar yanındakine, baktı olmuyor kaçar :P

Bi yarısı öz türkçe diğer yarısı ingilizce olmuş.
  • Metin 2 den fırlamış gibi.
  • http://www.wallpaper4me.com/images/wallpapers/KAZuyamishima_1280x1024-437773.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balderesi -- 19 Mayıs 2012; 0:36:38 >
  • Jungle iyi yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FisherFish

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Ben demiştim bir önceki konularda riot politası işte kopya championlar çıkarıyor hiçbir skill görüntüsünde özen yok skiller özensiz alıştık artık keşke ayda bir kere champ çıkarsa ama özenilerek yapılsa.

Arkadaşım ne istiyorsun çözemedim,tek elinde muz tek elinde mısır sapıyla fil süren zenci penguen falan mı çıkarıcaklar ?bilmem kaç adet champ var,bulması kolay şey değil,empati yapın az,ordan konuşması kolay zaten.
    Ayrıca,champları değişik şeyler yapalım,çok yaratıcı olsun diye yapmıyorlar.Biraz kullanışlı olması gerekiyor,her hangi bir görevde yer edebilmesi gerekiyor,skillerinin görünüşü şeklinden daha çok farm kill almayı rahatlatacak skiller olması gerekiyor,sonrada yok olmamış bu,yok bu çöp yok o çöp.

pengueni bi payintte yapayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulti op
  • quote:

Orijinalden alıntı: FisherFish

quote:

Orijinalden alıntı: Perioisis

Dostum, şampiyon tanıtımını hazırladığın için teşekkür ederim ama bu şampiyondan bana iş çıkmaz. Hala solo top oynayamayan bir insanım. He ormancı olur mu, olur ama ben onu da pek ii yapamadığımdan büyücü bekelesinde kalabilirim...

Not: yardımcı zaten çıkartmıyorlar(oyuncusu az olana ne gerek var mantığı)

şampiyon Doğru Hasarı olduğundan hoş ve ulti ile son vuru yapmak gerçekten insanın hoşuna gider olmazsa bir birim daha aynısından koyar yanındakine, baktı olmuyor kaçar :P

Bi yarısı öz türkçe diğer yarısı ingilizce olmuş.

• ultiyi gördümde... true damage vuran ve öldürdüğünde cooldown ı yenilenen bir ulti.. biriktirmeye başlıyorum
  • Kafa kesen hero geldi.
  • ultisi ile teamfightlarda iyi bir üstünlük kuracağına inanıyorum
  • Bayıldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir cleaner olmuş.Team fighta geç gelip pat diye penta alma potansiyeline sahip , akali katarina misali.
  • ulti yeni bir katarina vakası yaşatabilir. Kastırmamak lazım. Pentaya bu kadar yakın bir AD şampiyonu korkutucu gözüküyor.
  • Hero fazlasıyla op. Çıktıktan 2-3 hafta sonra nerf yer bu yüzden çıktığında alın sonrasında pek etkili olmayacak diye düşünüyorum. Genel Riot stratejisi; imba hero çıkart 2 hafta rp satışlarıyla para kır 2 hafta sonra heroyu nerfle=)
  • sonunda ad dps oftank cıktı be sonunda
  • çok başarısız bi tasarim natilusmuydu onunki gibi kocaman bi kılıç balta karışımı bişey daha iyisi yapılabilirdi baştan savma olmuş çok
  • Olaf ile varus karışımı gibi geldi bana varusun o ok olayını bunda kullanmışlar stack gibi o.O ama ulti Op Harbiden
  • her Ad champ gibi bu da beni heyecanlandırdı yahu pbe'de açıp oynama fırsatı bulamadığım için champion hakkında atıp tutmak istemem fakat düşündüğüm kadarıyla..

artı yönleri ;

() true damage.
    () ultimate 'inin Cd sıfırlaması.
    () düşman yakalamada kolaylığı. (E skill i ve W skill'in pasifi)

eksi yönleri ;

() kaçmakta zorluk çekebilir. ( topuklama spell i şart gibi )
    () CC'lere karşı zayıf kalır.
  • Skin spothlight eklendi
  • True damage ve öldürdüğünde CD si sıfırlanan bi ulti.5 Ulti = Penta ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.