Şimdi Ara

Yeni Renault Clio Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
11.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yandaşlarının ve aktrollerin doymak bilmeyen dipsiz işkembelerinin ceremesi bize yükleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2016 model 2017 çıkışlı makyajlı kasa Clio icon 1.5 dCi 90HP aracım var. Daha 22.000km olmadı.

Şimdi eşdeğer Clio almak istediğim zaman. Elimdekini 90-95.000TL'ye satsam üzerine 65-70.000TL daha koymam lazım aynı aracın yenisini almak için. Ya da ikinci eldeki çakallar gibi yeni kasanın 30bin TL altını yani 130.000TL yazmam lazım aracımın fiyatını.

Elimdeki dizel Clio'mun kıymetini bilip posası çıkana kadar kullanacağım sanırım. Sıfır araç almak hep içimde bir ukde olarak kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Tamam dostum sen 159 bin tl ye manuel vites clio al

Alıntıları Göster
    Kim dedi ki clio alacağım diye? Kendi kendine çalıp oynayanlar bitmedi bu forumda. Clio alınmaz ama 2015 focus hiç alınmaz. O paraya o modellerde d segment araba alır adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Yeni kasa boş 0 km clio 9600 euro diyor

https://www.autoscout24.com.tr/teklifler/renault-clio-life-sce-72cv-nuevo-benzin-beyaz-0987439c-ed80-482c-adba-4293fe7faa3b?cldtidx=15
    Resmen düdükleniyoruz, hem de öyle böyle değil.

• birde buna heryıl 2000tl vergi 2000tl kasko 1000 sigorta ödenecek.

• Sene sonu en çok satan arabalar listesinin başında yine fiat egea:))

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Yalnız hesap yapınca fiyat normal çıkıyor. Kdv+ötv + döviz kuru. 10 bin euro desek 65 bin tl +45 bin tl de vergi var =110 bin tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki yerli ve milli arabamiz piyasaya bu yil çıksa 100 bin liranin uzerinde olacak. Maşallah barekallah.

• 1.0 TCe 100 bg Benzin CVT Icon 140.500 TL
    fiyatı yüksek olmasa çok iyi seçenek.
    reno da cvt ye geçti. bu şanzımandan ölü hissini kaldırsalar bütün şanzımanları siler atar.

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Hayır, çünkü orada da vergi var ve ilandaki fiyat vergili fiyatı.
    Passat zannediyorum 26000 euro fiyatı var ve burada da 28000 euro.
    Bunun açıklaması şu aslında; Giriş versiyonun fiyatını yüksek yazıp müşteriye az bir farkla hem turbo hem de otomatik vitesi satacaklar.
    Filoya da 70 bine dayayacaklar giriş seviyesini.
    Filo da bunu kabul edecek seve seve çünkü 3 sene sonra arabaları elden çıkarırken liste fiyatı pahalı görünen aracı ikinci elde galericiler le eritecekler.
    Normal kullanıcı için fiyatlar uçuk.
    Golf 8'i samimiyetle söylüyorum 149 bine bekliyorum.
    149 veya 159'a getirecekler. Merakla bekliyorum.

• Artık eskı zamana sankı gerı dondü ülkemız bır araba parası bır evlen aynı Türkıyede odedıgıız vergılerde cabası wallahai ....
  • Clio'ya 100.000tl bayılmak da ne bileyim ya...
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    İlandaki telefon numarası İspanya'ya ait. +34 kodlu.

Renault İspanya sayfasına girince minimum fiyatlı yeni Clio'nun fiyatının 11.038 euro olduğunu görüyoruz.
    www.renault.es
    Nuevo CLIO - Coche urbano 5 estrellas Euro NCAP - Renault
    https://www.renault.es/turismos/clio.html

İspanya'nın KDV'si %21. Düşersek 9122 euro yapıyor. Bizdeki vergisiz fiyattan pek bir farkı yok.

• Peugeot 2008'in fiyatlarını görünce Clio baya uyguna gelmiş görünüyor. Teknoloji olarak dolu dolu bir araba. Şubatta beklediğim Golf gelmezse düşünebilirim.
  • 111 bin liraya bomboş manuel clio. Şaka gibi.

• 1.3 olanını düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

2016 model 2017 çıkışlı makyajlı kasa Clio icon 1.5 dCi 90HP aracım var. Daha 22.000km olmadı.

Şimdi eşdeğer Clio almak istediğim zaman. Elimdekini 90-95.000TL'ye satsam üzerine 65-70.000TL daha koymam lazım aynı aracın yenisini almak için. Ya da ikinci eldeki çakallar gibi yeni kasanın 30bin TL altını yani 130.000TL yazmam lazım aracımın fiyatını.

Elimdeki dizel Clio'mun kıymetini bilip posası çıkana kadar kullanacağım sanırım. Sıfır araç almak hep içimde bir ukde olarak kalacak.
    Olacağı o. 2018 dizel boş paketler 90 civarında geziyor en ucuz dizel 150 olduğunu düşünürsek 2018 modeller en az 100.000 oldu bile.

• Forza kullanıcısına yanıt
    Devlet vergi alırsa 250+ diyelim

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    Arabayı Türkiye’de üretip Avrupalı’lara özel güvenlik donanımlarını en düşük modelde standart yapıp bizde bunu Icon’da, o da opsiyonel olarak koymalarına ne diyorsun? Benim en büyük şikayetim bu.

• Captur ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.