Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.432
Cevap
68
Favori
560.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metemym

Hocam ben osram nb serisine bakmıştım başka bir forumda arkadaşlar önermişti h7 ve h1ler kullanılıyor yanılmıyorsam.

Valla hocam şu saatten sonra özellikle reanultdan kaçınmaya çalışacam ve honda, toyota, nissan arasında dönüyorum.
    Hocam çok teşekkür ediyorum hemen bu modelleri araştıracağım.Anladım umarım gönlünüze göre araç bulursunuz da içinize siner, benim naçizane önerim Golf 7yide listenize alın,temiz ikinci ellerine bakın derim ben çok memnunum Golf'ten.Şimdiden hayırlısı olsun diyelim hocam.
  • seymenn S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ötv muafiyetiyle alacağım için düşünülebilir ama rapor işi hallolduktan sonra başlayacam tam gaz araştırmaya :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben osram nb serisine bakmıştım başka bir forumda arkadaşlar önermişti h7 ve h1ler kullanılıyor yanılmıyorsam.

Valla hocam şu saatten sonra özellikle reanultdan kaçınmaya çalışacam ve honda, toyota, nissan arasında dönüyorum.

Valla bende kia sportage ve hundai x35i baktım çok hoşuma gitti fakat bezinli ve otomatik çok yakıyor.
  • İx35i bizim bir arkadaş alacak yakın zamanda sıvı lpg sistemi taktıracakmış onun sonucuna göre belki olabilir :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila Khan

Capture 53 bin fiyat cekiyor baya tuzlu peki yeni gelecek olan SX4 de ilaveten neler olacak bilginiz var mi ve en üst modeli kac lira olacak ?
    Slm arkadaşlar
    Aralık 2013 den bu yana Captur 1.2 tce edc touch (fildişi) kullanıcısıyım. Aracımdan aşırı memnunum. Şu an 1500 km'de yakıt tüketimi ortalama (ş.içi ağırlıklı) 7,8 dir. Fakat 5000 km den sonra düşecektir.
    Aracıma LPG uygulaması yaptırmak istiyorum. Fakat atmosferik motor olmadığı için biraz endişeliyim.
    Sizlerden ricam şu: Tce motora Lpg taktıran varsa memnuniyet, yakıt tüketimi, performans konusunda bilgi verirse memnun olurum. Forum sitelerinde tatmn edici bir cevap bulunmamaktadır.
    Teşekkürler
    Zaten oldum olası bu renault grubunda mercekli far var ise ışıkların yetersiz olduğundan şikayetçiyim. Demek bu problem hala daha giderilmemiş. Bu far yüzünden ceza bile yemiştim vakti zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altan_35

Zaten oldum olası bu renault grubunda mercekli far var ise ışıkların yetersiz olduğundan şikayetçiyim. Demek bu problem hala daha giderilmemiş. Bu far yüzünden ceza bile yemiştim vakti zamanında.
    Evet bizim ilk Renault deneyimimiz oldu ve akşam yolculukları işkence resmen, Megane ve Clio 4 sahiplerinden de benzer şikayetler okudum forumlarda. Hala güçlendirmek için alternatif araştırıyorum night breaker plus ampulunu öneren kullanıcılar olmuş , servise danışıp uyumlu modelini taktırıp denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seymenn

Evet bizim ilk Renault deneyimimiz oldu ve akşam yolculukları işkence resmen, Megane ve Clio 4 sahiplerinden de benzer şikayetler okudum forumlarda. Hala güçlendirmek için alternatif araştırıyorum night breaker plus ampulunu öneren kullanıcılar olmuş , servise danışıp uyumlu modelini taktırıp denemeyi düşünüyorum.
    Arkadaşlar bende sürekli uzun yola gidiyorum farla la ilgili hiç bir mesafe problemim olmadı.Hem de farklı araçlarla gitmeme rağmen farları hiç yadırgamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYMET -- 8 Mart 2014; 10:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYMET

Arkadaşlar bende sürekli uzun yola gidiyorum farla la ilgili hiç bir mesafe problemim olmadı.Hem de farklı araçlarla gitmeme rağmen farları hiç yadırgamadım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sürücü koltugunda rahat edemeyen bir ben mi varım?
    en rahat oldugum pozisyonda illa ki bacaklarım konsola değiyor. boyum 1.73 , çok geriye aldıgımda vites koluna uzak kalıyorum. öne aldıgımda dizim değiyor. çok indirirsem koltugu bu sefer de içeri gömülüyorum. bi türlü uygun ayarı bulamadım. bir de koltuk bence çok rahat değil. daha önce hiçbir kullandıgım arabada boyle rahatsız hissetmemiştim. Ki daha kötü arabalar olmasına rağmen...
    direksiyonu yukarı kaldırsam bile konsol yine dizime değiyor o da çozum olmadı.

• Shinu S kullanıcısına yanıt
    Koltukla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım (boyum 1.80) captur ile iki kez uzun yol yaptım; rahat, yorucu olmayan yolculuklardı...
    Evet daha doğrusu ses problemleri diyelim.. Asfalt dışındaki tüm yolarda arka taraftan bagaj kapağından sanırım bi zangırdama sesi geliyor ayrıca uzun yolda hız ve devir göstergelerinin etrafındaki krom çerçeveler de ses yapıyor.. Malzeme kalitesi çok yetersiz geliyor bana. Ayrıca kış başızndan beri yakıt tüketimi çok arttı: şehir içi 8,5-9 lt yakıyor şehir dışı da 6,5 lt yakıyor.Aracım 1.2 Turbo Otomatik vites ilk aldığımda şehir içi 7,5-8 lt şehir dışıda 5,5-6 lt yakıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetal

Evet daha doğrusu ses problemleri diyelim.. Asfalt dışındaki tüm yolarda arka taraftan bagaj kapağından sanırım bi zangırdama sesi geliyor ayrıca uzun yolda hız ve devir göstergelerinin etrafındaki krom çerçeveler de ses yapıyor.. Malzeme kalitesi çok yetersiz geliyor bana. Ayrıca kış başızndan beri yakıt tüketimi çok arttı: şehir içi 8,5-9 lt yakıyor şehir dışı da 6,5 lt yakıyor.Aracım 1.2 Turbo Otomatik vites ilk aldığımda şehir içi 7,5-8 lt şehir dışıda 5,5-6 lt yakıyordu..
    Arkadaşlar aracın benzin göstergesi sürekli full gösteriyor hiç inmiyor bunun sebebi nedir ? Sıfır aldığımızdan dolayıdır bir süre sonra normale döner,kalibre olur dedim ama dönmedi geçen hafta tekrar depoyu 100tl vererek fullettim o günden bu güne hala full gösteriyor. Bir diğer sorum da arabayı ilk çalıştırdığımda motor suyu uyarı işareti yeşil renkte yanıyor ve bir süre kullandıktan sonra sönüyor bu normal midir ?

Yaklaşık bir 14 15lt kadar benzinde full gösteriyor benim araba kalan kısmı da hızla ilerliyo

• metemym kullanıcısına yanıt
    İlgin ve hızlı cevabın için teşekkür ederim hocam.Bir süre daha yakıt almadan devam edeyim belki benim de sizin dediğiniz gibi sonradan düşer gösterge.Peki diğer bahsettiğim uyarı ışığı sizde de yanıyor mu hocam ? Eğer becerebildiysem bahsettiğim uyarı ışığı şu aşağıda linkte görünen işaret, ama kırmızı değil yeşil yanıyor.
    http://img835.imageshack.us/img835/581/tempstru.gif
  • O motor soğuk işareti hocam. Biraz km yapınca kaybolacaktır

• quote:

Arkadaşlar aracın benzin göstergesi sürekli full gösteriyor hiç inmiyor bunun sebebi nedir ? Sıfır aldığımızdan dolayıdır bir süre sonra normale döner,kalibre olur dedim ama dönmedi geçen hafta tekrar depoyu 100tl vererek fullettim o günden bu güne hala full gösteriyor. Bir diğer sorum da arabayı ilk çalıştırdığımda motor suyu uyarı işareti yeşil renkte yanıyor ve bir süre kullandıktan sonra sönüyor bu normal midir ?

Benim benzin göstergemdede tam tersi olmuştu ibre benzin almama rağmen hep ceyrek depo gösteriyordu. Servis kart takılı iken benzin almayın dedi.Serviste tekrar yazılım gibi bir şey yüklediler 10-15 dk da düzellettiler.
    Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYMET

quote:

Benim benzin göstergemdede tam tersi olmuştu ibre benzin almama rağmen hep ceyrek depo gösteriyordu. Servis kart takılı iken benzin almayın dedi.Serviste tekrar yazılım gibi bir şey yüklediler 10-15 dk da düzellettiler.
    Bilgilerinize.

Alıntıları Göster
    Merhaba Captur sahibi arkadaşlara bir sorum olacak. Yeni Clio 1.5 90 beygir Icon sahibiyim. Aracımı satıp Captur almak istiyorum. Bagaj biraz daha geniş araç yüksek, arka koltuklar raylı v.s özelliklerinden dolayı tercihim bu yönde. Bebeğimizle clio ufak gelmeye başladı bize. Hem clio hem captur u karşılaştırırsak değer mi araç değiştirmeye. Mesela Nissan Juke da düşündüm ama aracın iç hacmi o kadar ufak bagajı falan o kadar yetersiz ki eski aracım toyota yarisle bile karşılaştırılamaz.

Bir de yılda 15 bin km yol yapıyorum maksimum, acaba 0.9 tce mi 1.5dci mı olmalı motor. 2. eline baktığımda 0.9 motorlu capturlar 47-48 bin, 1.5dci lar ise 55 bin fiyatlarında satılıyorlar. Vergisi-Bakımı-aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde, yakıt tüketimi farkını 6-7 yılda ancak kapatırım gibime geliyor. Captur u da 10 yıl kullanacak değilim. Maksimum 5 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirrorless

Merhaba Captur sahibi arkadaşlara bir sorum olacak. Yeni Clio 1.5 90 beygir Icon sahibiyim. Aracımı satıp Captur almak istiyorum. Bagaj biraz daha geniş araç yüksek, arka koltuklar raylı v.s özelliklerinden dolayı tercihim bu yönde. Bebeğimizle clio ufak gelmeye başladı bize. Hem clio hem captur u karşılaştırırsak değer mi araç değiştirmeye. Mesela Nissan Juke da düşündüm ama aracın iç hacmi o kadar ufak bagajı falan o kadar yetersiz ki eski aracım toyota yarisle bile karşılaştırılamaz.

Bir de yılda 15 bin km yol yapıyorum maksimum, acaba 0.9 tce mi 1.5dci mı olmalı motor. 2. eline baktığımda 0.9 motorlu capturlar 47-48 bin, 1.5dci lar ise 55 bin fiyatlarında satılıyorlar. Vergisi-Bakımı-aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde, yakıt tüketimi farkını 6-7 yılda ancak kapatırım gibime geliyor. Captur u da 10 yıl kullanacak değilim. Maksimum 5 yıl.

Hocam captur clionun sadece biraz şişirilmiş hali öyle aman aman bi büyüklüğü yok. Aynı değişimi yapmış biri olarak rahatöa söyleyebilirim ki eğer değiştireceksebiz c segmentine geçin megane bakabilirsiniz.

Ayrıca ses problemi filan da yaşayabilirsiniz ve bu gerçekten çok cab sıkıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mirrorless

Hocam captur clionun sadece biraz şişirilmiş hali öyle aman aman bi büyüklüğü yok. Aynı değişimi yapmış biri olarak rahatöa söyleyebilirim ki eğer değiştireceksebiz c segmentine geçin megane bakabilirsiniz.

Ayrıca ses problemi filan da yaşayabilirsiniz ve bu gerçekten çok cab sıkıyor

Alıntıları Göster
    Clio da da ses problemi yaşadım hepsini servisinde hallettirdim. Sadece ön konsoldaki krom parça sesini kestiremedim. O zaman qashqai düşünmeye devam edeyim ben en iyisi. Megane da güzel ama o kadar para vereceksem biraz farklı bir araç olsun isterim.

• Qashqai en güzeli hocam hele ki yenisi olabilecek gibiyse uğraşmayın başka bişeyle :-)

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.