Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.432
Cevap
68
Favori
560.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef yok. Sonradan da taktıramıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmessenger*

Malesef yok. Sonradan da taktıramıyorsun...
    En sonun da direksiyon kutum geldi pazartesi takılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYMET

Direksiyon neden değişiyor.sizmi istediniz. yoksa arızamı oluştu.değişimin maliyetinide söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turom

quote:

Direksiyon neden değişiyor.sizmi istediniz. yoksa arızamı oluştu.değişimin maliyetinide söylerseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Captur Icon 1.5 dCi 90 bg için 2013 modellerle 2014 modeller arasında fark varmı?
  • quote:

quote:

Kasis lerden gecerken bir tıkırtı sesi geliyordu. '' metemym '' arkadaşımız sağolsun bu sesi yayınladı aynı ses bendede vardı servise götürdüm değişim gerekir dediler garantiden değişiyor.Ama zor anlaşılan bir ses '' metemym '' arkadaşımız yayınlamasa ben anlamazdı.Geçmiş sayfalarda bulabilirsin sesi.
  • kartal K kullanıcısına yanıt
    yıl hariç herşey aynı...
  • quote:

quote:

quote:

Kasis lerden gecerken bir tıkırtı sesi geliyordu. '' metemym '' arkadaşımız sağolsun bu sesi yayınladı aynı ses bendede vardı servise götürdüm değişim gerekir dediler garantiden değişiyor.Ama zor anlaşılan bir ses '' metemym '' arkadaşımız yayınlamasa ben anlamazdı.Geçmiş sayfalarda bulabilirsin sesi.

Geçmiş olsun hocam

Direksiyon kutusu sesi hariç başka sesler geliyor mu hocam? Benim araçta illet edici bi ses daha peyda oldu ve bir türlü çözemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metemym -- 4 Mart 2014; 9:25:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metemym

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam

Direksiyon kutusu sesi hariç başka sesler geliyor mu hocam? Benim araçta illet edici bi ses daha peyda oldu ve bir türlü çözemiyorlar.

Hiç gelmez olurmu ses eksik olmuyor.Araçı gerçekten çok severek aldım.Hala çok seviyorum ama bu sesler yok olmassa galiba satacağım.
    Bu seferki sesler:
    Hız göstergesi ve gösterge bölümün deki krom kaplı şerit kasislersde ve bozuk yolda zırıltı yapıyor.
    Cam her zaman ki gibi başrolde.
    Direksiyon en sağ veya sola tam çevriliyken yavaş yavaş dönerken sürtünme sesi.
    Bir de arka bagaj kapağına bağlı rüzgarlık ses yapıyor.

Metemym sendeki sesler nedir..

• metemym kullanıcısına yanıt
    Hocam direksiyon kutusu sesini ne zaman yayınladınız forumda varmı ses kaydı? Bende de bazen ani hızlanmalarda yada kalkışlarda aniden mekanik bir ses geliyor böyle patinaj gibi ama tekerden gelmiyor yada makara sarma sesi gibi araba hızlanınca duruyor.Yani 1-2 saniyelik bir ses.. Sizde de oluyormu böyle birşey?
  • BYMET kullanıcısına yanıt
    Ben çok yakın zamanda satıyorum hocam. Aynı sesler bende de var 3 ilde servis gezdim yapabilen yok. En son cam sesini renaulta mail attım. Geçen hafta aradılar bırakmak ancak nasip oldu bakalım ne çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thetal T kullanıcısına yanıt
    2 3 ay olmuştur hocam. Direksiyon kutusundan gelen ses özellikle bozuk zeminlerde tok bir ses olarak geliyodu. Bulamazsanız yeniden linkini atayım

**direksiyon kutusu
    http://soundcloud.com/drmgedikbas/direksiyon-kutusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metemym -- 4 Mart 2014; 19:59:26 >
  • quote:

Ben çok yakın zamanda satıyorum hocam. Aynı sesler bende de var 3 ilde servis gezdim yapabilen yok. En son cam sesini renaulta mail attım. Geçen hafta aradılar bırakmak ancak nasip oldu bakalım ne çıkacak.

Merakla sonuçu bekliyorum. Benim cam krikolarını 2 ay önce yağladılar şimdi yine yaptı.Neden sadece ön camlar ..
    Bu arada arabayı servisten aldım metemym
    ilk defa bu kadar sessiz Allahım inşallah uzun sürer bu sessizlik.
    Bu arada gösterge paneli kenarındaki krom şerit bende cok zırıltı yapıyordu bilgilerinize.
  • quote:

quote:

Merakla sonuçu bekliyorum. Benim cam krikolarını 2 ay önce yağladılar şimdi yine yaptı.Neden sadece ön camlar ..
    Bu arada gösterge paneli kenarındaki krom şerit bende cok zırıltı yapıyordu bilgilerinize.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba, geçmişe yönelik okudum konuyu ama bir bilgi bulamadım gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.1.5 Dci Touch Captur aldık ancak akşam sürüşünde farları bana çok yetersiz geldi, soldaki ayarı 0-1-2 olarak denesem de en yüksek ayarda dahi,aydınlatmasız yolda önümü zor gördüm.Bu farları güçlendirmenin bir yolu var mı , ampullerini değiştirmek işe yarar mı ? Siz memnun musunuz aracın aydınlatmasından?

• quote:

quote:

Orası bende de ses yapıyordu serviste altına mastik koyduk dediler sesi kesildi. Ama ben arabanın o ilk hafta ki sessizliğe ulaşacağını sanmıyorum.

• seymenn S kullanıcısına yanıt
    Farlar dediğiniz gibi yetersiz hocam ben bi ara değiştirmeyi düşündüm ama şimdi aracı komple değiştirme kararı aldığım için ellemiyorum artık

• quote:

Farlar dediğiniz gibi yetersiz hocam ben bi ara değiştirmeyi düşündüm ama şimdi aracı komple değiştirme kararı aldığım için ellemiyorum artık
    Öncelikle teşekkür ederim ,evet sizin konudaki hemen tüm mesajlarınızı okudum az önce, ses sorunları yaşamışsınız bolca,geçmiş olsun. Biz anneme ve kız kardeşime aldık birlikte kullanıyorlar o yüzden bu olası ses problemlerini önemsemedim çünkü bizim gibi kulakları hassas değildir muhtemelen duymazlar bile :) Ancak bu farlar canımı sıktı bir çözüm bulmam lazım sizin önerdiğiniz bir ampul çeşidi fln var mıdır hocam , servis halleder mi bu işi ? Arac olarak aklınızda bir model var mı bu arada ?
  • metemym kullanıcısına yanıt
    teşşekkürler link için özellikle ayna sesi çoook rahatsız ediyor. Benim dediğim patinaj sesi gibi bir ses oluyormu kalkışlarda yada ara hzlanmalarda? Ayrıca bozuk yollarda ve kilit taşı yollarda arka taraftan bi titreme sesi geliyor araba böyle zangırdıyo... Asfalt yolda kesiliyor. Ha çok rahtasız edici bir ses değil ama neden var o benim canımı sıkıyo. Bu sebeplerden ötürü bende satmayı düşünüyorum borcu bitince
    Bence ışık yeterli far yükseliği ayarı var ama ışık şiddetini artırmaz hatta farı kaldırınca ışık daha ileri aydınlattığı için daha az aydınlatıyor far yüksekliğini indirince bu sefer ışık şiddeti artıyor ama 3-4 metreden sonrası karanlık kalıyor... Yani orta ayara getirin yok ışık yetmiyorsa uzunları açın gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetal

Bence ışık yeterli far yükseliği ayarı var ama ışık şiddetini artırmaz hatta farı kaldırınca ışık daha ileri aydınlattığı için daha az aydınlatıyor far yüksekliğini indirince bu sefer ışık şiddeti artıyor ama 3-4 metreden sonrası karanlık kalıyor... Yani orta ayara getirin yok ışık yetmiyorsa uzunları açın gitsin
    Haklısınız bu aklıma gelmemişti, tekrar orta seviyeye getireyim ayarı.Kendi aracım xenonlu belki de o yüzden yadırgamışımdır, yine de daha güçlü ampul var mı diye bir araştırıyorum belki değiştiririz.Siz de satmayı düşünüyorsunuz ses probleminden galiba, geçmiş olsun can sıkıcı bir durum gerçekten.
    Hocam ben osram nb serisine bakmıştım başka bir forumda arkadaşlar önermişti h7 ve h1ler kullanılıyor yanılmıyorsam.

Valla hocam şu saatten sonra özellikle reanultdan kaçınmaya çalışacam ve honda, toyota, nissan arasında dönüyorum.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.