Yüzbaşı
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar merhaba. 2012 model benzinli titanium x fiesta aldım 3 ay önce. araçta aux girişi yanında usb var ancak telefonu görmüyor.teyp üzerinde de usb için bir düğme yok. nasıl kullanılabilir veya kullanılır mı? özellikle şarj az iken o usbye takıp yandan da auxa takınca ses gelmiyor.
arkadaşlar ilk sahibinden 20binde hasarsız fiesta aldım bugün. sigorta kağıtlarında titanium olduğu yazıyor. ancak aklıma birşey takıldı.
1-bu model yılında arka park sensörü titanyum paketlerde yok muydu? sonradan takılmış
2-kapılarda ufak sensörler var galiba özellikle aksesuar sitelerine baktığımda gördüm. benim araçta yok

bu özellikler titanyum x paketi mi kapsıyor acaba?

yardımlarınız için teşekkürler
arkada?lar merhaba. bir tanydy?ym ?u an avusturyada cumartesi günü dönecek. mediamarkt üzerinden bir aly?veri? yapyp kaldy?y otele teslim ettirece?im ama belki yurtdy?ynda ya?ayan arkada?larymyz vardyr. kaldy?y otel obergurgl denilen bir yerde. tahmini kaç güne ula?yr?
arkadaşlar merhaba. bir tanıdığım şu an avusturyada cumartesi günü dönecek. mediamarkt üzerinden bir alışveriş yapıp kaldığı otele teslim ettireceğim ama belki yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız vardır. kaldığı otel obergurgl denilen bir yerde. tahmini kaç güne ulaşır?
arkadaşlar merhaba. şu anda 1,5 dci captur kullanıyorum aracımdan ve yakıtından oldukça memnunum ama yakın zamanda eşimin kazandığı asistanlık dolayısıyla taşınacaz ve gittiğimizde muhtemelen onun da sürmesi gerekecek bu yüzden otomatiğe yönelecez gibi duruyor.

geçen sene bi ara bakmıştım yine otomatiklere ve forum genelinden aklımda kalanlar şöyle;
--dsg çok zevkli ancak her an patlama riski mevcut
--toyota dizel otomatikleri özellikle bayırlarda kararsız kalıyor
--daha geçen gün okuduğum bir konuda örneğin micranın cvtsinin sıkıntılı ve sesli olduğu söyleniyordu
--alışkın olduğum renaultun edcsi hakkında sıkıntı yok ama bir sitede performanstan kaybettirdiği yazıyordu. cvt motorlu benzinli meganelar hakkında da lpg uyumlu değil deniyor.

ne yapmak lazım? artıları eksileri hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?
Aracımda daha önceden de kaplattığım bikaç yerden sıkıldım yeniden yaptırmak istiyorum ama samsunda veya çorumda yaptırabileceğim yerler var mı? 1 hafta sonra ankaraya gideceğim zaten olmazsa orada eski yaptırdığım yere gideceğim
Arkadaşlar merhabalar 2013 captur touch aracıma daha önce orjinal dokunmatik ekranı taktırmıştım ama navigasyonun çalışmaması ve her seferinde saati resetlemesi bi de üstüne 1300lira fiyatı olunca söktürmüştüm. Geçen gün nette dolaşırken navitechlere gözüm takıldı özellikle navigasyonundan arkadaşlarım oldukça memnun.

Bu ürünü kullanan deneyen var mı? Hepsiburada.comda 620 lira indirim hediye çeki deyince 500 liraya iniyo ve 30lira da ebayden uygun çerçeve parasıyla yarı fiyatına denk gelecek nerdeyse.

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-nx-206-y-arac-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-harici-tv-alicisi-ve-anteni-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otdelnx206y&categoryId=60001687
Renault captur touch aracımda olmayan ama çok faydalı olan bu sensörleri n11.comda gezerken buldum cyclone marka.

bir sürü soru var aklımda. aracına sonradan bunu taktıran veya takan arkadaşlar var mı aramızda? randımanlı biçimde çalışır mı? nerede taktırılır? kendimiz takmaya çalışsak kolay mıdır uygulaması?
Arkadaslar yeni evlenecegim ve yavastan esyalarimi almayi dusunuyorum.
Daha yeni mezun bir doktorum ve asistanliga gitme tekrar mecburi hizmete gitme surecini yasayacagimiz icin simdilik cok pahali urunler yerine f/p orani iyi urunler dusunuyoruz.

Bu konularda tecrubeli arkadaslarimin fikirlerine ihtiyacim var.

Yardimlariniz icin tesekkurler

**Amasya Merzifonda calisiyorum

*imla hatalari icin kusur bakmayin telefondan yaziyorum
arkadaşlar öncelikle forumda arattım clıo III olarak 3 sayfa baktım bişi çıkmadı o yüzden bu başlığı açtım eğer daha önceden açıldıysa kusura bakmayın

arkadaşlar tıp fakültesini yeni bitirdim ve bu süreç boyunca çok takip edemedim donanım seviyelerini şimdi ilk arabam olarak ikinci el 2006-2008 arası makyajsız kasa olan clio3 almayı düşünüyorum.

bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacak.

sahibindende gördüğüm kadarıyla authentic, expression, extreme gibi modelleri var bunlardan hangisinde kısaca ne vardır ne yoktur ve bir de benim aradığım model aralığında otomatik vites versiyonlarında kronik sorunlar var mıdır ve aldığımda pişman olur muyum.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Takım
Beşiktaş
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
iPad mini
Notebook
Asus
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Modem
Zyxel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 866
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.768 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.