Şimdi Ara

Yeni Renault Captur (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.433
Cevap
68
Favori
562.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkürler Abi. Resimler harika, hele römorklü bitirdi beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmessenger*

Tesekkürler Abi. Resimler harika, hele römorklü bitirdi beni :)

Adamlar ne işlere kullanıyor değilmi... :)
    quote:

Orijinalden alıntı: metemym

Hocam kaca aldiniz bu janti ben de benim touch jantlarini degistirmeyi dusunuyorum

Ankara'da bir bayide çekilmiş bu resimler,benim aracımda fabrikasyon siyah 17" jant var...
  • içinizde dizel capturunu herhangi bir sebepten satmak yada takas isteyen var mı?

varsa özelden bana msg atabilir.
  • Aracımın daha 1 senesi dolmadığı halde,ekonomik tüketimini de gözönünde bulundurarak,eşdeğer gördüğüm 1.5 dci Capture kafama yatmıyor değil.

En azından yerden yüksek oluşu,tam da istediğim gibi kompakt suv görünümü nedeniyle bu sınıfta ki ilk tercihlerimden olur Peugeot 2008 ile.

Başlıkta ki bir kaç sayfaya göz gezdirince araçta en olmamasını istediğim ses,tıkırtı v.s gibi şikayetlerin oluşu da kafamı karıştırmıyor değil.Bu konu da aracı değiştirmeyi düşünebilecek kadar titizim.
  • Aracın yerden yüksekliği oldukça fazla. Bu TR yollarında avantaj. Ama virajlarda veya ani zikzaglarda ağırlık merkezinden dolayı bir sorun yaratır gibi geliyor. Bununla ilgili araçta alınmış bir önlem var mı? Yada söylediğim duruma düşüpte aracın davranışını söyleyebilirmisiniz?
  • arkadaşlar merhaba,

Captur ve 2008 arasında karşılaştırmalı olarak birkaç gündür inceleme yapıyorum. sanırım bu iki modelden birisinde karar kılacağım ama önceki sayfalarda Captur hakkında arkadaşların yazdığı malzeme kalitesinin kötülüğü ve sağından solundan gelen seslerden dolayı biraz soğudum açıkçası. takıntılı bir adamımdır ve bu kadar para verince bir sorun çıkarsa bütün hevesim kaçar araçtan soğurum.. captur a bir hayli zam gelmiş görülüyor. 1.5dci icon almayı düşünüyorum ancak istediğim birkaç ekstra ile internet sitelerinden baktığım fiyatlar doğrultusunda 58 bin lere kadar çıkıyor. yakın zamanda satın alma yapan arkadaşlar varsa fiyat hakkında bilgi verebilir ler mi. bunun haricinde birkaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim açıkçası şimdiden teşekkürler..

1- icon modelde standart donanım denilen r-nav, 7" dokunmatik ekran vs ile R-link in farkı nedir?
    2- R-link kullanan var mı internet bağlantı olayı nasıl oluyor (ekstra sim mi takılıyor, yoksa wireless mı), ekran kalitesi nasıl güneşte parlama ekranın görülmemesi durumları oluşuyor mu?
    3- büyük araçlara çok alışık olmadığımdan geri görüş kamerası taktırmak istiyorum bu sonradan bagaj kapağının üstüne tutturulan modellerden mi veriliyor yoksa orjinal logo altı açılıp kapanan bir kamera mıdır donanım?
    4- anladığım kadarıyla 300 tl lik (sitede görülen) ekstra geçici stepne donanımını almazsak aracın içerisinden stepne çıkmıyor?
    5 - captur'un göstergeleri açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi büyük bir araca ufacık göstergeler sıkıştırmışlar gibi (ben mi kuruntu yapıyorum), görüşü bozan bir tarafı var mı?

not: bu kadar soru soracağına git bir servise incele kardeşim diyebilirsiniz. hafta sonu bunu yapacağım ancak sizin görüşlerinizide katarak cevaplarınızı alabilirsem benim için karar verici nitelikte olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 24 Eylül 2013; 17:03:12 >

• umuttacir U kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz yakıtın dışında yol tutuş ve performans bilgileri rica edicektim, lafı ağzımdan aldınız.
  • thecharı kullanıcısına yanıt
    Bence captur icon 1.5 dizel var 2008 i de inceledim onun iç malzeme kalitesi capturdan daha iyi değil iconun iç kaitesi 2008 den bence daha iyi.internet henüz yok ama aylık ücrete tabi olacağı yazılıyor önceki sayfalarda. Ayrıca her iki aracı 1-2 sayfa önce ben de karşılaştırmıştım. oradan da bilgi edinebilirsiniz.
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki inceleyin 2008'e bakın 2008 in özellikle malzeme kalitesine bakın yoksa Captur motor, şanzıman olarak 2008'in epey önündedir fakat beklentiler önemli tabi.. Bence bu ay sonu satışa çıkan Suzuki S-Cross'u da ineleyin gerçi Capturdan 7-8 bin tl daha pahalı ama değer Capturdaki basitlikler o araçta yok örneğin 7 hava yastığı var captur da sadece 4 tane, s cross da arka frenler Capturdaki gibi kampana değil! suzukinin sert plastik malzemeden oluşmadığına eminim veee Suzuki S-Cross da orta donanım da bile sunroof standart donanım!! bununla beraber 7 ileri CVT şanzıman mevcut Suzuki de.. Şayet ben olsam captur 58 bin tl vermişken 5 bin tl daha verip Suzuki alırım ayrıca suzuki C-Suv dediğimiz segmentte Captur ise B-Suv(Suzuki 430cm uzunluğunda Captur ise 412 cm)
  • Captur'un viraj hakimiyeti son derece iyi,aracın standart donanımında ESP mevcut,yüksek hızlarda virajlı yollarda deneme şansım oldu,yol tutuşu mükemmel...
    Geri görüş kamerasının yerini merak edenler için bu resim fikir verir...

Yeni Renault Captur
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmessenger*

Hazır el atmışken birde dokunmatik ekran uyumunuda sorsanız... :D Çıkma varsa ve uyumluysa süper olur...

touch donanıma dokunmatik ekran olayına renault da el atmış arkadaşlar. geçenlerde de yazmıştım ya bugün bayiden fiyat geldi ama ürün bi ara forumda yazdığım çin ürünlerine benziyo tek artısı renault 2 yıl garanti veriyormuş.
     Yeni Renault Captur

• dentul kullanıcısına yanıt
    Sizin arab ne ki hiç tıkırtı yok?
  • thetal T kullanıcısına yanıt
    okumuyoruz. okumuyoruz,

çooook konuşuldu yazıldı capturla ilgili. baştan aşağı forumu okumanızı, cevapları okumanızı öneririm.

cvt şanzımanla capturun EDC Çift kavramalı şanzımanı kıyaslıyorsunuz. ilginç geldi.

Suzukinin Malzeme kalitesi daha iyi öylemi, bu da ilginç geldi.

c suv demek... suzuki vitara ne olaki acaba? e suv falan mı??

Arkadaşım, Alto aracımı satasıya kadar göbeğim çatladı. 2008 modeldi, 6 ay sonra sattım. ne servisi var ne parçası.. ne suzukisi Allahını seviyorsan.

Bide 65 bine bu araca veriyorsun.. tebrikler...
  • thetal T kullanıcısına yanıt
    o da baz modeline ha aman yanlış anlaşılmasın,...

İcona denk gele ise 73 bin fiyat çekmişler.

Arkadaşım bi şey demiyorum...sadece biraz vakit ayırıp yorumları, kıyaslamaları okumanı tavsiye ederim. altı üstü 30 sayfa., resim mesim falan filan çıkar net 15-20 sayfa..
  • metemym kullanıcısına yanıt
    1500 tl çok para... En güzeli orjinalini hiç bozmamak. İconlarda ki dokunmatik olsa hiç düşünmezsin ama bu :) sanki olmamış. Sen taktırırsan, resimlerini görmek isterim ama..
  • darkmessenger* kullanıcısına yanıt
    yok abi ben de 1500 e necvox marka bişi taktırmayı hiç düşünmüyorum onun yerine arabaya şöyle güzelinden bi jant almayı düşünüyorum bakınız resim 1A :D

Yeni Renault Captur
  • metemym kullanıcısına yanıt
    :) giri beyaz capturdan mı kopyaladın :D Gayette güzel olur. Hatta yan basamakta taktırırsan tadından yenmez.

Birde; ses, tıkırtı varmı diyen arkadaşlar olmuş. Benim araçta hiç olmadı. Seni araçta bu tür sorunlar vardı. Servise gittikten sonra tekrarlama yasadınmı...

Merak eden arkadaşlara bilgi verirsen sevinirim...
  • darkmessenger* kullanıcısına yanıt
    yok abi jantlar sahinden.com dan ss yapıldı :D gerisi de primitif fotoşok :D

abi benim başım sesten kurtulmadı :( hani bi bakım yaptırmıştım ya ondan sonra uzun zamandır (1 aydır) olmuyodu dün bi niksara gittik düz yolda sorun yokken az bozuk yola girdiğimizde sol arka camdan ses gelmeye başladı :(

yan basamağa gerek yok da o jantları alırım yakında :D

**bu arada az önce murat abim lasitiklerin renaultda ki fiyatına baktı tanesi 500müş :D iyi ki çıkmacılar var :)

hatta şöyle bir de before after yaparsak :D
     Yeni Renault Captur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metemym -- 25 Eylül 2013; 16:34:28 >

• egesum kullanıcısına yanıt
    Arabam aveo sedan dizel.Daha 10.000 kilometre de.İlerleyen kilometrelerde ne olur o da ayrı bir soru işareti.

Konu o değil.Konuya dahil olurken aracımla ilgili bir tıkırtı problemim olsaydı,Ciddi ciddi capture düşünüyorum bunda da tıkırtı varmış hay ALLAH şeklinde olurdu durum.
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, yazdık yazdık. daha iyi fikri olan paylaşsın.

Memlekette yollar o kadar berbat ki uzay aracına tekerlek koysan o da arızalanır, ses yapar.

Ayrıca, uç örnekler hariç, ordan tıkırtı, buradan mıngırtı geliyor diye keyfinizi kaçırmayın. hangi aracınız olursa olsun keyfine bakın.

Diğer aracımın mayısta yıllık bakımını yaptırdım, tesadüfen bugun hava filtresine bakayım dedim simsiyah. bakımda atladılar mı diye şüpheye kapılırsın.

İşyerinin yanında inşaat, yollar sürekli kazılı, arkadaş araba tozlu değil neredeyse kum birikiyor üzerinde.

Bu şartlara bir de yolların abukluğunu ekle... bu sebepten tıngırtı -zıngırtıyı umursamayın.. çaresi de yok.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.